Відгук Toyota RAV4 2009 2.0 бензин механічна

ivan
ivan

Украина
Киев

01.08.2012
Toyota RAV4
Toyota RAV4

Рік, пробіг: 2009, 40.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.0 бензин
Компл.: EXTRA
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Придбав свій РАВ4 навесні 2010, хоча кузов 2009р. Стояв вибір між 5МКП з майже повним фаршем і 6МКП (стоїть сьогодні в РАВах) з бідненькою компл, різниця 10000 грн. Витрати пального говорили за 6МКП - 9, 5л/100 км проти 11л/100 км у 5МКП (по місту). Порахувавши через скільки км я вийду в плюс від економії мотора + витрати на опції якихне було в авто з 6МКП, вибір став очевидним.

Перед РАВом користувався Мазда3. Перші 2 роки балдів від машинки і не помічав жодних мінусів. За статистикою, через 4 роки у водія з"являється ітерес до іншого авто і бажання поміняти своє. Моментом істини стала зима 2008, коли наш мер сказав що сніг - дар божий - як прийшов, так і піде. Ні з двору, ні з гаража самостійно виїхати не міг. Кожного разу згадував поради перекупів на авторинку, які хотіли купити мою Астру, що не варто брати Мазду саме через кліренс і надтонкий метал. Я б іще додав сюди крихке скло і задні підкрилки, що постійно випадають від вологи. Але любов часто сліпить очі... Хоча в цілому непоганий апарат, який приносить позитивні емоції людям більш спортивного стилю їзди.

З появою дачі в сільській місцевості назріла необхідність в покупці кросовера.

Перший погляд упав на Qashqai - сподобався, але кілька добрих знайомих категорично почали відмовляти від нього. Послухав, навіть не перевіривши, можливо даремно.

Випадково, маючи трохи вільного часу, забрів в салон Шкода. Це була зима 2010. Там я вперше побачив Йеті, морда звичайно специфічна, але машинка в цілому мені сподобалася, осбливо після тест-драйву з мотором 1, 8 TSI. На всіх сайтах салонів шкода писалося про можливість докупити додаткові опції.

Я вже був зупинився на цій моделі і хотів дозамовити ще кілька AIRBAGів (2 сьогодні надто мало для безпеки), на що мені відповіли, що поки не розпродають партію у кільканадцять тисяч авто, замовлення неможливе. Я псіханув і пішов у сусідній салон TOYOTA на Кільцевій.

А там виявилося що за ті самі гроші можна купити RAV4 з опціями просто в рази кращими ніж у Йеті. Я мовчу про бренди, надійність, сервіс і т.д.

Я не таксист і їзжу на авто лише на роботу, а влітку на дачу. В день в середньому 30-40 км. За 2 роки пройшов 40000км. До сих пір проблем жодних, тьфу, тьфу, тьфу!!! Витрати по місту влітку 9-10 л/100 км, взимку 11-12л.

Єдиним нюансом є раз на місяць треба змащувати фіксатор задніх дверей, щоб не скрипіли. Після відвідин мийки автошампунь вимиває всю змазку і двері під вагою запаски починають звучати. Але я не вважаю це проблемою. Мабуть у кожного в гаражі є солідол. А так машинка супер, динамічна, висока, простора як переднім, так і заднім пасажирам. Зимою більше не завмирає серце коли бачиш неприбрану вулицю. Пересівши з мазди3 я не відчув різниці в управлінні, окрім можливо гострих поворотів.
Але 4Х4, курсова стабілізація, спуск-підйом - опції неоціненні.

Прогрес не стоїть на місці, щороку з"являються нові авто і коли читаєш що в найближчі 2 роки з"явиться купа нових дизельних моторів з витратами 4-6л/100 км то мимоволі виникає спокуса. Поживемо - подивимося. Це ще запитання чи будуть в Україні продаватися авто з такими моторами чи як завжди - одне ГМО.

Але на сьогоднішній день я не бачу альтернативи РАВу, тому спокійно чекаю нових відкриттів світових автошоу з їх новинками.

Плюси автомобіля:
Кліренс, багаті опції, надійність, сервіс.

Мінуси автомобіля:
як на мене, то немає. Бачили очі що купували?

Порада покупцеві: Раджу купувати тим, хто не вважає проблемою оплачувати бл. 10л бензину кожні 100 км, хто поціновує якісний сервіс, осбисту безпеку, надійність і взагалі радіє життю.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota RAV4 2009

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota RAV4

Александр
Украина, Симферополь
05.10.2008

Хороший городской паркетник. Но за пределами асфальта нужно либо иметь специальные навыки вождения данного типа авто, либо на бездорожье не соваться, потому-что сам он просто так по бездорожью не езди читати відгук

Алексей
Украина, Харьков
12.10.2008

машина сделана для езды по городу, не более - большая длинна делает реальный клиренс намного меньшим, что не дает спокойно себя чувствовать на тяжелом бездорожье. с салона машины идут без защиты поддо читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota RAV4

Toyota RAV4 2020 Toyota RAV4 31500$ 2020