Відгук Nissan X-Trail 2013 2.0 turbo дизель автоматична

Володимир
Володимир
Украина
Харьков

15.07.2018
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

Рік, пробіг: 2013, 50.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.0 turbo дизель
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 7.0 л/100км, по трасі: 7.0 л/100км, середній: 7.0 л/100км

Загалом машина норм! Своїх грошей коштувала. З багажник викинув т.зв. органайзер в місця хоч... ночував раз коли рибалив , се ОК. Ходові якості супер! По снігу чи піску гребе як танк. Обзор норм. Прикольна люстра... в лісі чи на трасі світить як у літака на посадці. Ергономіка норм. Як для мене дизайн саме для чоловіків.

Двигун проблем не було, головне нормальне мастило та соляра не з ранку заправляти і авто не підведе. За якісні соляра, взимку легко можна обійтись без присадок.

З проблем: стукіт на передній амортизаторах відбійника (лікується шляхом встановлення 2 см шматка звичайної резинової трубки). Писали, що в наступній моделі цю недоречність виправили.

Після бензинових двигунів на дизелі під час ТО, я не знав, мастила треба майже в 2 рази більше (бензин десь 4 л виходило на заміну, а тут 7.4 л).

Ближнє світло не комільфо. Можна було б більш потужні фари поставити. Отже, замінив штатні лампи на General electric галоген. Згодом спробую леди.

Пофарбована машина як і всі японці, хоч мазда, хонда... дуже тонким шаром. На 5й двері знімав декративну накладу через те, що між нею та фарбою дрібні частинки позабивались й почали терти в кутах фарбу, а згодом стало жовтим, тобто передумови для іржі створювалися.

Плюси автомобіля:
Ходові якості. Дизайн. Внутрішнє пространство достатнє. Багажник обємний. Особливо якщо викинути той органайзер. Двигун тяговитий.

Мінуси автомобіля:
Фарбування. Передні амортизатори мають інженерні помилку.

Порада покупцеві: Купуєте, але перевірте на дрібні сколи фарби по кузові ззовні.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan X-Trail 2013

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan X-Trail

иван
Украина, Донецк
23.10.2013

Семья растет, а вместе с ней и запросы. Вот уже и старое авто в связи с пополнением стало тесным. Поэтому взоры были направлены в сторону чего-то побольше, покомфортнее. Но при этом практичность и мин читати відгук

Ваня
Украина, Киев
04.11.2013

Після того, як появилась можливість придбати новий автомобіль, довго вибирав марку і вивчав характеристики - розхід, висота (бо гараж - 190см), лошадки і т.д. Бюджет був до 40 000$. Вирішив, авто буде читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan X-Trail

Nissan X-Trail 2015 Nissan X-Trail 14000$ 2015