Украина Полтава 29.05.2009
користуюсь майже рік. авто супер! - побувало і в криму - туда і назад в Полтаву 2 чол + 2 вела + рюкзаки (все в салоні), крім того чотири чол. без проблем доставлені на тарханкут, і в снігу - четверо з лижами і бордами доставлені на г/лижну базу, а крім того річка, ліс та інша природа при повній завантаженості. В місті - теж нормально. Розхід середній десь 7, 5 л/100км, по трасі - 6, 3 при середній загрузці. Одним словом авто для активного відпочинку. Особлива відзнака - купа місця для пасажирів ззаду.
Великий салон, великий багажник, можливість трансформації салону (задній ряд сидінь), економічність, зовнішній вигляд - навіть через рік приносить радість оку,
шумновата підвіска (хоча і на свої гроші), авто купувалось без магнітоли. Купувати фірмову жалко (800$) - а ставити від іншого виробника - постійний гемор із так званим адаптером під типорозмір 1 ДІН.
При покупці нового авто старатись брати максимальну комплектацію - потім всі фірмові дрібнички (музика, рейлінги, молдінги, полички і т.д ) достаються в три дорога!
Обговорити відгук про Skoda Roomster 2008
Я конечно уважаю соседей,да и в Полтаве служил 2 года,но если зашел на русскоязычный сервер,то будьте любезны по русски излагать свой отзыв(надеюсь,что еще не забыли).Лично я Вас понял,а другие -не факт.
-2ВІДПОВІСТИно при этом это украинский сайт .... поэтому вполне логично увидеть отзыв на украинском ....
+2ВІДПОВІСТИГоша , Вы наверное заблудились? Это уже Украина.
+2ВІДПОВІСТИлюди, Вам кроме языковой проблемы обсудить нечего??? люди, Вам крім язікової проблеми нема що обговорювати??? думаю и русско- и украино- язычные все понимают
ВІДПОВІСТИУкраiна українцям. А чим саме нам гордится що ми українці.
+2ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Skoda Roomster
РомаУкраина, Киев
07.04.2008
На приятном фоне интерьера в глаза бросается слишком простенький блок управления кондиционером. Рулевое управление Roomster просто превосходно. Кожаный руль регулируется как по вылету, так и по углу н читати відгук
СергейУкраина, Ровно
20.05.2009
На своем Румстере за девять месяцев проехал 15400 км.До этого за 30 лет вождения автомобилей имел возможность оценить машины Москвич2140, жигулиразных моделей, Форд Скорпио, БМВ 518 и т.д. Не скрою, что п читати відгук