Відгук Ford C-Max 2013 1.0 turbo бензин механічна

Міша
Міша

Украина
Тячев

13.10.2013
Ford C-Max
Ford C-Max

Рік, пробіг: 2013, 1.500 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.0 turbo бензин
Компл.: trend
Кузов: мінівен, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Добрий день. Купили авто 2 місяці тому, вибирали десь пів року, вибір був великий, нісан кашкай, мазда5, сітроен сз пікасо, форд фокус, форд б макс, опель зефіра і шевроле орландо. Вибір впав на форд сі макс. Багато місця, тихий, можеш обїхати кожу ямку, обзор мінівена. Росхот поки ще 6.8-7л. по наших дорогох, середня 20км. До того їздив на багатьох автах, ця є най краща.

Багажник великий. Двигун 1л. тягне добре. Провбував їхати в гору 5 дорослих і з діти на колінах, ні яких труднощів не має. Шумоізоляція на 5.

Мінуси автомобіля:
Ниський лише 14.5см.

Порада покупцеві: Класти жилізну защиту.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford C-Max 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
bujhh  

Зря повелись на уговоры сотрудников салона. 1 литровый движок очень слабоват, да и не продашь потом за нормальные деньги

+5-6ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

А ти провбував їхати? Що вона творит на дорозі. До цого їздив на багатьох, ні одна так не йшла,і немала такого прискорення. Спочатку теж боявся, а ле тепер нема слів.

+2ВІДПОВІСТИ  
Kansai  

На тесте катался на фокусе 1 л (100 л.с.) - честно не впечатлил. ИМХО.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Vasja5140  

что вы пристали к автора.мотор нормальный хватает динамика гдето как на 1,6 бензин без турбо. У нас люди думают как продать авто а сами ище не купили. Продаст потом авто нормально главное чтобы самому нравилось

+6ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Це правда. Вупував не для того щоб продавати! І в ній є та іскра, щоб сподобатись,по всьому що мені потрібно. Форд є Форд.

+2ВІДПОВІСТИ  
Tarry  

Вітаю із гарною машинкою. Правильно кажуть, хто не сидів навіть, а не те щоб їздити, то нехай і не дзявкає... Машинка просто бомба. З такими характеристиками авто просто супер. Пробував на тест-драйві. Шик. К самого Vito 109, то нічим не слабше. Хоча в дизеля крутрий посерйозніший. Хочу таке авто як заміну вітьку) Ще раз вітаю з прекрасним вибором. Нікого не слухай. І гарних доріг!

+1ВІДПОВІСТИ  
Napap  

Питання з низькою посадкою вирішується за допомогою поліуретанових проставок. Приблизно 100$ комплект. В неті пошукайте, без проблем.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford C-Max

Владимир
Украина, Днепр
01.10.2013

В конце августа 2013г. стал вопрос о покупке нового авто. До 25т.$, выбор вроде бы не маленький, в течении двух недель посетил много автосалонов, но круг поисков сузился до: "Шкода", "Н читати відгук

Евгений
Украина, Киев
23.04.2014

Кризис начала 2014 года ударил "рублем", прежде всего, по кошельку автовладельцев. Увы, я исключением не стал. Пришлось думать и выбирать между комфортом в виде Mazda CX7 2009 г. в. и чем-то читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford C-Max

Ford C-Max 2018 Ford C-Max 12900$ 2018