Відгук Fiat Tipo 2021 1.4 бензин механічна

Олександр
Олександр

Украина
Киев

03.12.2021
Fiat Tipo
Fiat Tipo

Рік, пробіг: 2021, 12.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин
Компл.: Mid
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Купив без тест-драйву. Підбирав новий бюджетний автомобіль для купівлі в кредит. Всі авто, які подобалися, стартували від 500 тисяч гривень, мені потрібно було вкластися в 400 тис.

FIAT Tipo з доплатою за клімат-контроль та за кредитною програмою з державним банком під 0% на перші два роки привернув мою увагу. Попросивши закріпити за мною авто, погнав читати відгуки та вирішувати питання з банком. По відгукам мене насторожив лише масложор, але не зупинив. Поки вирішував питання з банком (2-3 дні) всі авто з клімат-контролем, в тому числі і "мою" продали. Я відмовлявся купувати іншу комплектацію, але все таки мене вмовили, компенсуючи додатковим обладнанням в подарунок. Так я став власником FIAT Tipo з усіма можливими додатковими платними опціями окрім клімат-контроля та фарби металік.

Через день почав обкатку, поїхав у відпустку з Києва до Одеси через Луцьк і Чернівці, першу 1000 км їхав зі швидкістю не більше 90 км/год. Вся перша подорож склала приблизно 2500 км, і з кожним кілометром автомобіль мені подобався все більше.

На сьогоднішній день пробіг складає 12000 км, масла долив приблизно 500 грам. Вже збираюся на ТО 1, зараз стою перед вибором в який офіційний автосервіс краще їхати. Передачі перемикаю в діапазоні 2500-3000 об., на підказки комп'ютера про перемикання передач уваги не звертаю, диктує не мій стиль їзди. На складних обгонах двигун приходиться розкручувати до високих обертів. Взагалі обганяти почав обережніше в порівнянні з Renault Koleos та Peugeot 3008, якими володів раніше.

Радує витрата палива, при змішаному пробігові заміськими дорогами та Київськими тягнучками комп'ютер показує в середньому 6л/100 км.

Сьогодні на швидкості 110 км/год на плавному повороті заїхав на обледенілу дорогу, але викрутився. Що мене врятувало не знаю, система курсової стійкості, зимова гума Michelin чи інша сила, тому і вирішив написати відгук.

Плюси автомобіля:
Гарний автомобіль за свої кошти;
Низька витрата палива;
Об'єм багажника;
Комфорт;
Швидко прогрівається двигун в холодну пору року.

Мінуси автомобіля:
Сторонні звуки на малих обертах пічки салону.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Fiat Tipo 2021

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ferlej  

Підкажіть будь-ласка де купляли резинові коврики в салон авто і в багажник, чи розміри ковриків від попередньої моделі Фіат Тіпо співпадають? Які диски підходять для даної моделі авто?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Гумові килимки в салон авто мені подарували бонусом в автосалоні. Килимок в багажник купував на авторинку запчастин на бульварі Перова в Києві. Співпадають з попередньою моделлю. Було на вибір 2 варіанти: 1-й - дешевший (грубий), 2-й трохи дорожчий але з м'якої гуми. Купив 2-й варіант, ліг ідеально, взагалі без сторонніх запахів і не дубіє на морозі.

+2ВІДПОВІСТИ  
Ferlej  

Щиро дякую Вам! Якщо можливо, то підкажіть чи килимки в салон підходять від попередньої моделі по розмірах?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

За диски нічого сказати не можу. Перевзув зимову гуму на рідні штамповки r16. Для літньої гуми ще буду підбирати легкосплавні диски.

+2ВІДПОВІСТИ  
Ferlej  

maz01, Підкажіть які диски придбали для авто?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Fiat Tipo

Алексей
Украина, Приморск
14.10.2021

Приобрел данное авто в сентябре 2021 года в Запорожье, пробег пока маленький, но решил написать отзыв, так как сам выбирал по отзывам на Инфокар. Пересел с Део Сенс и возникли двоякие ощущения. С читати відгук

Евгений
Украина, Киев
02.07.2020

Долго выбирал новый автомобиль, и выбрал типо. Абсолютно не пожалел о выборе с первых минут владения и управления автомобилем, первое безусловно - дизайн, очень красивый и современный. Комфорт и шумои читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Fiat

Fiat 500 2013 Fiat 500 8900$ 2013