Відгук Renault Duster 2012 1.5 turbo дизель механічна

Александр
Александр

Украина
Чугуев

15.11.2013
Renault Duster
Renault Duster

Рік, пробіг: 2012, 50 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: 1.5 MT Laureate
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Скажу сразу - машина служебная, но обращение как с собственной. Комплектация 1.5 MT Laureate+ 4x4. получал 18.02.2013. на 15.11 пробег 50 000. До Дустера были, Ford Transit Connect 1.8 TDCi MT TREND (L) и Skoda Fabia Combi 1.6i MT Elegance - тоже служебные. Есть с чем сравнивать!!!

И так по порядку:

1. Внешний вид - на любителя, но смотрится довольно оптимистически. Цвет Коричневый металлик.

2. Салон. Просторный но немного бедноват за эти деньги. не хватает разных мелочей и ящичков под сиденьями. Материал оббивки крепкий, живучий, но маркий (черныго цвета) - видно пыль и разную грязь. Мне места хватает (рост 170), но напарнику при его 185 маловат (у него тоже Дустер). Шторка которая закрывает багажник не практична - надо менять на жёсткую.

3. Комфорт. Сиденья удобные (лично для меня), при езде на дальние дистанции не устаёш как в ФАБИИ. Порадовала магнитола с блютузом - очень удобно. Торпеда начала немного греметь, надо переклеивать.

4. Ходовая. ОЧЕНЬ МЯГКИЙ!!! Ход подвески очень радует - ни разу не пробивал. Трамвайные путя не проблема. Маленький радиус разворота!!! Пока без проблем. Очень короткие скоростя, по городу 60 км/ч и уже на 4 передаче, 80 - на 5.

5. Проходимость. Пока без проблем и без фанатизма. резина ОЧЕНЬ ЛИМИТИРУЮЩИЙ ФАКТОР

6. Расход. 6.8 - 7.0 дизеля л/100км. Заправляюсь на WOG, OKKO.

Плюси автомобіля:
Клиренс, Проходимость.

Мінуси автомобіля:
1. Не регулируемая по вылету рулевая колонка, только по наклону.
2. Неудобные передние стойки. при посадке и выходе из машины в первые разы бился головой. надо подседать.
3. ПОРОГИ. когда выходишь - надо дальше выставлять ногу, или замажешся
4. При наезде на лужи и грязь - всё на лобовом стекле.
5. Не хватает блокировки меж осевого дифференцияла.
6. Сервис не радует. Но терпимо.

Порада покупцеві: Скоро будет обновление модели, переделают торпеду и оптику. Стоит брать.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Duster 2012

Автор відгуку  

Уважаемый перечитайте отзыв и увидите что данное авто служебное - дареному коню в зубы не смотрят!!!

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Вообще для работы в аграрном секторе самое оно. Кроссоверы премиум класса дорогие даже для "реальных пацанов" . Есть знакомый "реальный фермер" который пересел с Lexus RX 350 на Toyota Hilux Double Cab, а Duster купил для агронома.

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

За 2 роки експлуатації 1,5 dci з повним приводом нарікань на позашляхові можливості наступні. 1. Сніг - їде до тих пір поки не нагорнув перед собою кучогур, або не сів на пузо. 2. Болото і бруд - та ж сама історія як і з снігом. 3. Слабкуватий двигун. Їздив на 2 л. бензині - цікавіший. Додаю до перерахованого вище - гума літо - Continental ContiCrossContact LX Sport. Зима - Nokian Nordman RS. ТРЕБА СТАВИТИ ЗАХИСТ НА ЗАДНІЙ МІСТ. З БОКУ ТОРЧИТЬ ПРОВІД ПРОВОДКИ НА УВІМКНЕННЯ ПОВНОГО ПРИВОДУ (ЯКИЙ ДУРЕНЬ ЗРОБИВ ТАКЕ). ПРИ ПЕРЕСУВАННЮ ПО ПОЛЮ ЦЕЙ ПРОВІД ВІДБИВАЄТЬСЯ УСІМ ЩО ТОРЧИТЬ З ЗЕМЛІ І ДІСТАЄ ДО ЗАДНЬОГО МОСТУ. НАВІТЬ ЯКЩО ЙОГО НЕ ВІДБИЛИ, А ТІЛЬКИ ПОШКОДИЛИ ІЗОЛЯЦІЮ, ВСЕРІВНО ЙДЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ПОВНОГО ПРИВОДУ ЧЕРЕЗ ЗАМКНЕННЯ ЕЛЕКТРО ЛАНЦЮГА СИСТЕМИ.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

На рахунок того з яким приводом брати, то на мій погляд однозначно з 4*4. 1- цікавий оновлений дизель на 110 коней. 2 - з повним приводом краща керованість і по нашим дорогам доідеш куди треба. 3 - за весь час експлуатації не було нарікань на повний привід. Муфта не перегрівається і не вимикається. Але при всьому цьому є і декілька мінусів: 1 - невистачає блокування міжосьових диференціалів. Якщо буде ESP в базі то добре, ні - то треба брати додатково. 2 - попереднього двигуна йому не вистачало, побачимо що покаже новий дизель на 110. Взагалі дуже багато є і +&- якщо всі перерахованих то дуже довго. Як для свого співвідношення ціна/якість то є запитання до конструкторів цього чудо техники.

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Duster

Виктор
Украина, Одесса
03.03.2012

Сегодня смотрел в салоне 4х2 бензин 1.5, сам хочу 2-х литровый, но к сожелению на тот момент небыло, поэтому основное по интерьеру - начитавшись отзывов сюрпризов неожидал: пластик как пластик, магнит читати відгук

fisman
Украина, Луганск
17.08.2012

Здравствуйте уважаемые автолюбители! Езжу 4 года на Рено Мегане 2, вот задумываюсь о кочкапереезжателе (дороги ужасные), снегопреодолевателе (зимой чистят только центральные улицы) и т.д. Недавно попр читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault Duster

Renault Duster 2020 Renault Duster 15800$ 2020