Відгук Renault Lodgy 2013 1.5 turbo дизель механічна

Ден Сорокін
Ден Сорокін

Украина
Богуслав

19.08.2013
Renault Lodgy
Renault Lodgy

Рік, пробіг: 2013, 200 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: 1.5D MT Privile
Кузов: мінівен, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Машина виглядає як практичний мінівен - саме такою вона насправді і є. На дорозі "рулиться" без проблем, ходова аля "логан" - сильна сторона авто. Посадка доволі висока. Вночі світла вистачає. Денні фари вмикаються автоматично.

Дизеля вистачає - їздив з 4 дорослими і 2 дітьми - тягне нормально.

Салон не високого класу, але для мене його достатньо, тим більше для родин з малими дітьми то цілком нормлаьно - пластик та обивка сидінь чиститься просто. Кондиціонер не охолодить авто швидко, думаю взимку теж не варто сподіватися на швидкий прогрів.

Обмежувач швидкості - виявилась доволі зручна функція. Медіа НАВ цілком задовільняє потреби в навігації, програванні музики, також зручно користуватися телефоном.

Витрати палива на трасі (90-110) - 4-5 літрів.

Плюси автомобіля:
Простір.
Керованість.
Енергоємність ходової.
Тяговитість дизеля.
Обзорність.
Високий кліренс.
Media система.

Мінуси автомобіля:
3 ряд сидінь не прибирається в підлогу.
Пластик твердий.
Довгий час для охолодженя (чи нагріву) простору.

Порада покупцеві: Якщо хочаться більш якісного салону та є додаткові 30-40 тис грн то варто подивитися на орландо чи зефіру. Для звичайної подорожі великою родиною - нормальне авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Lodgy 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Maksusha  

У мене теж дизельна машина подібного класу (по-моєму трохи менших габаритів), але клімат працює на відмінно, може Вам треба звернутись на сервіс, поки машина свіжа і на гарантії.

+1ВІДПОВІСТИ  
Vladikok  

судя по отзыву, электро печки(фена)как в дастере, здесь нет.Жаль однако.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Щодо власної думки що охолодити чи нагріти салон буде важко - виявилось це зовсім не так По перше - в салоні є повітряводи для 2 і для 3 ряду сидінь. Ручка керування має проміжні положення, які як раз і активують додатковий обдув назад по цих кожухах. По друге - є "електропічка" (чи якось так) - навітьколи двигун не прогрітий - по потребі вже іде тепле повітря.

+3ВІДПОВІСТИ  
Vladikok  

Спасибо что дополнили по печке,знач зимой не примерзнем к сидениям я на этой неделе забираю свой доккер, по сути тот же лоджи, поэтому с удовольствием буду читать Ваш опыт владения авто, ну и на недельке напишу свой по доккеру. Вот здесь обсуждают медианав , скоро появится прошивка, которая расширит потенциал мафона http://forum.dusterclub.ru/showthread.php?t=1610&page=34

ВІДПОВІСТИ  
e44f  

Хоть я и не любитель таких авто, но сделано хорошо. Мы с товарищем облазиля на и её вдоль и поперёк. Я даже садился на 3й ряд сидений и довольно комфортно там себя чувствовал!!! Точно минивэн!!

+2ВІДПОВІСТИ  
konyk  

Деніс я придбав собій також Лоджи. В мене є питання в керівництві говориться про вмикач освітленя багажніка над балоним кллючом у мене його просто немає , а у вас? Також немає сигналізації якщо не пристібнувся хоча в керівництві пишуть про таке, а у вас? В іншому машинка гарне враження залишає, хоча поки проїхав 700 км , рано щось змістовно говорити. Помітив що на вологу погоду на лежачих поліцейских зявляється характерний резиной звук на задніх стойках, на сухо амортицаторів не чутно. Хтось помічав, й з чим це може бути повязанно?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Вітаю з придбанням!. 1. по освітлення не бачив такого, подивлюсь в машині чи. 2. сигналізація мені здається була, але зараз її також немає (планую заїхати на сервіс і дізнатися). 3. про роботу маортизаторів такого звуку не помічав, прислухаюсь при нагоді.

+2ВІДПОВІСТИ  
dilik  

Взял машину в конце декабря, пробег 2200км, хотел бы узнать когда ехать на замену масла и пр? Насчет остального - салон прогревается не долго, сигнала при непристегнутом ремне действительно нет, не могу найти чехлы, может кто подскажет

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Вітаю. По регламенту ТО кожні 10 000 км. Освітлення в багажник удійсно немає (вирішив трабл звичайном світлодіодним ліхтариком). чохли на сидіння не шукав, купив лише захист від ніг дітей

ВІДПОВІСТИ  
Lodgy 2014  

Масло меняется через 15000км или через год. Так-как это первая замена то менять надо гораздо раньше чтобы убрать из двигателя всю дрянь от приработки механизмов.

+2ВІДПОВІСТИ  
dilik  

Да и включателя осветления багажника так и не нашел

ВІДПОВІСТИ  
dilik  

Здравствуйте! При езде срабатывает центральный замок, но двери открываются изнутри, что крайне не удобно, когда в машине дети. Подскажите пожалуйста, как-то можно решить эту проблему?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Доброго дня. На задніх дверях є блокуваня від дітей - це перемикач в торці дверей (видно якщо їх відкрити)

+1ВІДПОВІСТИ  
dilik  

Спасибо большое, нашел, сделал!

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Денис Владимирович  

подлокотник между передним рядом сидений имеется?

+1ВІДПОВІСТИ  
Lodgy 2014  

Подлокотника нет но можно заказать в неметчине Самый дешевый 59евриков. Если нужен скину ссылку.

+1ВІДПОВІСТИ  
Денис Владимирович  

в салоне менеджер проговорился об этом, и на ютубе под брендом дача комплектация другая.

+2ВІДПОВІСТИ  
Денис Владимирович  

можно ли на лоджи поставить резину R16? и не отразится ли это на ходовых показателях? видел на ютубе образцы с выстовок в жене там стоит R16.

ВІДПОВІСТИ  
Денис Владимирович  

скиньте ссылку если не трудно)

+2ВІДПОВІСТИ  
Денис Владимирович  

Хотел спросить, но забыл) что с шумоизоляцией? какова она?

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Lodgy

ааа
Беларусь, Новополоцк
16.08.2014

Мотор 1.6 бензин. По трассе нормально, в небольшом городе нормально в среднем 8, 2. В большом городе слаб три дня в Смоленске, холмы много светофоров, в салоне трое взрослых 2 ребёнка. На 3 газ в пол 4 читати відгук

Денис Владимирович
Украина, Киев
16.11.2014

Приобрел авто в ноябре. Доволен очень. Присматривался к ней 3 месяца. Нравиться все. Комплектация привилегия + есп. Медиа нав вносит свой шарм и нотку технологий 21 века. Салон комфортный, но самое уд читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault

Renault Megane 2016 Renault Megane 18800$ 2016