Відгук Ford Focus 2019 1.5 бензин автоматична

Dmytro K
Dmytro K

Украина
Киев

08.03.2020
Ford Focus
Ford Focus

Рік, пробіг: 2019, 1.200 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: Trend Edition
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 0.0 л/100км, середній: 10.0 л/100км

Пробіг поки невеликий, то ж про надійність чи якість поки нічого сказати не можу. Все працює як і має.

По комфорту - авто досить жорстке, про всі стики і латки на дорозі ви будете знати, хоч мене це не дратує. Шумоізолії достатньо, але не більше того.

Двигун - для спокійної їзди те що треба. Турбований варіант (той що 1л) не сподобився зовсім, спокійно їхати не дає, прийнаймні з моєю манерою водіння.

Витрати - по борт.компу 8.5, по факту до 10. Часто стою в ранкових/вечірніх заторах. Ще звикаю до режимів коробки.

За що взяв саме це авто - просто сподобалась))) керованість, простір в салоні, посадка, ну і зовнішній вигляд (колір Desert Island Blue).

Порівнювати цей Фокус можна багато з чим, в моєму випадку найближчий з конкурентів був Мазда 3. Там відчуття комфорту на голову вище ніж у Фокуса, в усьому іншому більше сподобався Форд.

ПоЕт з мене ніякий, то ж як маєте запитання - пишіть, по можливості відповім.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Focus 2019

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
алексей беседин  

Как с клиренсом обстоят дела,хватает? Может резину повыше поставить на 205/65r16,если подойдёт?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

алексей беседин, Вистачає, ще не чіплявся захистом (місто + дача за містом). Але, про всяк випадок, захист поставив металевий.
Планую, після карантину, довгу поїздку сім'єю (Волинь), машина буде нормально навантежена. Побачим, чи вистачить кліренсу)

+1ВІДПОВІСТИ  
алексей беседин  

Дякую за відповідь.Як що буде можливість напишіть про власне відчуття (розхід, конфорт).Цей мотор мотор новий в лінійці тому буде дуже цікаво.

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

алексей беседин, Через карантин поїздок небагато, на одометрі 2100... по витратах нічого не змінилось в міському циклі (8.5 по борт компу, до 10 в реальності). Підвіска, як описував, доволі жорстка, але через те і машина керована. Швидкість 140-150 не проблема, ловити не доводиться, і відчуття що "зараз взлетить" немає (таке відчуття було на минулому авто одного корейського виробника).
Двигун доволі тихий, в салоні на швидкості 100+ вже відчутний шум дороги (поки зимова гума, на літній напевно буде краще).
Подобається ергономіка салону за деякими виключеннями (керування сенсорним монітором).
З того що не подобається, але можна змиритись, це освітлення (галоген)... для міста вистачає, але мало для заміської поїздки в темряві.

Певно, для розгорнутої відповіді, потрібна тривала подорож на різних швидкостях... як така подія відбудеться, обов'язково доповню відповідь)

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Отже, 16000.
Вже подряпини на бампері є, і на Волинь катались пару разів...

Авто возить маленьку сім'ю.
—-
- чи вистачає багажного відділення?
- загалом так! Бували вже думки про бокс на дах. Якщо не намагатись везти з собою на море пів квартири/будинку та мати непогані навчати гри в тетріс, то вистачить.
—-
- чи вистачає кліренсу?
- так! Хоча бампер передній покоцав саме через те що необорежно паркувався передом вночі та стукнув бровку((( якщо бути уважним до таких моментів то і питань до кліренсу у вас не буде.
—-
- ну шо, їде?
- 120 к/с, тут нічого не поробиш та ніякої магії немає. На динаміку не скаржусь... десь до 110км/г. Я не «гонщик», то ж мені Ок. По витратах 8.0 на 100км з заторами, трасами та короткими поїздками.
—-
CarPlay - без нього жити вже не можу. Хоча пару глюків є, може підвиснути відображення назви пісні що грає наеурані борт компа.
—-
Головне світло - як не вистачало так і не вистачає. Тому раджу дивитись на комплектацію з led світлом.
—-
Нарікань по якості салону, кузова, двигуна, ходової і тд - немаю. Та й звідки їм взятись коли машині і року немає. Про вибір авто не шкодую.

+2ВІДПОВІСТИ  
Alexander_auto  

Доброго дня, в мене теж Фокус 4 Хетч, купив літом 2020, проїхав 5000 тис., при заміні гуми на зимову вирішив заодно про всяк випадок перевірити розвал зходження (звісно у офіціалів), а там видає помилку на задній осі і нічого не відрегулюєш бо там сзаду балка.
Офіціали надіслали запит на Форд Україна, що б ті пояснили чому на новій машині розвал-сходження не б'є, вже третій місяць чекаємо відповіді.
Ви в себе розвал не перевіряли? У вас все гуд?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Alexander_auto, не перевіряв. За пару тижнів планую ТО, з цікавості і у себе перевірю.
По результатах відпишу.

-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Оновлення.

По суті нічого нового. Можна розходитись)

30000к пробіг.
Задню вісь перевіряв - проблем не виявлено.

Проявилась проблема зі склопіднімачами (переднє водійське).
В якийсь момент часу, коли машина на сигналці, саме опускається скло! Причому ніяк не вдається відловити вживу. Буду гнати на сервіс та оновлювати ПО сигналки (старлайн).

ВІДПОВІСТИ  
Донг Жуанг  

З приводу шумоізоляції. Whatcar.com пише, що Фокус - один із найкраще шумоізольованих автомобілів в класі.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Focus

Артем
Украина, Киев
12.09.2019

Брали на прокат в Германии. Наездили по Германии, Бельгии и Франции более 3к км. Машина была наверное почти в топе: климат, навигация, большой экран, удержание в полосе, экстренное торможение, пано читати відгук

Vadim Chernenko
Украина, Киев
17.10.2019

Покупалось авто на замену Поло Седан 2013 года. Авто у меня с августа, поездил по городу, по хорошей и плохой дороге, пустой и с пассажирами и полным багажником. После седана, в универсале очень уд читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford Focus

Ford Focus 2017 Ford Focus 8600$ 2017