Украина Ровно 17.09.2008
Купив я свою машинку рік назад, дуже понравилась. Було пару недоліків, які були виправлені зразу і вже рік я катаюсь і не маю проблем (3 рази тьфу). Метал не такий як зараз роблять, набагато кращий. До мотора ще не лазили і робить нормально. Пробував їхати 140 трохи багато, 120 - крейсерська швидкість. Машину я обробив , обезшумив і стало тихіше. Заливаю добре масло, бензин 92. Розхід при спокойній їзді 5, 5/7, 5. Думаю продавати і брати акцента - приваблива ціна і комплектація, ще й кредит непоганий. Якшо куплю напишу шо за машина.
Динаміка, хоть мотор 1, 3; розхід, керованість непогана, зовнішній вигляд - на любітєля, мені нравиться, щеб титани поставити; проходимість супер; передній привід.
Вік, хоча і гляжена машина
Як перша машина за невеликі гроші просто супер, тільки найти в гарному стані треба, а таких мало, купляти тільки в хазяїна, бо перекупщики купляють непотріб, підшаманюють і продають за високу ціну, а потім через пару місяців всі недоліки вилазять. і заганяти перед покупкою на станцію. Удачі
Обговорити відгук про ВАЗ 2109 1988
ВАЗ 2109
ИринаУкраина, Киев
27.12.2007
Очень хороший автомобиль. просто уже очень старенький. Но столько, сколько эта машинка покорила вершин и морозов...не каждый внедорожник может себе такое позволить. читати відгук
ВиталийУкраина, Саки
03.04.2013
идеальная машина, очень удобная, управляемоя, мягкая, а главное выносливая! один минус плосмас сильно дребезжит! а все остальное идеально!!! ни чего не делалось уже 12 лет менял только резину и АКБ!!! читати відгук