Відгук Land Rover Range Rover Sport 2015 3.0 бензин автоматична

Надія Волошина
Надія Волошина

Украина
Вараш

29.06.2023
Land Rover Range Rover Sport
Land Rover Range Rover Sport

Рік, пробіг: 2015, 175 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 3.0 бензин
Компл.: HSE
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 13.0 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 11.0 л/100км

Користуюся своїм RRS з 2020 року. Купувався, як і багато авто, на аукціоні зі США. Проблем з ремонтом (тобто із запчастинами) немає (є багато пропозицій як нових так і б/в деталей). За 3 роки користування враження від авто - вау! До цього часу чути запах преміальної шкіри. Якість внутрішніх матеріалів - на висоті. Їде навіть з 3-літровим двигуном дуже бадьоро. Керується пристойно, навіть враховуючи габарити та відсутність у моєму авто активних стабілізаторів і амортизаторів з електронним регулюванням жорсткості.

Плюси автомобіля:
Комфортний, просторий, надійний, стильний, потужний, для такої «махіни» досить економічний. Добре керується. Висока якість матеріалів, широкий асортимент корисних функцій.

Мінуси автомобіля:
Зазори між кузовними деталями, часом з'являються скрипи в салоні, погана якість зображення і бистродія центрального монітора мультимедіа, відсутність омивача камери заднього виду.

Порада покупцеві: Купуйте, не пожалкуєте. Але купуйте добре перевіривши і не жалкуйте коштів на обслуговування у перевірених майстрів. І лише тоді буде вам щастя від володіння А то купують вбите барахло чи купують нормальний екземпляр, але не обслуговують його належним чином, а потім скаржаться, що Range Rover - це відро.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Land Rover Range Rover Sport 2015

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Land Rover Range Rover Sport

сергій диняк.ТОВ "ЮНІГРАН
Украина, Киев
15.01.2010

ну, що вам сказати. машина можна сказати не погана, прийнаймі краща ніж була в мене до цього(нива 2121) на льоду машина веде себе неадекватно, іноді навіть непередбачено.росход палива конкретний(тут нива читати відгук

Антон
Украина, Луганск
03.02.2010

Автомобиль очень хороший! Ему нет равных по бездорожью! Отличный автомобиль чтобы путешествовать и ездить на рыбалку или охоту! Довезет куда надо и с комфортом!! Комментарии которые оставил Сергій Дин читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Land Rover Range Rover Sport