Відгук ЗАЗ Lanos 2012 1.5 бензин механічна

Паша Пазинич
Паша Пазинич

Украина
Львов

26.06.2013
ЗАЗ Lanos T150
ЗАЗ Lanos

Рік, пробіг: 2012, 40.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка1

Стояв вибір, що купити. Знайомі мали ланоси і радили, як надійну машину.

НА 5000 км злетів пильник гранати, бо не затянуті хомути, як наслідок полетіла граната, сказали не гарантійне. Відмовився від гарантії. Гуділа коробка - в фірмовому СТО казали обкатка, надоїло поїхав до майстра, почав зливати масло з коробки, а там просто жижа, взагалі не вяжеться. Були в шоці всі. Після сильного дощу потік дах. Після автоматичної мийки вода в салоні під обшивкою.

На 30000 км почали стукати шарові та просідати стійки. Майстер, який міняв сказав, що таких запчастин ще не бачив (якість ноль). На 35000 км полетів бензонасос. Розхід 12-13л по місту, 8 по трасі.

Ціна не відповідає якості. Повинно коштувати 6000 у.о. Сервіс - фуфло, щоб не сказати гірше. Всіх хто шукає нову машину і питає мене чи брати Ланос - кажу ні. Сам зарікся мати справу з Укравто і іншим не раджу. Вже відмовив 20 чоловік. Виплачу кредит і продам. Якщо хтось хоче сказати, що мені не повезло, то можу сказати, що навіть працівники Укравто кажуть, що останні Ланоси - суміш кривих рук і китайського фуфла.

Плюси автомобіля:
Немає.

Мінуси автомобіля:
Все.

Порада покупцеві: Не купуйте.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ЗАЗ Lanos T150 2012

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
2539alexey  

заказная статья!

+1ВІДПОВІСТИ  
яворский  

Может и заказная, но только все по сути как оно есть, то что Ланосы с 2008 года в качестве резко потеряли ФАКТ.

ВІДПОВІСТИ  
Vetal88  

И кто заказал статью?))) Кому это надо?) зазовское качество?-та его и не было никогда. Был несколько раз на заводе, не понаслышке знаю какие "спецы" там работают и какие запчасти ставят. А ланосы новые сейчас берут только за хорошую репутацию корейцев и поляков(у самого поляк 2007г., пробег 90т.км.-никаких наеканий тьфу,тьфу,тьфу). Люди не берите ничего зазовской сборки-обожгетесь! Да и с укравто вообще не связывайтесь.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

В чём её заказность? Скинуть фото машины? Жаль запчасти не фоткал. Пятно от протекания могу показать. Обшивку от воды тоже. В чём заказ? В том, что Ланосы в последние годы гавно? Так это вопросы к Зазу...Не верите - покупайте! Просто хочу чтоюы люди знали, что Ланосы 2011-2013 не то, что было до этого.

ВІДПОВІСТИ  
2539alexey  

тогда извиняюсь...наверное Вам попался бракованный! почему не взяли десятку?

ВІДПОВІСТИ  
яворский  

Это типа "зачем купили гауно, надо было брать какашку".

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Почитал отзывы. Поговрил с знакомыми, все говорили, что Ланос намного лучше. Я написал специально чтобы люди знали, что Ланосы до 2011 и после две большие разницы. На самом Укравто говорят, что после того, как ЗАЗ начал делать Форзы - качество Ланосов упало до качества первых китайцев. А сервис Укравто это вообще тихий ужас. Я брал машину в феврале, были морозы. За три дня предупредил о том, что забираю машину. Приехал, а она вся в снегу замёршая, не заводится. Так они её в бокс новой Нивой Шевролет тянули. У моего Ланоса колёса еле крутились а пвонь от паленого сцепления Нивы на всю площадку стоял. Кому-то с ней повезёт. И т.д. Выплачу кредит - продам и забуду. Не берите эти машины!

ВІДПОВІСТИ  
ren2012  

даже не до 2011, а до 2008 пока в Польше собирались

ВІДПОВІСТИ  
Nikoly Voronin  

Лоносы прекратили делать в Польше в сентябре 2009-го года

+1ВІДПОВІСТИ  
яворский  

Да нет, может официально и в 2009-м, а вот только знакомые которые покупали Ланос 1.4 и Ланос 1.5 в начале 2008 года, уже купили гауно. Отличались нашей резиной, стремными ручками стеклоподъемников серого цвета и проводами скрученными вручную без папа-мама.

ВІДПОВІСТИ  
Rusicz  

Правдивий відгук. Я сам купив в Укравто у 2009 році Ланос 2008 р. випуску, але вже української збірки. Купив Ланос тому, що на роботі було два службових автомобіля Део-Ланос, які пробігли на той час близько 250 тис.км. і нічого в них не ламалось. Я сам кілька разів у відрядження на них їздив і мені сподобалась мягкість ходу, динаміка двигуна, тихий салон. Так от, ЗАЗ-Ланос і Део-Ланос - це два абсолютно різних авто. У моєму ЗАЗ-Ланосі відразу після виїзду із салону двигун з таким напруженням працював, ніби вихлопну трубу йому заткнули "Сервісмени" Укравто нічого не знайшли (з їхніх слів) і тому відмахувались, як могли... Через місяць диск щеплення почав на холостих оборотах звучати як точильний камінь... Через два місяці (а я заправлявся лише 95-м і лише на Лукойлі) - забився каталізатор , я його викинув... Через два місяці салон почав скрипіти і тарахтіти ... Зробив повну вібро-шумоізоляцію... А потім не витримав і продав свій новий автомобіль.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ЗАЗ Lanos

Сергей
Украина, Кременчуг
21.08.2012

Приобрёл 2 недели назад. Пока не жалею о своём выборе. За такую сумму на мой взгляд лучшая машина. Выбирал между приорой и ланосом но после тест-драйва обеих машин всё-таки выбрал ланос. багажник как читати відгук

RACE
Украина, Днепр
02.09.2012

Ребята - в Ланосах есть разочарование, скажу во-первых у нас в компании больше 10-ка Ланосов, причем покупаем мы каждыый год автомобили - эксплуатируем не более 2-3 лет. Все машины 1.5 механика, в это читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ЗАЗ Lanos

ЗАЗ Lanos 2008 ЗАЗ Lanos 2237$ 2008