Відгук Ford Transit 2004 2.0 механічна

Анатолій
Анатолій
Украина
Львов

15.12.2008
Ford Transit

Рік, пробіг: 2004, 142.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.0
Кузов: фургон, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Форд Транзит можна віднести до категорії не дорогих але надійних автомобілів. Ціна автомобіля видповідає його якості. Також він є не дорогим (як для машин такого класу) в розмитненні. Запчастини до Форда Транзита не проблема , є майже у всіх магазинах, також ціна на них не дорога, в порівнянні з іншими машинами, особливо французькими. Якщо правильно обслуговувати двигун і заливати відповідне масло , двигун 2, 0л. відходить більше 500-600 тисяч км., 2.4л. ще більше. Двигуни 2, 4л пизначені для вантажів 1, 5 тонни і більше. Також кузов з двигуном 2, 4л., йде на рамі, що надає машині багато переваг.

Плюси автомобіля:
До плюсів можна віднести ціну і комфорт авто. Дешева заміна масла і всіх фільтрів. Виносливість форда наших доріг і пального.

Мінуси автомобіля:
Кузов Форда антикорозійно не оброблений і швидко піддається корозії, особливо дно і шви зварки. Задньоприводні форди транзити на ожеледиці практично не керовані, потрібно обовязково ставити зимову резину. Слабенькі передні стійки. В двигунах TDCI вприск пального є електронний, тому дуже чутлива паливна система до якості пального. Такі двигуни користуються меньшим попитом при продажі авто.

Порада покупцеві: Якщо назбирали гроші на Транзита то купляйте і не думайте , Він своє відробить стократ.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Transit 2004

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Transit

Анатолій
Украина, Львов
19.10.2008

По ціні авто відповідає якості. Продається нормально оскільки за таку ціну зараз в нашій країні при наших дибільних законах нічого людського не купиш. читати відгук

Гість
Украина, Киев
06.01.2009

отличная машина для себя, Transit призван сочетать в себе функции рабочей лошадки, а также автомобиля для приятного отдыха. Transit Connect имеет прочный долговечный кузов. Кроме этого, он впервые осна читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford Transit

Ford Transit 2012 Ford Transit 11100$ 2012