Відгук Renault Kangoo 2003 1.5 механічна

Сергій
Сергій
Украина
Житомир

04.02.2008
Renault Kangoo

Рік, пробіг: 2003, 127 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5
Компл.: базовая
Кузов: універсал, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

СЕРГЫЙ : З 2005 займаюсь ввезенням в Україну автомобилей марки РЕНО -КАНГУ жовтого кольору які експлуатувались німецькою почтою, як правило за час своєї експлуатації у ФРГ вони перевозилди вантаж від 10кг.до 150кг. та переробляю їх на пассажирські. Як показав час авто які були придбанні моїми знайомами в умовах міста наїздили до 70тис.км. притензій щодо стану авто ненадходило. Якщо його експлуатувати грамотно, то особих капіталовкладень вони непотребують. В першу чергу треба провести заміну ремня ГРМ та роликів, в залежності від конструкції двигуна 2або 3штуки. Обовязково рекомендую міняти сліпий ролік ГРМ.

Плюси автомобіля:
канго жовтого кольору" німецької почти" - неспрацьовані автомобілі, із заводу комплектуються обов"язково- системою АВС-гальма, підсилювач керма, центральний замок на пульти та сигнализациєю, задні двері типу "ляда" що під час руху не ділить дороху на дві половини якщо дивитися у зеркало заднього виду, мають додаткову полочку для мелких речей в передній частині салона, середні експлуатаційні витрати пального на двигуном 1.9л.дизель - від 6.0-7.5л/100км, двигуном 1.5т.д.- 4.4-5.5л/100км, бензинови двигуни 1.2л-6.0-7.5л/100км, 1.4л-5.5.-8.0л/100км.

Мінуси автомобіля:
слабовата шумоізоляція, під час перероблення авто на днище авто та бокові панелі наклеюю бітумну протишумку, на потолок пінопласт 10-20мм. слабовата освіщеніє салону-встановлюю додатково 2-3 ліхтара освітлення салону.

Порада покупцеві: кузово авто универсальний, дає можливість перевозити такі великі речі як автомат стирально їмашини, меблі, дитячі каляски. і перевозити пять чоловік у авто з комфортом, Дана французька модель для використання у сімейних справах краще підходить ніж Пежо-партне чи Сітроєн -Берлінго, зверніть увагу на те що у них посадка для задніх пассажирів гірше та і місце для ніг у два рази меньше ніж у канго. Купуйте Канго і ви про це непожалкуїте. Запчастини любі у наявності в автомагазинах.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Kangoo 2003

Igor 123  

Дуже об єктивно. Самі такі рено як ваші мають місце на вторинному ринку. А не поношене г--- но по нашим дорогам.

ВІДПОВІСТИ  
Ярослав Сірак  

Добрий день! Яка зараз вартість такого Кенгу Поштальона? чи можна замовити? Контакти?

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Kangoo

Алексей
Украина, Сумы
11.04.2008

Автомобиль прекрасній по функциональнім показателям , очень єкономній по єксплуатационнім показателям. читати відгук

Яна
Украина, Киев
23.09.2008

Могу сказать что на эти деньги автомобиль хороший , особенно когда нужен он для таких целей как рабочий атомобиль.Отлично подходит как для города так и для трассы, хорошо ездит, огромный плюс - расход т читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault Kangoo

Renault Kangoo 2015 Renault Kangoo 6100$ 2015