Відгук Toyota Corolla Verso 2006 2.2 turbo дизель механічна

Олег
Олег
Украина
Ивано-Франковск

01.03.2020
Toyota Corolla Verso

Рік, пробіг: 2006, 300 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.2 turbo дизель
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 7.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Купив Тойота Корола Версо на площадці, яка продає пригнані тачки з за кордону. Шукав Тойота Ауріс 1.6 бензин, але нічого підходящого не знайшов... то бита, то машина дуже далеко, а власник на півдороги не хотів їхати. Попалась Верса з турбодизелем 2.2 з самим потужним двигуном 177 к.с. і 130 кіловат... особо не обдивлявся (наука на майбутнє), звикб людям довіряти... але як раз це був не той випадок... купував в м.Тернопіль... гнав в Івано-Франківськ... це перша потужна машина в мене... не додивився пару підкрасів... але я ніколи цим не заморочуюсь... резину не їсть, шпаклі немає... то й добре... додому залетів, як на ракеті... по трасі топив і 160 місцями... на другий день загнав на СТО... по ходовій порядок... видно німець доглядав і любив машину, не було антифрісу в бачку, долили 1.5 літра... рідини подоливали, замінили масло Motul 5w30... зразу же поїхав в гори за 75 км.....приїхав швидко, по приїзду відкрив капот, під капотом все залито антифрізом... на другий день на СТО... самі найбільша проблема данних двигунів підтвердились... пробита прокладка голови... подзвонив на автоплощадку, де купляв... пацани звичайно відморозились... "нічого не знаємо"... хоча знали 200%. Ремонт дизеля... саме більше боявся, що даний двигун можна проточити, вірніше голову тільки раз... але на щастя майстер сказав, що проточили тільки 0.3 мм... і що можна, по його словах, проточити ще зо два рази точно. За одно поміняли нові болти блока, сальніки клапанів, ланцюг, роліки ланцюга, натяжмтелі, помпу, термостат... знову масло, фільтра... і пішла екслуатація... обкатав 2000 км, і тільки через 22000 км замінив тормозні колодки, і задні тормозні диски... і все... їздити... просто задоволення, ні одна з машин, які були в мене, а мав я їх 23 штуки, не мала такої комфортної підвіски, вона одночасно і мягка... і супер тримає поворот... шумоізоляція супер, набирає, як ракета з 2000 оборотів... до цього турбо яма.

Плюси автомобіля:
Комфорт, надійність, незвичний дизайн, розгін, плавність ходу, багато місця всередині, проста ходова, база Тойота Авенсіс.., багато всяких "примочок", напічкана всякими функціями, заводиться кнопкою. Надійна.

Мінуси автомобіля:
Великоватий розхід, деякі запчастини треба замовляти і чекати декілька днів, тяжко ліквідна.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Corolla Verso 2006

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Щирий  

Як розпізнати проблемний двигун, сервіс виявить? Який порядок цін на ці автомобілі?

ВІДПОВІСТИ  
Kiri1971  

Щырый, елементарно....загнати на СТО...якщо ж немає можливості,проїхатись,подивитись,як тягне,чи димить,чи течуть масла,чи вибиває помилки на панелі приборів,як по звуку працює,чи є посторонні шуми?! І т.д.і т.п.

ВІДПОВІСТИ  
Kiri1971  

Щырый, Сервіс виявить 100%...але тільки їдьте на фірмове СТО Тойота,вони мають на всі Тойоти програми для діагностики

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 4

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Corolla Verso

Павел Блинков
Украина, Киев
18.10.2009

Машина куплена в 2005г. Идеальный автомобиль для активных людей, которые любят путешествовать с друзьями. Очень комфортна и экономична на шоссе. Дополнительные 2 места дают возможность ехать одной ком читати відгук

Даниэль
Украина, Киев
05.03.2010

ХОТЕЛОСЬ БЫ СКАЗАТЬ, ЧТО В ОСНОВНОМ БОЛЬШОЙ МИНУС ЭТО БЕНЗИНОВЫЙ ДВИГАТЕЛЬ. ЕСЛИ ПЕРЕГАЗУЕШЬ ВОНЬ ЭТА ПРОЖЁННОГО МАСЛА ИДЁТ ПРЯМО В САЛОН, ОСНОВНАЯ ПРОБЛЕМА МАЛОЛИТРАЖЕК. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota

Toyota Camry 2011 Toyota Camry 11000$ 2011