Відгук Chevrolet Aveo 2010 1.5 бензин механічна

Alex
Alex

Украина
Вишневое

20.03.2012
Chevrolet Aveo
Chevrolet Aveo

Рік, пробіг: 2010, 40.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: LS
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купив авто в 2010 році. У офіціалів замовив антикор, задні підкрилки (вони їх усім впарюють). Це моє перше особисте авто. До цього часто їздив на ВАЗ 21063 і ВАЗ 21093 (реекспортна). Спочатко авто здавалося "самольотом") Все у ньому влаштовувало. Але одразу відчувалася жорсткість підвіски навіть у порівнянні із вказаними вище автомобілями. Поїздивши приблизно місяць, вирішив заїхати на офіційне СТО розпитати про стук у передній підвісці, довго я їм пояснював, в результаті поміняли опори передніх амортизаторів. Виїхавши з СТО - стук знову нагадав про себе. Тому я вирішив просто забити на це і їздити як усі. (А офіціали мене розчарували..) Потім я розпитав на рахунок підвіски у інших авеоводів, усі як один, підкреслювали стук, тому я упевнився, що так воно повинно бути..

Довго не роздумуючи, я вирішив покращити шумоізоляцію авто, тому поклеїв шумку на двері, підлогу і багажник. Коли познімав карти дверей, то побачив, що аткором там і не пахне, тому ще раз зробив антикор у перевірених знайомих. Результат шумки був на висоті! Крім того, поставив захист картера, сигналізацію, привід багажника, склодоводчики, магнітолу, купив коврики, зробив розввал, замінив задні динаміки на потужніші, встановив передні підкрилки поверх заводських, москітну сітку перед радіатором, додав ширші передні бризговики. Рік я проїздив без всяких проблем. Частіше всього їздив на довгі дистанції: Київ-Вінниця, Київ-Черкаси і в інші гарні місця України)) Машина ні разу не підвела.

Ось пройшло 1.5 року, і зимою почала газувати, плавали обороти. Офіціали причину знайти не могли (що знову ж аки підтверджує їх некомпетентність). Начитавшись форумів я: прочистив дросельний вузол, міняв датчики ДЗ і РХХ. Короче кажучи, все стало на своє місце.

Стараюсь їздити акуратно, але з нашими дорогами не завжди виходить.. За 1.5 року проблем з підвіскою і розвалом 0. Був на різних СТО, усі кажуть, що все ок! Запчастини на авео, як на мене, дуже дешеві - це плюс, витрати пального: за містом приблизно 6, 5, змішаний 7.2-7.5; місто 8-9 в залежності від пробок і манери їзди. За містом середня швидкість або 110-120, або 140. Сила бокового вітру із-за парусності відчувається. Максимально їхав 170 Житомир-Київ, а так 150-160 йде спокійно, але з такою швидкістю майже не їзджу. Думаю до 140 саме те! До речі запрвляюсь А-92 Шел або Окко, свічки майже чисті.

Обслуговував авто у знайомих: фільтра сам купува, масло ХАДО 5w-40. Офіціали розвод!

Ще на рахунок конкурентів. Кажуть, що Логан надійніша, але, як на мене, дуже страшна.. Акцент 2010 року мені не подобався салоном і комплектацією. Інших конкурентів на кінець 2010 року я не бачив.

Зараз подивляюся на Королу, але грошей нема, тому ще прийдеться їздити на перевіреній машині))

Плюси автомобіля:
Дешеві запчастини, легка в обслуговуванні, надійна.

Мінуси автомобіля:
Стук у передній підвісці, може вийти з ладу датчик ДЗ чи РХХ (рідко буває), оббивається камінчиками задня арка (потрібно наклеїти спец. захисну плівку)

Порада покупцеві: За такі гроші авто хороше. Головне доглядати за ним і все буде гуд.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Chevrolet Aveo 2010

Гость  

Комфортная скорость для AVEO - 110-115 км/ч, далее - ощущается напряжность движка, плаванье по дороге (хотя с чем сравнивать), долго с более высокой скоростью не проедешь, хотя на короткие отрезки 1-5 км можно и 150 выжать.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Те, що я написав, - не придумано, а в точності як є. Просто є різне розуміння комфорту і т.д. Є, наприклад, люди, у яких витрати по місту на Авео 10-11 л., у мене максимум 9; а хтось зі швидкістю 150 не більше 5 км проїхати може.. Всяке буває..

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Chevrolet Aveo

Sergiy Davydenko
Украина, Киев
14.11.2011

Обновленный Авео в кузове хэчбек я впервые увидел в одной из новостей на InfoCar.ua из Франкфуртского автосалона в 2007 году. Автомобиль понравился и я долго “залипал” перед монитором рассматривая бур читати відгук

Владимир
Россия, Москва
28.03.2012

Машина за все время эксплуатации (2.5 года) ни разу не подвела... Ездить в принципе комфортно и экономично! правда за 2.5 года поменял примерно 5 лампочек на фарах но скорее всего авео здесь не причем читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo 2009 Chevrolet Aveo 4799$ 2009