Відгук SsangYong Korando 2012 2.0 бензин механічна

Ігор
Ігор

Украина
Киев

21.01.2015
SsangYong Korando
SsangYong Korando

Рік, пробіг: 2012, 55.555 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.0 бензин
Компл.: Base
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Усім доброго дня! Коли я в кінці 2012 р. вибирав автомобіль, то великою мірою враховував відгуки реальних автовласників, в тому числі на цьому сайті. Тому вирішив написати і свій відгук, можливо він буде комусь корисним.

1. Авто вибирав з кросоверів, доступних на ринку, за принципом "ціна-якість". За 21 000 у.о. на той час можна було купити Дастер, Туксон та, з невеликою доплатою, Кашкай. Після тест-драйву сумнівів практично не залишилось, авто дуже сподобалось. На даний момент своїм вибором задоволений повністю.

2. Трохи незвичною спочатку була робота коробки. Передачі переключалися доволі жорстко, але чітко. На першій пердачі, коли ввімкнене щеплення, з"являється якийсь тягучий звук, а також коли її вмикаєш чутно звук приглушенного удару. Почитавши форум та порадившись на СТО дійшов висновку, що така стандартна робота коробки передач. До цього часу, більше ніж 2 роки, до таких особливостей звик, тому мені вони не заважають. Проте комусь, можливо, не сподобаються і діставатимуть.

3. Салон виконаний якісно, крісло зручне з великим діапазоном регулювань. Кут огляду хороший, дорогу та узбыччя добре видно. Приємно вразила кількість практичних дрібниць, всяких ніш та поличок. Також сподобалось, що вистачає місця, багато простору як спереду, так і на задніх сидіннях. Єдине що, спочатку була велика кількість скрипів. сказали, що типова "хвороба". На нульовому ТО за невелику плату більшість цих скрипів усунули за допомогою якогось герметику чи щось таке. Зараз на 55 000 км всякі звуки в салоні є, але не сказав бі, що більше, ніж в інших авто такого пробігу. А може і взагалі занадто прискіпуюсь, бо вцілому шумоізоляція на висоті. З авто такого класу мабуть одна з найкращих.

4. Підвіска. Цей елемент був одним з головних при виборі, оскільки до цього був Фіат Гранде Пунто, і залишив дуже багато неприємних спогадів про постійні ремонти ходової. На даний момент жодних проблем немає. Підвіска працює чітко, можливо дещо трохи жорстко, але це дає свої переваги. Енергоємність дозволяє легко "ковтати" ями та вибоїни, за 2 роки жодних проблем з надійністю не було.

5. Двигун. Працює без нарікань, потужності в 149 к.с. вистачає і на трасі, і в місті. Теж за час експлуатації жодних проблем не було. Витрати палива приблизно такі, як заявлено виробником, може в місті на літр більше, якщо потрапляти в затори. По трасі на швидкості 90 км/год - взагалі 7-7.5 літрів. На 140 км/год, звичайно вже більше - 11-12 літрів.

Плюси автомобіля:
- міцна та енергоємна підвіска;
- надійний двигун;
- простір та дрібниці в салоні;
- ціна.

Мінуси автомобіля:
- скрипи в салоні;
- незвична робота коробки передач на 1 і 2.

Порада покупцеві: Отимальний вибір серед кроссоверів за свої гроші.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про SsangYong Korando 2012

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
SsangYong Korando

Вячеслав
Украина, Винница
19.06.2012

Приобрёл машинку 7 дней назад. Нагонял 600км. Раньше ездил на Шевролле Авео. Высокая, красивая, удобная, приятный салон. Цвет-тусклое серебро, но мне кажется, что светлое серебро. Пока разбираюсь по х читати відгук

Евгений
Украина, Сумы
15.08.2012

Купил в апреле 2012 в комплектации std минималка+рейлинги, музыка, парктроник. Выбирал машину долго, катался на Дастерах, Кашкаях, Тушканах, Спортиках. Общее мнение о конкурентах за такую же цену - читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у SsangYong

SsangYong Kyron 2013 SsangYong Kyron 9000$ 2013