Відгук Hyundai Elantra 2017 2.0 бензин + ГБО автоматична

Юрий
Юрий

Украина
Львов

18.06.2019
Hyundai Elantra
Hyundai Elantra

Рік, пробіг: 2017, 85.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.0 бензин + ГБО
Компл.: Premium
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 12.0 л/100км, по трасі: 7.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Ніколи не дивився в сторону цієї моделі і не думав що стану власником цієї Елантри так як шукав авто D-класу. Авто купив з мінімальним пробігом в 40 тис.км. Вже з ГБО та повністю зашумлене при покупці (арки, криша, підлога, двері, багажник).

Тому про шум в салоні я незнаю так як багато відгуків по цій темі.

Двигун та 6-ти ступенева АКПП особисто для мене працюють прекрасно як в місті так і за його межами. Ніколи не було такого, щоб я сказав шо мені її не достатньо. В порівнянні з Тойотою Камрі 50 2.5л. чи Маздою 6 також 2.5л. Вона їде краще. Хто сумнівається дивіться Ютуб.

Чому саме вибрав Елантру, а не Октавію, Джетту чи Короллу так як хотів звичайний автомат та двигун без турбін. В машині проводжу багато часу 30-40 тис.в рік тому ціную надійність. Це моя не перша корейська машина тому знаю, що тут проблем немає бути.

Плюси автомобіля:
- зовнішній вигляд.
- комфорт.
- багата комплектація.
- економічність (розхід який я вказав це розхід газу).
- надійність.
- хороша підвіска(з врахуванням того, що ззаду балка).
- добре тримається на трасі.

Мінуси автомобіля:
З мінусів це решітка радіатора яка з часом облазить. (Обклеювати плівкою потрібно).

Відсутність підсвітки бардачка (це дуже дивно якщо чесно).

Заводські передні диски живуть 50 тис.км потім починають бити в руль.(можливо це лише в мене так.кожен їздить по-різному).

Нервує що електро скло підйомники не автоматичні лише один водійський.

Порада покупцеві: Думаєте над покупкою такого авто повірте вона вартує своїх коштів. Є можливість і бажання то довго не вагайтеся. Думаєте над покупкою такого авто повірте вона вартує своїх коштів. Є можливість і бажання то довго не вагайтеся.

Через 11 міс. і 22 днів Юрий дописав: Авто не підводить! Підвіска вся ще рідна. По авто ніяких нюансів не виникало. Дуже тішить розхід палива. Нещодавно катався на новому Santa Fe і зрозумів, що мені тепер дуже бракує apple car play який на жаль в 2017 році в європейські версії не ставився, а лише почали ставити в рестайлінгову модель. Думав знайти з американської елантри,але може виникнути багато нюансів у підключенні. Потім збився з цієї теми і поняв,що інакше не буде) Пробіг 110 тис. Заміна масла кожні 10 тис.км.Масла двигун не бере! Їзда буває інколи агресивна. Масло лию оригінал 5w30 Mobis Hyundai/Kia Перегоріла лампочка головного світла так вот,щоб її поміняти потрібно зняти бампер та фару. Офіцал попросив за заміну лампочки 1100 грн. (лампочка моя). Hyundai на Липинського у м.Львові це просто щось з чимось по цінах та якості роботи. Нікому не рекомендую туди звертатись і обслуговуватись. А взагальному машинка радує кожного дня! Дуже гарна та комфортна. (Чорний колір і преміум комплектація значно міняють вигляд данної моделі). Хто розглядає дану модель то дивіться на хороші комплектації бо в базових ця машина виглядає як акцент 2006 року :) Всім хороших автомобілів і рівних доріг)))

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai Elantra 2017

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Wert  

Елкі до Мазди 6 і до Камрюхи як до Києва рачки

+5-2ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Wert, в класах автомобілів розбираєтесь хоч трохи?

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Ser Gio, дик то до автора відгуку. Він прирівняв елку до Д-класу і конкретно до вказаних авто. Перш ніж писати, прочитали б відгук хрінового менехера

+4ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 11

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai Elantra

Тимур
Россия, Краснодар
27.12.2017

Пишу отзыв об автомобиле впервые, поэтому не судите строго. Страдают орфография, пунктуация и речевые обороты) До покупки ездил на солярисе, ситроене с4. Человек я довольно дотошный, и, так уж выш читати відгук

Егор
Украина, Киев
09.01.2018

Проехал 5 тис. и пока всем очень доволен. Для покупки нужен однозначно мотор 2.0 (был на тесте 1.6 для меня оказалось маловато). Очень комфортная подвеска! Смотрел на конкурентов (октавия, мазда 3, ко читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai Elantra

Hyundai Elantra 2018 Hyundai Elantra 12600$ 2018