Відгук Volkswagen Polo 1987 1.3 механічна

ky4a
ky4a
Украина
Ужгород

25.04.2010
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo

Рік, пробіг: 1987, 500.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.3
Кузов: хетчбек, 3 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

НЕУБИВАЄМИЙ автомобіль! Напоминаю, пробіг 500 тис. км! За 23 один серйозний ремонт (смішно навіть - ремон колець, які були спалені попереднім власником - на 1 передачі з повною загрузкою по груні в горах, де мінімум на ниві до того виїжджали). За такий термін експлуатації всі заміни (акумулятор, стойки, амортизатори, гальма і т.п.) планові. За рахунок того, що дизель в місті проблем зі стартом не було, рідко коли програю БМВ і значно дорожчим (в разів 5) авто. Зате після 80 км/год не тягне просто, розгін до 100 більше 20 сек точно. Але це міський автомобіль і витрати палива такі ж - траса 5 л. (100 км/год), місто - 6 л. Дуже довгий період тягав повний салон + забитий прицеп залізом. Р.S. Коли говорять про надійність жигулів, лад, ланосів, всяких галімих рено і сітроенів - то це просто смішно - це уже похоронена ржавчина після такого пробігу.

Плюси автомобіля:
Надійність! Так, в салоні все тарахтить, але покажіть мені легковий автомобіль з півмільйонним пробігом (90% якого в Україні на українському дизелі) без ремонту коробки чи мотора.

Мінуси автомобіля:
Довго думав, але вирішив не залишати пусте поле. Потужності не вистачає, всетаки 45 к.с. Їхати більше 120 буде дуже тяжко. Ну і шумоізоляція ніяка, але то бюджетна малолітражка '87 року.

Порада покупцеві: Я б новий поло не брав, потрібно трохи додати і шкоду більшу взяти.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Polo 1987

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Polo

саша
Украина, Львов
02.10.2008

пользуюсь автомобилем год до этого был Гольф-2 , Пасат-3 :хороший экономный автомобиль как для городских так и загородных дорогсмешаный цикл росхода топлива 6, 5 литров, намного мягче прежних авто , очен читати відгук

Наталия
Украина, Ровно
18.10.2009

Это мой авто Выбирала очень долго, но на этот запала сразу, этот цвет, его забыть не возможно, На дороге все, почти все)), мужики замечают что за рулем девушка, и относятся доброжелательно Отьездила н читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen

Volkswagen Golf 2017 Volkswagen Golf 12900$ 2017