Відгук Hyundai i30 2021 1.5 бензин механічна

Дмитро
Дмитро

Украина
Сумы

11.05.2023
Hyundai i30 Wagon
Hyundai i30

Рік, пробіг: 2021, 25.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: Comfort
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.3 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 6.5 л/100км

Автомобіль виробництва 2021 року, країна - виробник: Чехия.

Комфотний та достатньо економічний автомобіль із мінімально необхідними опціями, проте в цьому автомобілі здивувала можливість використання бездротового Андроід авто (окремо перелаштовував версії програмного забезпечення), наявність Wi-fi модулю, м'який пластик на панелі та дверях спереду та позаду, посадка пасажирів на задньому сидінні дещо занижена в порівнянні із передніми, проте багато місця для розміщення ніг, ровна підлога.

Дуже вмісткий багажник із прихованими органайзерами, наявні підігріви дзеркал та передніх сидінь, є електропривід складання дзеркал заднього огляду.

Узагалі автомобіль має сучасний зовнішній вигляд, кермування підлаштованого для спокійного руху, двигун із комібнованим впоскуванням палива (до 3500 обертів/хв. його взагалі не чути) та економічним, проте для надійної роботи двигуна заправляється авто паливом не менше А-95, механічна 6-ступінчата коробка передач переключається плавно та легко, гарно поєднана із двигуном (на швидкості 40 км/год можна помилково увімкнути 4 передачу і двигун це витримує, авто на 1800 обертів їде плавно, без ривків), підвіска м'яка, на гумі 195/65/R15 невеликі ямки проходить комфортно, система ESP при заносі поводить себе адекватно, помірно вирівнює автомобіль, її можна відключати і тоді автомобіль зовсім інший (стає в якості спортивної версії із значним витрачанням палива на трасі до 8.5-9 літрів), лобове скло за 25000 вже має дрібні сколи, порапляння невеличких камінців від зустрічного автомобіля на склі відразу дуже чутно, пороги від дорожньої гальки та піску поступово піддаються пошкодженням, шумоізоляція салону на 3+ із 5 балів (шумо-відроізоляція відсутня практично на даху та під арками машини), гарне зображення із камери заднього огляду із динамічними показниками, яка працює у парі із парктроніком, вартість сервісного ТО є середньою.

Автомобіль прилаштований для дальніх поїздок сім'єю, є вмістким і комфортним, без зауважень з приводу роботи інших вузлів автоматики, механіки та електрики.

Плюси автомобіля:
Комфортність, включаючи просторність салону, надійсність, економічність, наявність необхідних сучасних опцій (андроід авто бездротовий, камера заднього огляду), сучасний молодіжний дизайн.

Мінуси автомобіля:
Дві передні подушки безпеки, тонке ЛФП та лобове скло, низький кліренс (14-15 см, проте металевий захист двигуна кророчує його на 1.5-2 см, треба окремо встановлювати проставки), 1 USB-роз'єм в автомобілі, дальне світло фар треба окремо покращувати, у фарах раз на 1, 5 роки треба замінювати селикогельовий наповнювач для уникнення запотівання фар взимку та восени.

Порада покупцеві: Вмісткий сімейний автомобіль для відпочинку, дачі та подорожей.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai i30 Wagon 2021

kubaser  

Доброго здоров'я! Підкажіть, а як Ви робили бездротовий андроїд авто? Бо в мене стандартний кар плей через шнур в юсб.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

У посиланні із Ю-туба вся покрокова інструкція - https://www.youtube.com/watch?v=U-NtyHcW_-0. Користуйтеся і буде щастя.

+1ВІДПОВІСТИ  
kubaser  

Дякую за посилання!! Теж переналаштував собі з дротового кар плея на бездротове зєднання! Так набагато зручніше. Мені цікаво, якщо в авто є така функція, то чого вона не йде з заводу?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai i30

alex
Украина, Бахмут
03.01.2022

Пишу лично мое мнение о базовой комплектации. Не маловажно страна производства - Чехия. авто довольно тихое и комфортное в сравнении с логаном 2013 по крайней мере до 110км\ч тишина (если не газовать читати відгук

Сергій
Украина, Бровары
02.06.2023

По машинам завжди дивився відгуки на Infocar.ua. Але по i-30 зараз всього 2 відгуки, що досить мало, враховуючи що авто продається багато років і в принципі їх по Україні їздить вже досить багато (по читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai i30

Hyundai i30 2011 Hyundai i30 7111$ 2011