Відгук Nissan Qashqai 2008 2.0 бензин автоматична

Юрій
Юрій

Украина
Киев

29.04.2020
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai

Рік, пробіг: 2008, 135.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.0 бензин
Компл.: full
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 11.0 л/100км, по трасі: 7.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Їздив, на момент початку душевних мук з вибором авто, на Део Сенс 2005 року. Підзбирав грошей і вирішив, що пора купити собі щось класом вище. Дуже хотілось паркетник з повним приводом і на автоматі. Бюджет був в районі 15000$ і нове авто в ці гроші навіть дивитись не хотів, тому вирішив спробувати з б/у.

Основний вибір був між Honda Cr-v 2008, Toyota Rav 4 2008, Nissan Qashqai 2008.

Рав – ззовні ніби й нічого, але всередині дуже убогий.. Ну не заходив мені той дизайн. Власне і по сьогодні всі Рави не дуже подобаються.

Хонда - ззовні ніби й нічого, всередині теж не погано. І його всерйоз розглядав. Проте таке авто було в родичів і якось не хотілось повторювати когось.

Почав пристальніше приглядатись до Кашкаїв. Моніторив сайти продажу, читав купу відгуків і обзорів. Вирішив, що буду брати його. Підібрав і обзвонив кілька варіантів по Києву. Не далеко був варіант в сріблястому кольорі - найкращий колір для Кашкая. З часом у цьому впевнився.

Домовився про огляд. Поїхали з дружиною подивились. Авто було з додатковими підножками, шкіряний салон, парктроніки…коротше після сенсу просто космос! Обдивився його як міг. Ні приладів для виміру товщини фарби, ні досвіду в виборі…нічого. Просто повезло. Вирішив його брати. Домовились на наступний день на офіційному СТО на перевірку і покупка. На перевірці все ОК. І як виявилось пробіг дійсно був рідний, їздила дівчина, тому авто було охайне, доглянуте і ЦІЛЕ. Ще з торгували 500 зелених і от я його купив за 14500$.

Перші враження. Авто – космос! Великі зеркала з підігрівом, класно світить вночі(ксенон), комфортні крісла, якісні матеріали в салоні (як на його ціну), прикольна підсвітка всередині авто, зеркало заднього виду з затемненням, парктроніки, круіз контроль, безключовий доступ і запуск двигуна та інше. Коротше комплектація була достойна. Перший час був дико задоволений автомобілем. Відразу уточню, що газ ставити дуже не хотів. Проте, коли ціна дійшла до 30грн/літр, рішився..і не пожалів. Якщо поставити якісне і дороге ГБО, то абсолютно можна спокійно економити. Але це окрема тема.

Тяжко вкласти свої враження від кількох років експлуатації в кілька речень. Авто за весь час ніразу не підводило, а в деякі моменти відверто дивувало. Їздив на авто в усіляких ситуаціх. І по розбитих в хлам дорогах, де їхати тільки лісовозами і в «раптовий» сніг в Києві, коли під колесами ковзанка і по гарних трасах. Авто дійсно універсальне! Ти впевнено їдеш всюди!

Повний привід. Це те, за що впевнено ставлю - 5. Є 3 режими – fwd/avto/lock. В основному їздив в авто. Останнім користувався лиш раз, але був просто ошелешений, коли я майже не буксуючи їхав там, де всі буксували!(на ковзанці на Льва Толстого зі сторони вокзалу…вгору).

Мотор. Його не більше ніж мінімально необхідний. Авто не спринтерське, але, коли розженешся, то їде дуже впевнено! 130-150 крейсерська швидкість. Їде легко і дуже надійно…іноді навіть здавалось, що авто набагато тяжче ніж є. Ніби утюжиш дорогу. І кермо наливається зусиллям, як треба. Ще, важливо, що завдячуючи варіатору на швидкості 120 мотор десь на 2000об/хв. Тобто мотор не дістає шумом. І витрата пального на таких швидкостях 6.9-7.2л.

Ходова. З одної сторони ти маєш гарний просвіт і досить комфортну ходову, яка в принципі нормально переварює наші дороги. Але у неї є один великий мінус – все це вона супроводжує глухим і добре чутним гупанням.

Матеріали. Сидіння явно з якогось шкір-замінника, але він дуже зносостійкий. Торпедо, дверні карти і передні і задні з м'якого пластику. Багажник обшитий ковроліном. Коротше кажучи, це відчувається на дотик і виглядає значно багатше ніж коштує! Більшість авто в цьому класі і на сьогодні таким не похвастають.

Варіатор не відношу ні до мінусів ні до плюсів. Тут як кому. Мене він не підводив, хоч і частенько за нього переживав.

Ще Ніссан часто "хають" за дороговизну запчастин. Я цього не замітив. Ніж ланос? - однозначно! Ніж однокласники? - не факт.

Поломок фактично за час експлуатації не було. Втулки, сайлент блоки, колодки..масла фільтра. Десь на 120000 перетерся шлейф руля. Було запотівання рульової рейки, з яким і по сьогодні авто їздить.

Продати авто так і не зміг. Декілька раз збирався, але кожен раз було шкода. Тато давно на нього заглядався, так що тепер він їздить на Кашкайчику. Забрав його з пробігом 135000км. На сьогодні пробіг уже біля 150000км.

Плюси автомобіля:
Гарні матеріали, як для класу авто. Поведінка на крейсерських швидкостях. Комфортна підвіска. Гарна музика, як для штатної. Прекрасний повний привід. Багата комплектація. Класне світло фар. Впевненість на дорозі в будь-якій ситуації. Витрата пального.

Мінуси автомобіля:
Слабуватий мотор, якщо придератись. Відверте бухання підвіски на нерівностях. Невеликий багажник (особливо, якщо ставиш ГБО і запаска в багажнику). Хотілось би, щоб салон прогрівався швидше взимку (спасає підігрів сидінь, але це реально косяк Ніссану).

Порада покупцеві: Авто дуже хороше за свої гроші! Не разу не пожалів про покупку! Якщо є гарний і перевірений варіант - беріть сміливо.

Особливо варто придивитись до варіатора. Там на запах перевіряють масло, чи не підгоріло і т.п. Це, реально, самий слабкий вузол. Або просто відразу відкладіть 2500$ на якісний ремонт вузла, якщо зламається і катайтесь в задоволення.:)

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan Qashqai 2008

Gambit  

Как владелец такого же Кашкая как будто прочитал свой отзыв о машине

Главный минус вариатора - это постоянный накрученный страх того, что с ним должно что-то случиться!
Менял масло на 90, далее буду на 150, проблем нет.

А вы коробку обслуживали?

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Так, звичайно обслуговував. Я не вірю "басням" про необслуговувану коробку. Як тільки авто взяв відразу поміняв масло зі зняттям піддону, чисткою магніта і заміною фільтра коробки. Найближчим часом плануємо повторити заміну. На рахунок страшилок - так. Теж іноді черезмірно прислухався до роботи коробки.

+2ВІДПОВІСТИ  
Gambit  

6erJIuu, это правильный подход

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan Qashqai

Гість
Украина, Харьков
15.01.2009

НУ что я могу сказать вам. у меня Qashqai +2 машинка хорошая минусов нет расход 14 л комплектация у меня не полная почти полная без кожи и телевизора Друзья машина очень проста в нет ничего особенного читати відгук

Игореня
Украина, Тернополь
06.06.2009

Автомобиль хороший, даже на 1.6 очень приемистый(2.0 с вариатором не понравился-"тупит" на обгоне!).Комфорта в салоне хватает, даже "родная" музыка проходит на 5!Радует климат-контро читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2023 Nissan Qashqai 28720$ 2023