Відгук Skoda Rapid 2013 1.6 бензин механічна

Ігор
Ігор
Китай
Гуанчжоу

12.09.2013
Skoda Rapid
Skoda Rapid

Рік, пробіг: 2013, 1.100 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: Ambition
Кузов: ліфтбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

ТРИ ПРОБЛЕМИ Конкретного авто:

1) Ліва подушка двигуна. (Проблема ВАГа ще з поло седан).
2) Дивні гальма задні... звідси і дуже цікава проблема барабана лівого - стукає при гальмуванні (на форумі я не один такий!).
3) Скрипить ущільнювач після 100 км. пробігу. Допомагає тільки білий силікон. (спреї силіконові і прозорий силікон проблему не вирішують) Знову ж таки на якийй період допомагає не скажу, пока що 3 дні без скрипу після змащення.

Вибирав довго. З можливими проблемами двигуна вирішив змиритися... Авто Хороше. Збите до купки. керування приємне. Підвіска шкодовська... Коли вірішаться проблеми по гарантії зареєструюсь і відпишусь.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Skoda Rapid 2013

bodik1981  

Пункт перший підтверджую! У мене такаж проблема з подушкою (правда не знаю, яка саме лів чи права - та що під акмулятором). Одразу з салону почала підстукувати до 5000 тисяч на нерівностях тарабанить. На гарнтії сказали під заміну. Кажуть зараз якісь вони модифіковані з заводу приходять можливо проблему конструктори з заводу вирішать. На рахунок двох інших пунктів - не помічав що ущільнювач скрипить і стуку в галмах не чув!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Skoda Rapid

Александр
Украина, Мелитополь
15.04.2013

На днях стал одним из первых обладателей " Рапида" с дв. 1.6 MPI в к-ции Ambition. Первое впечатление на 4+. Пока перегонял машину от салона домой (120км) обратил внимание на расход, в городе читати відгук

Бодя
Украина, Киев
28.04.2013

Купил Рапид в конце апреля месяца, на сегодняшний день уже наездил 1500км. Это мое первое авто и первый отзыв, потому сильно не судите! Покупал авто в спешке (вот такая у меня натура, хочу сейчас и ср читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Skoda

Skoda Superb 2007 Skoda Superb 5500$ 2007