Відгук Volkswagen Jetta 1988 1.6 механічна

Василь
Василь
Украина
Ивано-Франковск

12.10.2009
Volkswagen Jetta

Рік, пробіг: 1988, 255.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купив її на весні 2008 р. Моє перше авто. Купував (я собі так думав) разом з МАЙСТРОМ! Після перших 50 км пробігу прийшлось переробляти всю ходову - 750 грн. Благо не "гнила" - решту можна зробити. Майже за 20 років експлуатації весь кузов був пошарпаний, обдертий. Прийшлось перефарбувати - 4500 грн. Крім того поміняв всі рідини, фільтри, ремені. через 5 тис. км пробігу перестала заводитись - накрився "втягуючий", як наслідок поганих контактів. Поміняв "втягуюючий", клеми акумулятора і всі дроти, які відходять від нього. Почало підтікати масло через сальник корінного вала. Поїхав міняти сальник, виявилось шо якийсь майстер міняючи те саме поробив зазубрини на валу - прийшлось міняти вал - все "потягло" десь на 700 грн.

Плюси автомобіля:
Найбільший плюс - економічність палива. Крім того вартість запасних частин майже не відрізняється від ВАЗовських (2109-21099).

Мінуси автомобіля:
Стара машина - це стара машина. Напевне найбільший мінус - дизель зимою. Якщо акумулятор слабий - могила!

Порада покупцеві: Не вірте тим, хто продаючи машину каже - "Сідай і їдь, нічого вкладати не треба". Купуючи старе авто, покупець має знати, що він купує додаткову річ для вкладання грошей (не враховуючи витрат на паливо). Але основне побажання для покупців - доглядайте машину і вона вам вддячить сторицею! Міняйте вчасно мастило, заглядайте час від часу під капот і все буде ОК. Кращої машини для першого авто не знайти!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Jetta 1988

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Jetta

Владимир
Украина, Черкассы
19.09.2008

Отличная машина.Я ее купил 5 лет назад и за это время проехал 100 тыс. менял только масло и ремни., и по ходовой стойки задние 2 раза(смотря кокого производителя ставить), передние стойки менял 1 раз, читати відгук

Георгий
Украина, Одесса
03.09.2009

Очень хороший автомобиль, добротно сделан. Volkswagen умели делать уже в те года практически вечный авто, при нормальном уходе за ним. Не дорогие запчасти. От многих других, кто сталкивался с этим авт читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta 2019 Volkswagen Jetta 16800$ 2019