Відгук Peugeot 301 2017 1.2 бензин механічна

Орест
Орест

Украина
Львов

24.05.2019
Peugeot 301
Peugeot 301

Рік, пробіг: 2017, 25 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.2 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 6.0 л/100км, по трасі: 4.8 л/100км, середній: 5.5 л/100км

Автомобіль купував з салону. Вже проїхав понад 2000км і можу поділитись враженнями про авто. Брав я середню комплектацію, а вона впринципі має все те, що потрібно для комфортної їзди.

Автомобіль дуже великий, при мому рості 1.93 я розміщуюсь комфортно + пасажирам місця вистачає з головою.

Ергономіка салону на 5, хоча і з твердого пластику, при їзді нічого не гримить. Все в полі зору і находиться інтуїтивно, хоча багато хто відмічає ел.склопідіймачі на центральному тунелі, але за день їзди ти перестаєш замічати, як автоматом рука знаходить кнопки. Дуже гарно зроблена кліматична установка, режими можна виставити абсолютно всі, які заманеться. Руль хоч і пластиковий, але дуже приємний на дотик, аж хочеться крутити).

Двигун 1.2 і перед тим, як купувати авто проходив 4 рази тест драйв, побоювався, що буде замало, а на ділі виявилось все досить пристойно, не болід звичайно, але і не овоч. Мотор дуже відзивчивий і крутиться на ура, до 90км набирає дуже швидко. Хоча стиль водіння в мене - більш до пенсіонерського, по ПДД)) Одним словом для міста та подорожей на село вистачає з головою. Розхід взагалі пісня, по бортовику показує 5.2 при сер.швидкості 29км\год, якщо їздити по трасі буде ще менше). Їздив у Ів.Франківськ з 3 пасажирами, при 100 км\год оборотів получається 2800-2900, при цьому шум мотору в салоні ледь чутно.

Підвіска в міру жостка напевне більше до мякшої, ще не пробивав.Автомобіль на трасі веде себе дуже впевненно, в повороти заходить теж гарно, нарікань тут немаю.

КПП вмикається чітко, хоч ходи досить великі.

Багажне відділення дуже містке, до стінок сидінь я не дістаю, потрібно реално залазити в багажник з головою, щоб дістати щось з кінця. На багажнику видно, що економили, обивка виключно на колесних арках, погрузочний поріг голий метал, впринципі на швидкість не впливає, також картонова підлога в багажнику не айс, краще замінити на фанеру.

Порадували хороші покришки Good Year, переважно в салонах економлять на покришках, і ставлять не дуже якісні, а тут все ок.

Доречі знайомі страшили, що я не зможу лампочку сам поміняти в фарах, чи запобіжник, бо це французьке авто, насправді все міняється, як і у всіх звичайних машинах. Підняв капот - відкрутив кришку - витягнув лампочку - вставив нову та закрутив)) Аналогічно і з запобіжниками, які находяться просто перед руками під капотом.

Плюси автомобіля:
Європейська збірка, великий салон, малий росхід, вмістимий багажник, досить комфортні сидіння.

Мінуси автомобіля:
Шумоізоляція.

Порада покупцеві: Після покупки зашуміть зразу арки.

Того ж дня Орест дописав: Позаду 2 роки володіння авто, по авто нічого не робилось крім плановго ТО.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Peugeot 301 2017

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Peugeot 301

Владимир
Украина, Винница
07.11.2017

Купил машину в июне 2017 в автосалоне Пежо в Виннице в средней комплектации. Наездил уже 6500 км, пока нареканий ни каких нету. Ходовая на наших дорогах ведет себя отлично, да и клиренс хороший. Прост читати відгук

Александр
Украина, Каменское
24.04.2019

Это первый мой отзыв, по этому не судите строго... И так, начну. Выбирал себе авто по 2-м критериям: цена и дизель. До этого был форд эскорт, таврия, ланос, пежо 307св... всё бензин, захотелось дизель читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Peugeot

Peugeot 508 2012 Peugeot 508 11800$ 2012