Відгук Opel Grandland 2023 1.5 turbo дизель автоматична

Віктор
Віктор
Украина
Киев

13.05.2023
Opel Grandland
Opel Grandland

Рік, пробіг: 2023, 4.900 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: GS
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 6.3 л/100км, по трасі: 5.7 л/100км, середній: 6.1 л/100км

Дуже класний автомобіль, як за свої кошти (вартість 1 161 700) купувався в Хмельницькому 11.03.2023 автомобіль потрапив на відео в обзорі INFOCAR :)

Є все необхідне навіть більше так як по прайсу опції авто-паркування не було але вона є і працює, дружина задоволена:) Приємно здивував комфорт на швидкості мінімум шумів на 130-140.

Є питання до збірки автомобіля, видно явні косяки як зовні так і в салоні. Зовні дуже багато глянцевого пластику тому прийшлося затягувати морду і глянець в плівку, щоб в майбутньому мало вигляд.

Мотора вистачає для комфортної поїздки, тільки при обгоні краще вмикати ручний режим щоб не крутити мотор до 4000 тисяч обертів бо як на мене для дизеля це без результатно бо тяга з низів і + менше шуму бо на обертах він не дуже приємний.

Ходова здивувала на поворотах машина дуже зібрана крени мінімальні, мінус в мілких ямах-горбиках буде жорстко.

Ну і про зовнішність привертає увагу просто ВАУ всі постійно заглядають і запитують що це))) так як в GS-комплектації емблема чорна на чорному і зразу не видно що це OPEL.

Поки пробіг ще маленький щоб щось написати більше більше. поки так.

Низ автомобіля весь закритий пластиком + із заводу металевий захист двигуна.

Раджу автомобіль, за опціями саме в цій ціні авто немає, в інших не буде або електрокришки багажнику або парктроніків, а забув сказати за сидіння вони дуже зручні мають багато регулювань.

Плюси автомобіля:
Шумоізоляція, керування.

Мінуси автомобіля:
Збірка, але не критично.

Порада покупцеві: Хороший автомобіль.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Grandland 2023

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
1978luda  

Так підтверджую збірка бажає кращого , в мене 1.6 бензин, написано німецька збірка. Недоліки збірки в дрібницях , я не думала що таке взагалі може бути. Дратує потроху.

+1ВІДПОВІСТИ  
1978luda  

Витрати пального 8.1.

+1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

1978luda, Це в бензина?

ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

3xcool, відповім за Люду - це бензіна. В обговоренні моделі вона про це написала в якійсь відповіді.

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
3xcool  

Вітаю з новим авто, Gs круто виглядає, була б можливість то собі б придбав.
Цікаво буде побачити детальний відгук після більш довгої експлуатації

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Den17.  

Скажіть, як поїздка на даному Опель GS Pac вночі з матричними фарами, які враження? Які загальні враження від авто? Трішки відлякують відгуки про Адблю...

ВІДПОВІСТИ  
Olexxx  

Вже півроку в мене Грандланд, дизель, збірка GL. Ніяких нарікань. Добре веде себе і в місті, і на трасі, і на грунтовці. Добре налаштована підвіска разом з високопрофільними шинами - в результаті комфортно їхати на грунтовці із щебінкою, перевірено й не один раз. Витрати палива в мене менші, ніж у автора відгуку. Дуже позитивне враження від світла матричних фар з практично міттєвим перемиканням з дального на ближне освітлення, -супер! Особливо це запам'яталось, коли їздив по сертантину через перевал в Карпатах вночі. Взагалі, задоволений, що обрав саме цей кросовер.

+2ВІДПОВІСТИ  
1978luda  

Пройшла перше ТО на vidi, вартість практично 7000 грн, крім стандартних робіт добавила заміну фільтру салону, долили 700 мл охолоджуючої рідини. Витрати пального збільшилися, взимку десь 8,8 л на 100 км. В салоні присутнє оздоблення на дверях от воно меньше ніж за рік почало облазити, сервіс відповів що не гарантійний випадок, якщо змінювати власним коштом ціна питання від 13000 грн +. Я такого не зустрічала ні в жодній машині, це 7 нова машина з салону в нашій сім'ї , я вважаю що це брак так не може бути. Поки плануємо писати листи на імпортера , навіть не знаю як таке можливо.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Grandland

Гість
Украина, Киев
03.11.2022

Раніше кермував тільки Opel Corsa 2021 року на 1.2 турбо бензині. Дуже сподобалася. Очікував, що флагман марки буде дуже цікавим, все ж таки найбільше і надорожче авто. Зовні сильно нагадує Мокка, бо читати відгук

Юрий
Украина, Энергодар
13.08.2020

Машину приобрел в мае 2020 года, в разгар карантина. Долго не выбирал и не сравнивал с одноклассниками. Сразу остановился На Грендленде. Проехал 6000 км. Расход радует, всмопогательные системы на высо читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2008 Opel Zafira 6000$ 2008