Відгук Toyota Corolla 2016 1.3 бензин механічна

Іван Лозинський
Іван Лозинський

Украина
Львов

26.08.2016
Toyota Corolla
Toyota Corolla

Рік, пробіг: 2016, 8.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.3 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 7.0 л/100км, по трасі: 6.2 л/100км, середній: 6.3 л/100км

Купив королу 1.33, базова комплектація. Проїхав на машині перші 8 тис.км. Проблем жодних не виникало, машина м'яка і відносно тиха, нічого не дрибіжить, все що потрібно для комфортної їзди (як на базову комплектацію) в ній є (кондюк, радейко, на рулі кнопки управління радейком і дисплеєм кілометражу). Місця в машині багато, на задніх сідушках під ногами нема горбка для пасажира який сидить по середині.

Довго вагався чи мотора 1.33 буде вистачати і скажу що його вистачає повністю для їзди по місту і по трасі - звичайно переганятися Ви не будете, але для комфортної їзди вистачає. Траси тримається добре, швидкості (140-160) майже не відчуває. Фари світять ясно.

Мінусом, як для мене це в салоні пластик, хоч виглядає він гарно, але на ньому залишаються плями від всього, навіть від чистої води і натискання рукою на нього - плями легко витираються серветками для салону, але все одно не зручність. Ще б хотів зауважити, що наразі розходу 4.7 я не міг добитися ні при якій їзді по трасі. На круг розхід получається 6.3-6.6л/100км (з включеним кондиціонером), це в основному їзда по трасі 70% при швидкості 90-140 км/год і 30% по місту. При їзді виключно по місту розхід був 7л/100км (з включеним кондиціонером).

По динамічності їзди: передачі всі короткі, єдина довга це шоста передача, машина стає диначіною з третьої передачі. Тормоза просто дуже добрі - хапають дико. Поки не затемнив вікон машина дуже швидко нагрівалася в середені салону.

Порада покупцеві: Машиною взагальному задоволений, мотора 1.33 вистачає для помірної їзди по місту, по трасі їде дуже добре, але якщо любите переганятися з кимось, то краще беріть мотор 1.6. З моєї точки зору є зміст купляти цю машину тільки в базовій комплектації, оскільки в ній включені всі системи для устойчивості машини на дорозі, як і в максимальній комплектації; кондиціонер, радіо, мультируль.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Corolla 2016

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Vladimir-81  

Базовая комплектация имеет весьма привлекательную цену)

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

Не сказал бы, что все передачи короткие. Естественно, 1-я и 2-я по определению не могут быть длинными, но на 4-й и 5-й можно ехать в широком скоростном диапазоне.

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

А теперь,после 8тыс пробега,пересядьте в Короллу с 1,6 движкой и после скажите,хвататет ли для этого авто мотора 1,3??

+2-3ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

Slavik0080, кому-нибудь и 2,5л на каком-нибудь авто не хватает. Лично мне 1,33 хватает вполне.

+5-1ВІДПОВІСТИ  
Андрей L  

Вам, вероятно, не хватает, а автовладельцу писавшему отзыв очевидно, что мощности достаточно. Каждый автовладелец ставит для себя определенные задачи: кому в приоритете стоимость авто при покупке, кому то комфорт, кому то динамические качества, а кому то стоимость эксплуатации, престиж и т.д.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

Андрей L, Дело не в том,что лично мне,например,хватает или нет.Дело в том,что на таком авто мы ехали 4человека из Херсона в Николаев,за это время водитель пытался провести два обгона,дальше мы ему просто запретили это делать,так как это просто самоубийство-она просто не обгоняет!!Мотор ревёт как бешенный,а тяги нет,пока обогнали фуру так вспотели все от страха!

+2ВІДПОВІСТИ  
Oleksandr M.  

Slavik0080, соглашусь, когда машина загружена где-то на 350-400 кг (3-4 взрослых пассажира и + - багаж), то машина становится очень-очень вялой на разгон. Тем не менее обгонять фуры и тихоходов можно, но выверять расстояния и скорости нужно при этом очень аккуратно. Я бы сказал это дело привычки, с опытом приходит понимание на что способно авто в определенных условиях и при определенных факторах.

ВІДПОВІСТИ  
Yuriy_K  

Хотів би попросити Вас фото, якщо мова йде про рестайлінгове 11 покоління 2016р.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Corolla

Василь
Украина, Львов
14.04.2016

Доброго дня всім читачам. Хочеться коротко поділитися враженнями після перших 1500 км пробігу. Про конкурентів і вибір авто писати не буду бо це справа індивідуальна для кожного виходячи з особистих в читати відгук

Oleksandr M.
Украина, Киев
23.09.2016

Недавно стал обладателем этого автомобиля. Комплектация City, мотор 1.33, цена 414 тысяч гривен. Проехал совсем немного, но кое-какие впечатления уже есть. Во-первых, очень понравилась мне в этом читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota Corolla

Toyota Corolla 2019 Toyota Corolla 22900$ 2019