Відгук Opel Omega 1997 2.0 бензин + ГБО механічна

Ігор
Ігор

Украина
Владимир-Волынский

15.02.2013
Opel Omega
Opel Omega

Рік, пробіг: 1997, 220 км
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 2.0 бензин + ГБО
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Машина класна, дуже добре тримається дороги, хароша шумоізоляція, багато місця як з переду так і позаду. Велике багажне відділення. Щітки є на лобовому та на задньому склі. Якщо на машині стоять класні шини то вигрібає на любій дорозі без жодних проблем! Їде легко та швидко як на бензині так і на газу. Дуже класно гріє "пєчка". За час користування ніяких поломок небуло. Зберігалась в гаражі. В обслуговуванні не дорога. Дуже класний колір кузова - колір морської хвилі з металіком.

Плюси автомобіля:
Дуже зручні сидіння. Просторе, комфортне та зручне в користуванні авто, багато місця в багажнику. Класна для поїздок на відпочинок.

Мінуси автомобіля:
Подобається все.

Порада покупцеві: Для сімейного авто Опель Омега універсал - те що треба! Якщо на машині стоять класні шини то вигрібає на любій дорозі без жодних проблем!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Omega 1997

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Omega

Василлий
Украина, Киев
04.03.2008

Купил полгода назад на авторынке, отдал 11200 о чём сейчас очень жалею!! за эти полгода машину раза 3 таскал на буксире(ломались акпп, блок управления двигателем, помпа). Хотя машина сама по себе неплоха читати відгук

Александр
Украина, Киев
13.04.2008

Очень положительный автомобиль! 3 литра делают свое дело, конечно расход немного утомляет, но оно того стоит! Приятно, что Опель один из самых экономичных автомобилей своего класса. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2007 Opel Zafira 5800$ 2007