Відгук Toyota RAV4 2019 2.0 бензин механічна

Andriy
Andriy

Украина
Львов

11.04.2019
Toyota RAV4
Toyota RAV4

Рік, пробіг: 2019, 1.500 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.0 бензин
Компл.: Live
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.7 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 8.4 л/100км

Всім привіт! Довго вибирав автомобіль, шукав надійне і безпроблемне авто. Розглядав різні варіанти - як зі Штатів, так і з Європи. Не зміг зупинитись ні на чому конкретному, так як відлякували можливі проблеми типу шалених пробігів (у випадку пригону з Європи) або проблем з запчастинами (у випадку машин зі Штатів).

За Равом спостерігав від його появи в Нью-Йорку, і коли з"явилась можливість протестдрайвити в нас - я зразу ж це зробив. Ціновий діапазон на авто був до 25К, і через день замовив базову комплектацію на механіці, так як на мій погляд це оптимальна по співвідношенню ціна/якість. Якби була комплектація Active на механіці і повним приводом - взяв би її, а так доплачувати майже 5К доларів за клімат, круїз, диски і непотрібний мені варіатор вважав не потрібним. Мазду навіть не розглядав через ціну, до корейців і французів ставлюсь з побоюванням, як і до малолітражних Вагівських авто. В ту саму суму був дизельний Кашкай з повним приводом (з круїзом і кліматом, але без камери заднього виду і з галогенками). Вибрав серцем =)

Надійність: Попереднім авто була Toyota Corolla 2008, яка мене не підводила, тому авансом ставлю 5.

Зовнішній вигляд: Один з основих плюсів цієї моделі як на мене, тверда 5.

Комфорт: Акустичний комфорт після седана на 3, особливо бісять шуми з багажника. Але в загальному посадка зручна (1.82м росту), зручні сидіння, багато місця, тому поставлю середню 4.

Ходова: Після Короли - супер. Маленькі вибоїни не замітні, крени не великі, пробоїв не було.

Плюси автомобіля:
Ходова.
Зовнішній вигляд.
LED фари.

Мінуси автомобіля:
Нема підтримки Apple Car Play / Android Auto.
Недостатня шумоізоляція.

Порада покупцеві: З наявних комплектацій радив би брати або базу на механіці, або вже гібрид з повним приводом.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota RAV4 2019

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Dossik  

Дякую за отзив!В мене приблизно такаж ситуація як у вас)))Ізжу на королі 2008 року))Хочу РАВ.Тому мені цікаво як вам після короли.Базу можу взяти і зараз...але хочу гібрід.

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Dossik, В мене Королла була 1.6 з 5ступ МКПП.
З плюсів:
- той самий розхід,
- краща динаміка (але не так щоб вау),
- краща стабільність на дорозі (вірогідно через більшу ширину шин), на Королі трохи похотувало на колії
- набагато більше місця в салоні (особливо відчутно по задньому ряду і багажнику),
- оглядовість з місця водія (значно більше заднє вікно і бокові дзеркала)
- Комфортніша підвіска - особливо відчувається на грунтовці (в Королі дуже ковбасило зі сторони в сторону)
З мінусів:
- шум з багажника, це найнезвичніше після седану..
- шумоізоляція загальна дуже слабенька, планую в майбутньому щось з тим робити...

Про всякі фішки типу камери заднього виду чи допомоги при рушанні вгору тут вже писати не буду, бо між машинами 10 років різниці)

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Dossik, Ще додам один мінус, меленький але мінус - підлокітник не регулюється як в Королі, і мені з моїм ростом його розташування якраз підходить, але коли дружина сідає і піднімає/підсовує сидіння, то їй вже нема куди поставити руку..

-5ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 4
12345Макс  

Добрый день! Заказал тоже live, так как хочу с женой механику. Какой у вас расход город, трасса, режимы еко, нормал, спорт, что-то дают, и каким бензином вы заправляетесь так как на сайте только не ниже 98?

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

12345Макс, добрый день!
- Расход по городу до 10л, по трассе около 7 (минимум было 5.9л, максимум пока 8л)
- Эти режимы по ощущениям меняют отклик на нажатие педали газа. Не скажу что часто ими пользуюсь), но разница ощущается.
- Заправляюсь 95 бензином, как и сказано в мануалке.

+2ВІДПОВІСТИ  
12345Макс  

Спасибо! В общем буду ждать, потом напишу как у меня с расходом.

ВІДПОВІСТИ  
T1kkur1lla  

Добрый день, довольны вы расходом данного автомобиля? или есть смысл присмотреться к гибридной версии? разница между комплектациями activ бензина и гибрида - 2500$, а расход по городу на 3 литра меньше (по отзывам).

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

T1kkur1lla, Хм.. Доволен ли расходом - да, получил то что ожидал. Но если бы была возможность - брал бы гибрид с полным приводом=). Там не только расход меньше, но и динамика поярче. Но однозначно смысл присмотреться к гибридной версии есть.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
T1kkur1lla  

Andriy_S, а какой минимальный расход по городу добивались? Кто везде пишут что 9 это потолок

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
12345Макс  

Не узнавали на будущее вообще установку гбо с расходом 10, хотя может тыс через 5, расход упадет. У меня сейчас королла 2012 и фиеста 2017, обе машины перевел на газ, проблем с двигателем нет, либо с динамикой нет, когда заправляют вообще не понимаю, что за копейки получаются. Единственное, что здесь мне не понятен это прямой впрыск. И ещё так как на ней будет ездить жена, как вам по ощущениям габариты, плюс конечно в задней камере, как с передом, есть смысл задумываться об установке передней камере или для вас после короллы габариты и обзор нормальные?

ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

12345Макс, смысла в гбо для прямого впрыска (как на новом рав4) мало, т.к. установка сложна и стоит дороже, + постоянный % расхода бенза. Разве что, у вас пробеги будут 30к+

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

12345Макс, не узнавал, ставить не планирую - у меня тысяч 12 в год в среднем получаеться наездить. С габаритами у меня все ок, через 800 км ездил уже точно так же как на Королле=) А обзор наверное даже получше=)

ВІДПОВІСТИ  
12345Макс  

На данный момент на Рав не ставят гбо, тестируют, стоит до 1000$, расход будет 85 на 15. Пробеги у меня 20 в год, на своих машинах я окупал газ примерно 30 заправок газа, это пол года. Ну с прямым сейчас так же спокойно ставят, Ауди, спортейдж и т.д проблем нет, главное чтобы не кустарники ставили. Я ещё точно сам не решил, в любом случае тыс 10 проеду на бензине

ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

12345Макс, 100% правильно, что "обкатаете" на бензине. Хорошие "кустарники" могут дать фору крупным СТО, а особенно официалам (проверенно неоднократно на своём опыте и знакомых). По поводу 85/15 сильно приукрашено, там 75/25 считают за счастье )) Но опять же, пробег решает, тем более с такими приятными ценами на газ.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
12345Макс  

Ну как машинка, через пару месяцев себя показывает, какие-то косяки проблемы нашли или все идеально? Ни одного видео или коммента на rav на механике нет, как будто кроме вас и меня больше на мкп никто не покупает.

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

12345Макс, наездил 5 тыс уже, косяков никаких не было. Расход не поменялся, средний 9л при езде 90/10% город/траса. Единственное слабое место для меня это шумо/виброизоляция - у нас в городе много брусчатки =(

+3ВІДПОВІСТИ  
Mangol  

клиренс не замеряли?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Mangol, Нет

ВІДПОВІСТИ  
sergeygomelskiy  

Пользуюсь 3 месяца... пробег 1400 км. Расход Одесса -Измаил при скорости 90 км. час 5.6 л.

+3ВІДПОВІСТИ  
MihaRav  

Добрий день! Став власником Rav 4 2019 Premium 2019 р 2.0 бензин 175 к.с автомат! Щоб зробитииякісь висновки , потрібно хоча б поїздити пів року! Але, перші відчуття нехватає тих самих коняк, можливо тупить коробка , можливо ще не адаптувалась, порівняня з шкодою кодиак 2018 2.0 дизель 150 к.с.! По комфорту м'яка підвіска, не гримить , не скрипить , місця достатньо! Шумоізоляція: це не є машина бізнес класу і при керуванні завжди є відчуття що ти набираєш швидкість на спорткарі! По розходу палива , пока обкатка! І саме головне , miror link це жестяк , пробую вивести навігацію, поки безуспішно, якщо в когось получиться, прошу поділитись досвідом! Деталі згодом!

+2ВІДПОВІСТИ  
vprirechniy  

MihaRav, если у вас телефон samsung, то для этого телефона есть программка "Car mode", установите её когда запустите вверху будет меню "...", есть пункт "Справка"->"Доступные приложения". В в разделе доступные приложения описаны все программки которые вы можете установить и какими можете польщоваться. Попробуйте. Там с десяток навигаторов, выбирайте который понравится.

-1ВІДПОВІСТИ  
jvitally  

MihaRav, можу порекомендувати активувати відео-вхід на магнітолі, а далі miracast/apple tv/etc все шо забажаєте
альтернативні варінти є на европейських сайтах, що модифікують штатну голову і додають car play/android auto, але коштує біля 500 EUR
як приклад https:// carperformance. se/product-category/toyota/factory-headunit-toyota/
варінти phone Mirroring Kit
http:// www.beatsonicusa.com/if02ep. html

можно саому зібрати всі компоненти на ali

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
vprirechniy  

Добрый день, интересует ходовая.
Подскажите как ощущения при езде во Львове по большой брусчатке ? Сильно трясет, как ходовая справляется? Как вам кажется, сколько проживет ходовая?
Заранее спасибо.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

vprirechniy, ощущения положительные, нету такого чтобы всю машину колбасило (на Короле было). Только по проселочной дороге возникает желание, чтобы подвеска была помягче. После Королы рассчитываю ничего серьезного не делать по ходовой хотя бы до 100 тыс =)

+2ВІДПОВІСТИ  
ввд  

Нужно ли ставить брызговики?

ВІДПОВІСТИ  
ввд  

Как механическая коробка передач?Некоторые владельцы жалуются на шум в коробке передач.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
a123456789  

Механика шумит на нейтралке особенно это слышно при 70-50 км/ч, Нашли аналогичную машину тоже шум коробки проверяли на подьемнике на СТО Тойота шум подтвержден. Так что выбирать Вам.

+2ВІДПОВІСТИ  
mykolacyuz  

що порадите замомити з допів?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota RAV4

Сергей
Украина, Киев
15.03.2019

Недавно покатался на новом равлыке. Сравниваю со своим SX4 классик. Разочарован дальше некуда. Салон в переднем ряду по размеру практически такой как у меня (сравните внешние габариты машин), потолок читати відгук

Александр Benell
Украина, Киев
19.07.2019

Добрый день, мой дорогой читатель :) Машина ко мне еще не приехала, но писать начну уже сейчас. Езжу на Форд Фокус Вагон 1.6. 2008-го года. Машинке 11 лет, уже начинает сыпаться. Встал вопрос замен читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota RAV4

Toyota RAV4 2022 Toyota RAV4 34900$ 2022