Відгук Ford Fiesta 2007 1.3 бензин механічна

Богдан
Богдан
Украина
Львов

27.02.2012
Ford Fiesta 5-ти дверная
Ford Fiesta

Рік, пробіг: 2007, 36.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.3 бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купили машинку коли вже було 22000 км пробігу. Загалом машинка хороша, особливо зручна для початківців. Споживання відрізняється від зазначеного і реальні показники на рівні 9, 5-9, 8 л/100 км по місті і 7, 5-8 л/100км за містом (враховуючи шо я їжджу досить спокійно це досить великий розхід). В люті морози споживання підскочить ше більше. Якщо у ФоФі включений кондиціонер то про динаміку і розгін забудьте і зрештою про прохолоду також, бо холодить він слабувато. Можна навіть собі жартома робити "прискорення" вимикаючи кондиціонер. Машинка досить надійна і це безперечно плюс враховуючи вартість деталей для Фордів. Шумоізоляція? Її там просто нема. Якщо ви всетаки купили цю машинку то краще зробіть антискрип і шумоізоляцію зразу, бо більше потратите на сеанси в психолога для лікування травм))

Плюси автомобіля:
Нормальний звук з заводу, досить хороша динаміка розгону як для такого об'єму, чітка коробка передач (легкий і короткий хід).
Для початківців можна також зазначити що заведену машинку, ще раз завести не вдасться, бо стартер блокує довертання ключа.

Мінуси автомобіля:
Шумоізоляції просто нема, споживання, дороговизна деталей

Порада покупцеві: Серед своїх однокласників ця машина десь в перших рядах. Машинка ідеально підходить для міста. Краще чуть дозбирайте і купіть Kia Ceed або потриману Nissan Note.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Fiesta 5-ти дверная 2007

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Fiesta

Толик
Украина, Луцк
18.11.2007

Проехал пока-что 3500 км. Впечатления немного двойственные. Хорошая динамика позволяет без проблем совершать обгоны и выигрывать старты со светофора. Рулится машинка очень приятно, по городу ездить-па читати відгук

kat
Украина, Днепр
19.12.2007

Сразу оговорюсь - опыта немного, до форда ездила только на десятке. Ничего особо плохого про детище автоваза сказать не могу, но после нее Фиеста - просто ласточка (хотя по паспорту и тяжелее на 35 кг читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford Fiesta

Ford Fiesta 2018 Ford Fiesta 8500$ 2018