Відгук Hyundai i30 2021 1.5 бензин автоматична

Сергій
Сергій

Украина
Бровары

02.06.2023
Hyundai i30 Wagon
Hyundai i30

Рік, пробіг: 2021, 23.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: style
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 7.5 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 7.0 л/100км

По машинам завжди дивився відгуки на Infocar.ua. Але по i-30 зараз всього 2 відгуки, що досить мало, враховуючи що авто продається багато років і в принципі їх по Україні їздить вже досить багато (по Київській обл так точно). Вирішив написати свій відгук. Отже про авто. По суті це самий бюджетний по ціні варіант у свому класі - сімейний універсал (після рено логан). Купляв авто у кредит - Хюндай на той час мав дуже класну програму кредитування авто від імпортера (10% авансовий внесок, ставка 0% на три роки, кредит на 7 років).

Авто виробляється на заводі в Чехії і для Європейського ринку. Має сучасний дизайн. За свою ціну гарний набір опцій в комплектації. Все досить добре продумано та на своїх місцях. Рулиться добре, але на нерівностях починає трохи "плавати" як корабель. Німцеводам це навряд чи сподобається. Разом з тим підвіска енергомістка. Тобто на ямах її дуже рідко пробиває і на кузов удари не передаються. В салоні тихо на швидкостях в міському русі. Після 100 дорога стає значніше чутною. За 2 роки володіння приводів в автосалон з ремонтами не було. Нульове ТО проходити не треба. Інтервали ТО 15 тис. км або 1 рік. Вартість ТО на офіціалі десь 130-140 дол.

Що рекомендую зразу ставити у автосалоні:

- обов'язково: захист двигуна, сітка на решітку радіатора (не завжди в салоні кажуть, а на сто потім хлопці розказують що і горобців з радіатора витягають)
- додатково: сигналізація (на хюндаї рекомендують ставити starline, зараз це український treeum), секретки на колеса (страховка не покриває крадіжку дисків), резинові килими у салон (вимагайте у автосалона у подарунок) та у багажник, тонування (виглядає зразу по іншому).

Багажник в авто значною мірою місце вкрадає ніша з пластиковим ящиком. Але туда можна покласти багато дрібниць, які потім не валяються по багажнику. Такий собі компроміс. Задній ряд складається в рівну поверхню з рівнем багажника. Кому це знадобиться - можна повноцінно спати в авто.

В цілому машиною задоволений та рекомендую її! Кому потрібне сімейне авто (встановлюється тільки 2 автокрісла ззаду.) - це саме то.

Плюси та мінуси на мій погляд напишу нижче. У кого є які питання - задавайте.

Плюси автомобіля:
1. Безключовий доступ. Дуже класна штука у кого не було. Кляча не треба вічно шукати та витягати з сумки. Машину можна відмикати та закривати кнопкою на ручці двері.
2. Підігрів руля. Зимою просто знахідка! Комфортно триматися за руля. Це круче та необхідніше чим підігрів седінь.
3. На малих швидкостях лампа підсвітки повороту.

Мінуси автомобіля:
1. Один юсб порт. Дуже незручно - телефон для навігатора, а музику з флешки вже немає як слухати.
2. Дісплей. Зовсім не функціональний! У двох кольорах синьо-білий. Ніякої персоналізації, зручності. Одне лише для навігації. А так зовсім ніяк його використовувати.
3. Немає повітроводів для заднього ряду сидінь. Комплектація не сама стартова, а повітроводи не вивели (хоча у такої комплектації авто 2019 року повітроводи є).Зимою та літом задньому ряду пасажирів довго доходить тепло/холод.

Порада покупцеві: Пару ще роздумів. Може це тільки у мене, але якесь дуже "м'яке" вітрове скло. Дуже легко царапається. За 2 роки так вже зачовгане, якби йому 10 років (я не любитель терти зимою скло шкребком і практично цього не робив). Ще якісь не дуже зручні двірники. Начебто питань нема, але якось вони чистять не дуже. Особливо зимою. Замерзає каркас, треба виходити й розробляти. Пару лайфхаків. Щоб у багажнику у ящику не брязгало по пластику його можна обклеїти паралоном (в епіцентрі у відділі теплоізоляція є рулони 4мм з клеєвою основою). Музику з телефону краще прослуховувати через програму AIMP, вона дає на дісплеї повнофункціонально кнопками користуватися.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai i30 Wagon 2021

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
MaxPower  

Там же не прямий вприск? ГБО звичайне можливо поставити ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

MaxPower, Це двигун dpi з подвійним вприском. Раніше ставили в цю модель двигун mpi, то на нього бнз проблем газ було поставити. На подвійний вприск теж можна поставити, але це набагато дорожче, а тому практично немає сенсу.

+2ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Цікаво, що краще: змінити радіатор років через 8-10 чи поставити сітку, весь час перегрівати двигун, робити капіталку, стваерджуючи , що нові двигуни=лайно. Але всерівно втелющити сітку ))))

-2ВІДПОВІСТИ  
Олександр Коломійчук  

Wert, якщо слідкувати за чистотою сітки, нічого ніде не перегрівається.

+1ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Олександр Коломійчук, До чого тут чистка? Якщо ВИ обмежуєте потік повітря.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai i30

alex
Украина, Бахмут
03.01.2022

Пишу лично мое мнение о базовой комплектации. Не маловажно страна производства - Чехия. авто довольно тихое и комфортное в сравнении с логаном 2013 по крайней мере до 110км\ч тишина (если не газовать читати відгук

Дмитро
Украина, Сумы
11.05.2023

Автомобіль виробництва 2021 року, країна - виробник: Чехия. Комфотний та достатньо економічний автомобіль із мінімально необхідними опціями, проте в цьому автомобілі здивувала можливість використа читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai i30

Hyundai i30 2013 Hyundai i30 11000$ 2013