Відгук Nissan X-Trail 2023 1.5 turbo бензин автоматична

Богдан
Богдан

Украина
Киев

03.10.2023
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

Рік, пробіг: 2023, 8.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo бензин
Компл.: Техна
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 7.0 л/100км, середній: 0.0 л/100км

Проїхали 8000. Авто значно змінилося у порівнянні з першою тисячею. Розхід знизився і вже трішки легше сприймаються витрати палива. Постійний скрип при гальмуванні по місту, уже серйозно набрид (читав що схожа проблема є у кашкая).

Їздили в подорож в Чорногорію, місця вистачило і на трьох дітей і на речі і це з врахуванням розкладеного третього ряду. Досі немає ні епл кар ні андроїд авто, хоча обіцяли їх до кінця літа. Карти, які інтегровані, не всюди актуальні, як за кордоном так і в Україні, відчуття що відстають на рік, так як не показують нових доріг. З плюсів карт вони показують камери швидкості. Також питання що до виведених дорожніх знаків, наприклад по місту показує обмеження 60 там де насправді 50.

Окрема історія по вартості ремонтів, нам черкнули бампер на стоянці і сервіс царапини оцінив як повну заміну і майже у 60к грн , каско все покрило, але якби його не було, то було б боляче, або так і їздили б з ними) Чекали декілька тижнів новий бампер і зробили за пару днів.

Плюси автомобіля:
7 місць.
Технології.
Відкриття дверей на 90.

Мінуси автомобіля:
Розхід.
Скрип при гальмуванні.
Вартість ремонту.

Порада покупцеві: Якщо критерії вибору авто для сім'ї з 3 дітей, то в рамках цього бюджету ідеальний варіант.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan X-Trail 2023

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
BorisBorisych  

Щодо вартості ремонту, там СТО "обдирають" страхові, бо рядовий автовласник навряд заплатить 60 тис. за ремонт бамперу, от вони і заробляють собі. Можна знайти хорошого майстра, який зробить все набагато дешевше. У самого була схожа історія, на щастя КАСКО все покрила

+1ВІДПОВІСТИ  
romman  

BorisBorisych, При КАСКО зацікавлені як СТО так і страхова. Не звертайте увагу на прайс )

ВІДПОВІСТИ  
BorisBorisych  

romman, А в чому зацікавленість страхової, вона ж платить?

ВІДПОВІСТИ  
Epkon  

Добрий день, підкажіть будь ласка, чи вистачає потужності та крутного моменту двигуна для дальніх подорожей при повній загрузці? Дякую.

+4ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Epkon, Доброго дня. Не помічав за собою що мені щогось в дорозі не вистачає. Але я не з тих хто з трьома дітьми в поворотах обганяє фури по зустрічці ))

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan X-Trail

Богдан
Украина, Киев
08.07.2023

Аванс заплатили 30 березня і авто приїхало в кінці червня. Проїхав першу 1000 з яких половина по Києву, а інша траса Київ - Львів. У нас 3 малих дітей тож брали виключно заради 7 місць, нічого цік читати відгук

Вячеслав
Украина, Полтава
18.10.2023

Слава Україні і Героям Слава! Всім добрий день! Дуже замало інформації про новий Nissan X-Trail, а про E-power взагалі нічого не знайшов, окрім обзорів, які зазвичай дуже багато чого не розповідают читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan X-Trail

Nissan X-Trail 2015 Nissan X-Trail 14000$ 2015