Відгук Nissan Qashqai 2021 1.3 turbo бензин автоматична

Роман
Роман

Украина
Киев

12.02.2024
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai

Рік, пробіг: 2021, 29.500 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.3 turbo бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 8.0 л/100км

Шукали дружині авто відносно не великих розмірів. Претенденти: VW T-roc, Volvo XC40, Honda HRV, Toyota CHR, Lexus UX, Mazda CX30. Зупинилися на Кашкаї в макс. комплектації. Взяли з невеликим пробігом 1.5 року, економлячи біля 10тис доларів в порівнянні з новою.

На початку пошуків цю машину взагалі не розглядали. Якось випала. Але випадково заїхали в салон, проїхались і вона реально дуже сподобалась. Через тиждень купили.

Із претендентів самим оптимальним здавався Т-рок. Класно та плавно їде, рулиться. Кашкай тим і взяв, що їде наче повноцінний гібрид або навіть електрокар. Настільки тихо працює двигун і легко стартує. Не знаю що конструктори Нісана зробили. І це не e-power, а звичайний м'який гібрид.

Салон. Салон топовий особливо з білою шкірою. Якість не гірша якогось більшого та суттєво дорощого Лексуса. Місця як спереду так і по заду багато при довжині всього 4400мм.

Ходова. В міру м'яка та жорстка. Рулиться добре. Ямки та лежачі поліц. проходить адекватно.

Багажник. Для таких габаритів достатній. Є подвійне дно. Полички можна переставляти.

Витрати палива. А от витрати палива відносно високі. Нажаль далеко ще не їздили, не скажу як на шосе. На коротких дистанціях до 3км біля 13л (в школу чи в магазин на районі). До 10км шляху біля 8-9л.

Динаміка. Пишуть 9 сек сотня. Але по відчуттях швидше. Крім того, підхоплювання дуже схоже на електро. В спорт режимі як ракета.

Кермо. Дуже легке. Поставили в найперший режим меню, не пам'ятаю як називається. Стало важчим і більш звичним. Бо в інших режимах машину реагує моментально на мінімальні відхилення керма.

Шумка. Хороша, але є якесь відчуття тонкого каркаса авто. Може із-за того що дверки легкі. За те задні дверки відкриваються реально на 90°, що супер зручно.

Плюси автомобіля:
Плюси описав.

Мінуси автомобіля:
Немає регулювання виносу та висоти підлокітника. Він надто далеко від локтя, тому скоріше несе функцію бардачка, а не підлокітника. Витрати палива на короткій дистанції високі. Деякі елементи пластика (якісь заглушки і т.д.) виглядають надто ніжними та тонкими. ЛКП на бампері ніжне, є сколи фарби від камінців. Кнопку відкривання шторки люку потрібно постійно тримати, а це кумарить ))

Порада покупцеві: В ціновому діапазоні 30тис дол. серед свіжих б/у та ще й на гарантії - це реально одна з кращих пропозицій по комплектації, якості салону, ходовим та динамічним характеристикам. Але за нову близько 40тис я б не віддав. Тут вже вибір набагато більший.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan Qashqai 2021

Автор відгуку  

Уточнення: "Шумка. Хороша, але є якесь відчуття тонкого каркаса авто. Може із-за того що дверки легкі". Це відчуття на задньому ряду. Бо задні дверки дійсно якісь легкі. Сидячи спереду, то такого відчуття немає і передні двері важкі.

+1ВІДПОВІСТИ  
Wert  

30 к за Б/В кошака? Куди світ котиться (((

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan Qashqai

Владимир
Россия, Москва
09.04.2021

Пару дней назад словил у себя на спидометре 1000 пробега. В целом на машине езжу почти каждый день уже больше месяца. Автомобиль Ниссан Кашкай купил в конце февраля этого года. Есть уже несколько набл читати відгук

Владимир
Россия, Москва
30.06.2021

Итак, тысячу километров быстро разменяли. В целом, все в Ниссане Кашкей нравится. Машина хорошая, но со своими нюансами. Что нравиться: - Вариатор! Первая тачка на вариаторе и впечатления только читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2017 Nissan Qashqai 18700$ 2017