Відгук Skoda Rapid 2013 1.6 бензин механічна

Володя
Володя

Украина
Вараш

23.08.2013
Skoda Rapid
Skoda Rapid

Рік, пробіг: 2013, 3.700 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: Амбішин
Кузов: ліфтбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купив автомобіль в червні 2013 року в автосалоні Шкода у Луцьку. Авто супер, але були у мене проблеми з стуком з переді з ліва. Їздив в автосалон, не могли визначити, що за причина. Виявилося, що подушка КПП, вони навіть поставили якусь удосконалену, тобто іншої конструкції. Я так зрозумів, що завод вже в курсі про цю проблему, так як у мене авто одне із перших, тобто пілотна партія у якої будуть дитячі болячки. Але замінили і зараз катаюсь, не нарадуюсь. Взагалі авто люкс на такі гроші. Багато хто у відгуках кричить, що дорога і не коштує тих грошей, тоді хлопці та дівчата купуйте алля француз, італьяшку або корею-мать, аще краще ускоглазого китайця у якого зроду якісної продукції не було.

А тепер про авто:

1. Дизайн - просто люкс.
2. Інтер'єр - все красиво, лаконічно і спокійно, місця в салоні хватає з головою, що з переду і з заду але пластик- це мінус.
3. Багажник - просто люкс, зручний, великий, місткий.
4. Двигун - потужний, тяне, багато не бере пального.

Взагалі авто задоволений, є плюси і мінуси - але плюси переважають.

Плюси автомобіля:
Перечислив вище.

Мінуси автомобіля:
З місця водія не можливо керувати задніми скло підіймачами, хоча я ними і не користуюсь. Я там сіточки від сонця почепив.

Порада покупцеві: Однозначно купувати, конкурентів в цьому класі поки не має. Буде пізніше брат Сєат Толедо.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Skoda Rapid 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Maxntu  

Володя какой характер имел стук слева? Когда проявлялся, спасибо!

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Таке відчуття, як щось неприручене стукає в кузов авто. Сам стук проявлявся на невеличких ямках і на не великій швидкості. Появився стук при пробігу в 1000-1200 км. Спочатку стук був незначним і тихим, чим більше їздив тим стук збільшувався. Потім замітив, що коли ставив автомобіль на передачу в захлушеному стані і відкритим капотом-двигун хитався як собаче вухо. Подушка двигуна в районі КПП мала люфт десь 1,5-2 см. Я розумію,що двигун повинен грати на подушках двигуна, але не в такій мірі. Я за другим разом їм в автосалоні доказав і вказав на причину, що це є подушка двигуна. Оце три рази їздив до офіціалів, поки зробили, але цей випадок є гарантійним. Ця болячка перепала від фольцваген поло седан.

ВІДПОВІСТИ  
Мович  

це німецька неприручена яість голос подає...

-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
black_beettle  

Если это то о чем я думаю, то это такой же прикол как и на фабиях. Подушки двигателя.

ВІДПОВІСТИ  
2110  

Такая же проблема и на поло седане. меняют по гарантии без проблем. самое интересное, что менеджеры шкоды говорят что поло сделан из китайских комплектующих и не соответствует евро стандарту (хотя под капотом все лэйбы фольц и ауди), а рапид - это евро стандарт

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

2110, трандять офіціали. Аби брали авто.

ВІДПОВІСТИ  
Рустем Толубов  

ВОЛОДЯ,ЭТО ПОДУШКА ДВИГАТЕЛЯ ИЛИ КПП?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Так-біля КПП.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Так це є подушка двигуна біля КПП.

ВІДПОВІСТИ  
Сергёга  

У меня такая же проблема. Стоит второй раз ехать на СТО? После замены подушки сколько уже проехал и какой результат?

ВІДПОВІСТИ  
bodik1981  

У мене така ж проблема із подушкою двигуна. Гарантійщики сказали що поміняють по гарантії. Мужик з СТО сказав, що це вже в нього не перша машина з такою проблемою.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Проїхав вже 13000 км, можу вже щось реально розповісти. Коли брав рапіда, не було ще октавії і в мене були сумніви на рахунок бабла, які я відвалив за рапіда. Але коли появилась Октавія, всі сумніви на рахунок Рапіда ціна-якість відпали. Да - Октавія солідний автомобіль, матеріали салону кращі, але ціна з нормальною комплектацією і двигуном "наприклад 1.4 бенз. або 1.8 бенз." зашкалює, краще вже взяти тойоту королу, або якогось іншого японця за таку ціну. А тепер на рахунок Рапіда: недоліки 1.Педаль зчеплення-сильно туге і не на своєму місці "зміщена в право" - перероблю. 2. Шумоізоляція колісних арок і дверей - обезшумлю. Плюси: 1.Витрата пального місто 7-9л, траса в середньому 6л. раз добився 4,8л витрати пального за умови, що заправився на ВОК хорошим бензином і їхав не більше 110км. 2. Місця в салоні так само і багажник-багато. 3. Управління авто зібране , підвіска в міру жорстка - що потрібно для наших доріг.4.Вигляд у авто-люкс. А взагалі авто-норма, своїх грошей коштує. Надіюсь, що далі в експлуатації не буде підводити. P.S.: прошу тих хто не підбирає собі авто, або не є власником Рапіда - не коментувати мої відгуки!!!!!!!!!

-2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Проїхав 62000 км. Попав на кап ремонт движка. ВАГ уроди, авто дєрьмо. Шкодую, що купив галіму шкоду.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

ВоваО, гідроудар, обрив грм, чи криві руки оф.диллера у минулому? відома причина капремонту Вашого 1,6атмо?

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Заводський брак, плюс криві руки. Дефект поршневої групи. Подивіться в ютубі про стук двигуна СFNA,і вам стане все зрозуміло. ВАГ працює на даний момент не на якість, а на збут та попит. Щоб ми, покупці, бігали до дилера та ремонтувались плюс платили своє бабло. Широко поширена інформація про поршні марки ЕТ і МТ, останні модифіковані-тобто на 0.04 мм збільшили діаметр юбки поршня, якщо її можна так назвати. Я встановив взагалі інші поршні, іншого виробника. Але всерівно на холодну прослуховується стук поршнів, прогіється - зникає. На оригінальних поршнях стук був вже і прогрітому двигуні. Переробив систему випуску-вона взагалі кончена заводська. Поставив пвука 4:1, фірми стінгер- пеиемістив каталізатора та незонатора. Отак я промодохався з цим тазіком. Автомобіль параша.

+3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 4
Автор відгуку  

Не беріть авто даної марки і їх братів по ВАГу. Моя порада.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Альберт Эйнштейн  

ВоваО, Розумна людина ніколи не купить лайноваг.

-6ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Альберт Эйнштейн Мені цікаво, який у тебе авто? Якщо взагалі воно є!

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 7
Правдоруб  

народ, интересно, почитал форумы, поспрашивал знакомых и действительно, такие проблемы частенько вылазят с 1,6атмо на Поло и Рапиде. Почему то реже на Октавии. Вот а что можно сказать про 1,2т и 1,4т, этих проблем нет? Т.е. какие более менее не проблемные движки на этих авто В класса?

ВІДПОВІСТИ  
Shep  

Правдоруб, так ясен хрен, на октавии не такой двиг 1,6мпи, как на полуседане и рапиде... на данный момент судя по отзывам последних дух лет все ТСИ и ТДИ доведены до ума, и экономить , покупая МПИ - вообще не вижу смысла, единственное что выходят новые, 1,0тси и 1,5тси, про них конечно ничего пока не известно, к сожалению подопытными мышами станут как всегда первые , покупатели этих новинок...

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

shep, це ще під питанням.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Проїхав 64000км. Потрібно переналаштувати копютер, іншими словами чіп-тюнінг. Треба її спихати......

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Проїхав 103000 км - хай вона згорить! Це недоробок криволапих інженерів ВАГ. Скло постійно при вологій погоді, якщо тільки не включили кондиціонер в кліматі потім, їдеш по приборах. Усунув даний дефект-відключенням приводу заслонки в кліматі на рециркуляцію, взамін отримав помилку у вигляді не справних подушок безпеки-задрала. Хотів ще під торпедо майбутньому власнику записку залишити-не вмикати. Що парадоксально, що ця проблема і в октавії, часто їх бачу, коли в сиру погоду їдуть по приборах. Всрані маркетологи, їх гнати вшию треба від машини.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Skoda Rapid

Александр
Украина, Мелитополь
15.04.2013

На днях стал одним из первых обладателей " Рапида" с дв. 1.6 MPI в к-ции Ambition. Первое впечатление на 4+. Пока перегонял машину от салона домой (120км) обратил внимание на расход, в городе читати відгук

Бодя
Украина, Киев
28.04.2013

Купил Рапид в конце апреля месяца, на сегодняшний день уже наездил 1500км. Это мое первое авто и первый отзыв, потому сильно не судите! Покупал авто в спешке (вот такая у меня натура, хочу сейчас и ср читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Skoda

Skoda Superb 2007 Skoda Superb 5500$ 2007