Відгук Honda Accord 2006 2.0 бензин автоматична

Dmytro
Dmytro

Украина
Львов

05.07.2018
Honda Accord
Honda Accord

Рік, пробіг: 2006, 221.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.0 бензин
Компл.: Executive
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 14.5 л/100км, по трасі: 8.8 л/100км, середній: 11.5 л/100км

Скоро буду прощатися зі своїм акордом, тому вирішив написати про нього відгук.

Купляв акорд в березні 2016го з пробігом 166тис.км (на даний момент пробіг 221тис.км).

Обирав на той час серед седанів на автоматі вартістю 10-12тис$ на заміну своїй лачетті. В цей бюджет попадали:

- авенсіс (відкинув через скучність салону і такий же низький кліренс).
- маджентіс (пенсіонерський).
- кемрі 40 (це був нижній ціновий діапазон для неї, живої не було і не зачепила вона мене тоді, видалася занадто великою).
- мазда6 (була у співробітника, машина хороша, але якось не зачепила та й арки вже тоді давалися знати).
- соната (не подобалася ні ззовні, ні по салону, краще маджентіс).
- пасат б5 (морально старіші + також пенсіонерські).
- вектра С (тому що опель, не симпатичний салон і жорткість підвіски разом з її гримучістю).
- можливо ще щось, про що забув.

Таким чином вибір впав на акорд, як найбільш молодіжний і симпатичний, відносно надійний і гарно вкомплектований. Спочаку планувалося шукати з двигуном 2.4, як всі радять, але поблизу живого з 2.4 не було, кататися далеко по Україні не було часу. Тому прокатавшись у друга на такому ж акорді з 2.0 вирішив, що мені вистачить цього двигуна. Впринципі так і є, по місту його вистачає, за містом - динаміка достатня до швидкостей 100-120 за умови, що машина порожня. Якщо ж є пасажири або більші швидкості - вже ніхто нікуди не спішить. Тому від себе можу порадити, що якщо є вибір - краще брати 2.4, але якщо їздиш більшість часу сам не по автобанах - дволітрового також вистачить.

Що сподобалося в акорді:

- перш за все дуже подобається ергономіка, все розташовано логічно, кнопки і крутилки є великими і зручними, попадаєш на них інстинктивно, не потрібно приглядатися.
- гарно рулиться (мабуть на 17' колесах взагалі стоїть як вкопана), досить розторопний автомат як на свій вік, двигун довго крутиться на згасаючи завдяки VTEC.
- Зручна посадка, дуже вдало розташовані підлокітники (сидиш як влитий, хоча худим може здатися недостатня бокова підтримка), достатні діапазони регулювання (мій ріст 189см, вага ~115кг).
- Хороше світло, гарна робота датчика дощу, наявність люка (виручає при підїжджанні впритул до світлофора, не треба вигинатися до лобового щоб побачити яке світло).
- непогана музика (додатково встановив адаптер Yatour, який сприймається головою як ще один CD-чейнджер, тому появилася можливість мати AUX, USB і навіть Bluetooth зі збереженням управління з керма).
- Шумка завжди могла б бути краща, але вцілому в своєму класі достатня.
- Дуже зручний ящик для дрібниць нижче блоку клімату, при відритті утворюється поличка в яку майже ідально вставляється більшість середньорозмірних смартфонів (якщо потрібна навігація), не треба возитися зі спеціальними тримачами.
- Як виявилося - досить немалий кліренс, псує тільки геометрія передньої губи, але я готувався до гіршого. Дуже рідко де зачіпав днищем (їздив нею всюди), частіше переднім бампером при паркуванні під бордюр.
- досить великий руль. Не впевнений, чи це є плюсом, але враховуючи його налитість і відносну тугість віднесімо це сюди.
- зручна наявність кнопки на багажнику для його відкривання (наприклад сівік такої кнопки немає, треба відкривати або з салону, або ключем).

З того, що не дуже сподобалося:

- підвіска є досить жорсткою, якщо по хорошій трасі це є плюс, то на другорядних перелатаних трасах і в багатьох місцях по місту треба добряче приторможувати щоб не витрясало всю душу. Але вцілому цілком можна миритися.
- малі дзеркала. Рідні сферичні вставки дещо допомагають, але лише при їзді на трасі. При паркуванні дзеркал суттєво не вистачає, дуже допомогла б функція їхнього опускання вниз при вмиканні задньої передачі, яку має ВектраС, але "маємо, що маємо".
- відсутність заводських парктроніків (проблема вирішується за 100$ доустановкою китайських), з такими дзеркалами вони є необхідністю і врятували б мене від декількох царапин на багажнику і крилі при паркуванні, особливо в темноті.
- датчик світла є дещо безтолковим, за містом всерівно потрібно вручну включати фари, навіть якщо їдеш вдень (ходових вогнів немає). А під час заведення датчик вмикає фари одразу, ще до того як машина завелася, тобто доводиться заводити при ввімкнених фарах (що є нездорово + може зіграти поганий жарт в морози, коли акумулятор і так близький до свого кінця).
- малий стандартний акумулятор (45ка), але лікується просто наступною заміною на ємкісніший того ж розміру.
- з моїм ростом позаду мене важко сісти людині середнього росту і вище.
- по бруківці салон видає різні сторонні звуки, але заради справедливості варто зазначити, що я ще не зустрічав машини старшої 5 років яка б по львівській бруківці мовчала в салоні.
- свист вітру при швидкостях більше 120км/год, а також замітно відчутний шум шин по "текстурному" асфальту.
- акорда з працюючим рідним блютусом не знайти, у них розсихається плата, доріжки починають коротити, від чого садять акумулятор і всі ті плати просто відключають.

Це все мінуси не є серйозними, але для себе вирішив, що їх варто відмітити.

Тепер про типові болячки акорда і технічні несправності, які будуть очікувати вас у 10+ річному авто з пробігом в районі 200тис:

- рульова рейка. Начайстіше вона просто тече і потребує заміни сальників, проблема проявляється ще починаючи з пробігу 100тис.км. Комплект сальників коштує 50$ + рідина гідрака (лише оригінал!) + нові пильники. Якщо ж віддавати на сервіс по ремонту рейок під ключ - вартість буде 150-200$. Міняти на бу чи нову немає сенсу, якщо нема виробітки на валу, проблема відома і після профілактики спокійно їздить наступних 100тис.км. Мою робили на сервісі, після вже проїхала майже 50тис і нормальна.
- стук в рулі (рульовій колонці) не завжди треба списувати на рейку, буває висихає змазка на шліцах рульової колонки і присутній стук в рулі на нерівностях. Якщо порегулювати руль по вильоту стук може пропасти на 1-2 дні і потім появиться знову (розмазується залишки змазки по шліцах, яка знову потім висихає). Лікується змазкою шліців навіть без будь якого розбору, просто біля падельного вузла. Після змазки вже майже 2 роки стук відсутній.
- датчик педалі акселератора живе десь 150тис.км, оксислюється плата з реостатом, загорається чек і коробка стає в аварію, оберти не піднімаються більше 2-3тис. Можуть бути присутні переключання з сильними ривками. В інтернеті є рецепти по розборці і чистці цієї плати, але з власного досвіду можу сказати, що набагато краще просто потратити 130$ на новий датчик (він продається у зборі і лише в оригіналі) і забути про проблему. І це, мабуть, єдина поломка, яка може статися раптово і з якою ви далі не зможете продовжувати нормально рух.
- подушки двигуна. Акорд має одну вакуумно-гідравлічну подушку двигуна (передня) і дві гідравлічні (задня і права). Всі вони коштуєть +-90-120$ за оригінал (замінники по відгуках довго не ходять). Перший індикатор їхньої несправності - вібрація, відчувається на рулі при холодних температурах на холостих, особливо на драйві на тормозі. Якщо вони добре ушатані - видно тріщини, можливо потьоки масла і просівшість. Але часто буває, що на вигляд цілі. Після заміни їх має вистачити на 150тис.км. Ліва подушка - просто великий сайлентблок, також часто рветься (чатково несе нагрузку з коробки, тому коробка може почати давати невеликі пинки), оригінал коштує 40$ здається, міняється просто.
- бувають виходять з ладу шруси (гранати) або підвісний підшипник, діагностується вібрацією на рулі при певних швидкостях (40-60км/год або 90-120км/год), у рідших випадках на певних обертах. Ціна на новий оригінальний шрус щось близько 300$, замінники є китайський, але сумнівної якості. Сам з проблемою не стикався, детальніше розказати немає чого.
- компресор кондиціонера спочатку починає скреготіти (може скреготіти роками), а потім перестає холодити на малих обертах і так до повного вмирання. Деякі майсти по кондюках кажуть, що перебирати там нема що і найкраще просто замінити, новий коштує трохи менше 300$. У мене присутній скрежет.
- буває на пробігах під 200к.км вмирають генератори і стартери, перебираються і далі їздить нормально, у мене без проблем.
- може загорітися помилка трансмісії 3ої передачі. Це проблема більшості хонд і акур, на їзду не впливає аболютно ніяк, просто окислюється датчик. Існують рецепти по його чистці, я ж просто поміняв (коштує 20$ чи 30$) і забув.
- у дволітрових двигунах існує проблема з викришуванням випускного розпредвалу. Зумовлено це використанням густішого масла ніж рекомендує виробник (0w20, максимум 5w30) або несвоєчасній його заміні. Побачити це можна під час регулювання клапанів, а також втратою нормальної тяги. БУшний коштує менше 100$, новий, здається, близько 300$ або щось таке. У мене така проблема відсутня.
- трапляється, що CD чейнджер стає в помилку і відмовляється працювати. За ремонт майже ніхто не хоче братися, складно і недешево, хіба самому лізти, розбиратися. Але при найвності довстановленого виходу на флешку, AUX і Bluetooth проблеми в цьому не бачу, забив.
- як вже згадував про рідний Bluetooth - швидше всього він на даний момент вже відключений. Заміна плати на нову допомагає ненадовго, найкраще рішення - надійна пропайка плати самотужки, інструкції в неті інсують, але таким майже ніхто не заморочується, тим більше, що він, здається, дозволяє лише розмовляти, але не програвати музику.
- провисання бамперу найбільш виражене в комплектації TypeS, де важчий бампер, хоча в Sport i Executive також трохи присутнє. Лікувати найкраще вже в процесі перемальовування бамперу (всерівно якщо плануєте володіти акордом більше року - прийдеться перемальовувати, оскільки постійно нижня губа десь норовить притертися).
- на двигунах 2.4 помірний масложор є доконаним фактом. На двигунах 2.0 він також на таких пробігах може бути присутній, але більше залежить від масла, що використовується, пробігу на ньому і режиму експлуатації. Я лию оригінальне хондовське масло в чорних банках (недороге), яке проходить по допусках і міняю кожні 7-8тис.км. Зі спостережень - перші 3-4тис.км, поки масло свіже - рівень фактично не падає, потім залежно від режиму експлуатації: якщо багато виїжджати на траси і викручувати двигун на обгонах - прийдеться доливати, якщо ж проїхати наступинх 3-4тис.км по місту в відносно спокійних режимах - долив може і не буде потребуватися. Є підозра, що якщо перейти на дорогу синтетику - масложор може скоротитися до мінімуму.
- просідають задні пружини. Можна міняти пружини (термін, на який допоможе залежить від стабільності загруженості авто, наявності балону ГБО в багажнику) або просто ставити проставки. Я поставив проставки.
- часто водійські щітки склоочисника вже не так сильно прижимаються і на безкаркасних щітках залишається недочищена ділянка по центру. Єдиного рецепту лікування нема, мені допоміг найпростіший спосіб - перехід на каркасні двірники.
- оригінальне скло протитуманок тріскається від температури нагріву лампочок і попадання води. Лікується заміною скла на пластикові замінники.
- в такому віці вже можуть проявляти себе задні арки, появлятися перші рижики.

По підвісці все стандартно, найменше живуть втулки стабілізатора (20-40тис.км.), шарові, наконечники, сайлентблоки. Це в основному по передній підвісці, до задньої ще, попри її складність, за вийнятком втулок стаба і самих амортизаторів, не ліз. До речі, підвіска - це чи не єдине місце, де є якісні замінники (наприклад CTR ходить дуже навіть нормально) і альтернатива оригіналу. По всьому іншому або шлак, або оригінал.

З робіт по підвісці, які я робив:

- 166тис: заміна всіх сайлентів нижніх ричагів (надірваних було лише 2, але що не лазити туди), нижніх шарових, втулок стаба, задніх колодок.
- 172тис: заміна лівого рульового наконечника.
- 182тис: стійка стабілізатора.
- 206тис: заміна передніх тормозних дисків + колодок, задніх колодок.
- 215тис: правий наконечник, передні втулки стаба, проставки під пружини.
- 217тис: заміна всіх амортизаторів, нижніх шарових.

Також на пробігах:

- 181тис: проведена профілактика рейці (тоді ж замінено рідину гідрака).
- 182тис: замінено ремінь генератора і ролік.
- 185-190тис: було замінено датчик педалі акселератора і подушки двигуна (в тому числу пошкодженні через пинання коробки коли вмер цей датчик, а я його пробував спочатку чистити замість одразу замінити).
- двічі за час володіння замінено свічки (в оригіналі йдуть NGK) і двічі відрегульовані клапани .
- тричі проведено часткову заміну масла АКПП (більше власне побажання ніж необхідність).
- замінено антифриз і гальмівну рідину.
- 7 раз проведено планове ТО з заміною масла і фільтрів.

Загальні витрати на наведені ремонти і планові ТО за більше ніж 2 роки і 55тис.км. пробігу (без врахування затрат на встановлення ГБО і його облуговування, оскілько це швидше належить до витрат на паливо, а також без вартості коліс, щіток склоочисників, косметичних процедур) становили близько 60тис.грн.

На купівлю літніх шин, встановлення ГБО, його обслуговування, страхівки, косметичні підкраси, захисні плівки, зняття тонування та інші доробки доробки було витрачено ще близько 45тис.грн.

Поради і особливості облуговування:

- масло міняти не рідше 7-8тис.км, лити 0w20 або 5w30, не густіше, фільтр оригінал.
- використовувати лише оригінальні рідини (особливо критично для гідропісилювача, коробки передач).
- максимально використовувати оригіальні запчатини (окрім нормальних замінників по підвісці) - подушки двигуна, датчики, шруси, сальники і т.п.
- хонда нормально дружить з гбо, основна умова - РЕГУЛЯРНО регулювати клапани, не рідше 20-25тис.км. (по паспорту, здається регламент в 40тис.км, це зарідко). Процедура проста (не як з шайбами в маздах, субарях чи т.п.) і недорога, витрати більше на прокладки клапанної кришки і свічних колодязів. Бюджет регулювання буде десь до 25$ на прокладки і 15$ за роботу. Дехто прокладки щоразу не міняє, обходиться герметиком, тоді бюджет взагалі копійчаний.

Трохи про витрату палива:

мінімальний розхід по трасі, який я бачив - близько 5л/100км, коли їхав по київській трасі на докатці при швидкості 50км/год. Реально, що можна мати по трасі - трохи більше 7л, але для цього треба попасти в пробку між фурами і спокійно без ривків тягнутися 60-80км/год. Реальний же розхід по трасі, намотавши 4тис.км. по Європі (більшість по автобанах з швидкостями 110-140км/год) - показував 8.6-8.8л/100км. По Україні на двополосках з постійними обгонами і їздою швидше потоку розхід показує 9-10л, якщо ж їхати темпом 180-200км/год (ділянка Рівне-Київ) - 14+л.

По місту розхід становить від 12.5 літрів літом по не дуже загружених районах Львова на короткі дистанції, якщо через центр - до 14.5л. Зимою, через центр з пробками і середньою швидкістю 17км/год по бортовому (це спраді дуже повільно) - бачив цифру і 17л/100км. В середньому за рік по місту цифра складає до 14л/100км з кондиціонером.

Витрата газу становить +15% до наведених показників і плюс 0.6л бензину на заведення/прогріви/високі оберти.

В цілому може здатися, що акорд є проблемним, але я б так не сказав. Бачачи досвід друзів, які мають аналогічні авто (зокремо з тих, серед яких я вибирав) варто бути готовим, що БУДЬ-ЯКИЙ Д-клас 10річного віку буде мати різноманітні болячки і буде хотіти грошей приблизно аналогічних грошей. Якщо ж хтось стверджує, що в такому віці і при таких пробігах нічого крім масла і колодок не міняє - значить або він бреше, або просто забив, а міняти там все-таки є що.

Проте всі перелічені болячки і проблеми акорда не є такими, що можуть вам зіпсувати кудись подорож, оскільки не виникають раптово і можуть бути продіагностовані заздалегідь (хіба за вийнятком датчика педалі акселератора). І коли мені випадає подорож на одну, дві, чотири тисячі кілометрів - я ніколи не сумнівався, чи доїду. І є підсвідома впевненість, що при належному обслуговуванні 300тис для авто не буде проблемою. Акорд дарує дуже приємні враження від їзди, особливо на дальняки, є зручним і все ще красивим авто з власною харизмою, за яким хочеться обернутися, залишивши його на парковці.

Плюси автомобіля:
- все ще красивий і стильний (особливо рестайл).
- зручний і ергономічний.
- відносно надійний.
- гарно рулиться.
- при бажанні широкий простір для легкого стайлінгу і тюнінгу.
- приємні в їзді двигуни, відносно розторопні автомати.
- гарна динаміка на 2.4, особливо на механіці.
- хороша комплектація, зокрема в Executive.

Мінуси автомобіля:
- жорсткість на не якісних дорогах.
- геометрія переднього бампера обмежує можливості для паркування впритул до бордюрів.
- надійність компенсується дороговизною багатьох запчастин, які доступні лише в оригіналі, оскільки замінники дуже поганої якості.
- впринципі немала витрата палива (через АКПП), як на дволітровий двигун, але компенсуєть дружбою з ГБО.
- необхідність лікувати родові болячки на пробігах 150-200тис.км, які при належному лікування знову не будуть себе проявляти наступних 100-150тис.км.

Порада покупцеві: Перш за все потрібно розуміти, що попри те, що це надійна хонда - їй вже більше 10 років і її потрібно буде час від часу ремонтувати. А вартість запчастин на хонду (за умови використання оригіналу і без розборок) є чуть вищою ніж в середньому по японцях і суттєво вищою ніж в корейців. Хоча, що стосується підвіски, то там є достатньо хороших замінників за адекватні гроші.
Тим не менше, краще одразу закладати можливіст потратити зайві 150$ раз на 3-4 місяці на обслуговування/ремонт.

Звертати увагу на такі хонди варто якщо ви хочете мати досить стильне авто Д-класу (швидше по фаршу ніж по розмірах) за ці гроші, з широкими можливостями по стайлінгу, в міру спортивне (а з двигуном 2.4 і деякими доробками - справді спортивне) з супер ергономічним салоном. При використанні його у 80% по місту і трасах - принесе вам немало задоволення від їзди.

При пошуку вже потрібно звертати увагу на стан арок (торг 100-200$), послухати на наявність вібрацій на холостих, на ввімкненому драйві на тормозі (інакше заміна подушок двигуна, торг на 100-350$), перевірити роботу кондиціонера (торг 300$), сухість рейки (торг 200$), вібрації на швидкості (якщо не погано збалансовані шини - торг 300$). Якщо стоїть ГБО - дуже бажано мати переконливі свідчення регулярного регулювання клапанів. І при хорошому обслуговуванні ці Акорди ще проїздять не один рік.

Через 3 міс. Dmytro дописав: Вже коли я виставив на продаж авто друг попросив позичити аккорда для поїздки в Албанію у відпустку. І там акорд фактично вперше серйозно підвів. На пробігу 225тис.км. при рушанні зі світлофора тріснув і розпався правий привідний вал (без попередніх признаків на якусь несправність). Місцевий Бош сервіс там зумів заварити вал і наварити муфту (зробили досить якісно, жодних вібрацій не було), а по приїзду правий привід був замінений на недорогий "американський" аналог. Вартість ремонту там становила 100є, тут вартість валу і заміни вийшла чуть менше 170$. Поїздивши ще місяць акорд був виставлений за адекватну ціну і з пробігом 228тис.км. Акорд був проданий менше ніж за тиждень. З торгом до 8000$ забрали перекупи. Через тиждень появився і у Вінниці зі скрученим пробігом до 147тис.км, за 9000$, а на даний момент вже, швидше всього, комусь проданий.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Honda Accord 2006

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Правдоруб  

Цікаво було читати такий розгорнутий в технічному плані відгук, дякую автору за інформативність! Залишилось питання: чому вирішили продавати, точніше, на яке інше плануєте міняти?

+8ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Правдоруб, основна причина - хочеться не приторможувати перед поганими дорогами і ще більше їздити по Україні)) заміна буде на кросовер, щоправда ще не вирішено який. По бюджету, підозрюю, найбільше сподобається акура mdx '08, але боюся буде витягувати забагато грошей в експлуатації. Тому розглядається варіант RX '06 (330 або 350) щоб до 15тис$ з усіма першими ТО і ГБО, або ж щось чуть дорожче, але вже значно свіжіше (пригнані соренто, штатівські рави чи щось тому подібне)
Окремо в розгляді трібека '08 (ще на ній не катався, питання викликає двигун з перегрівами) і як варіант "дешево і сердито" аутXL 3.0
Якісь будуть поради, пропозиції?)

-1ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

Gooliver, та з Вашими пробігами (більше 20 тис.км в рік) я б рекомендував тільки нове, нехай не таке наворочене, та якщо Ви колись володіли новим авто, Ви повинні зрозуміти. Як приклад, якщо трохи добавити Ваш бюджет (+25%), то бензинові Киа Спортейдж або Ниссан Икстрейл але на механіці і в базі, на акп зрозуміло дорожче. Можливо на осінь гривна девальвуватиме, якісь акції на нові будуть (тільки якщо збереження в валюті). Якшо все ж надумаєте б.у., то в моєму профілі є відгук на Форд Мондео 2015 з США і там є силка на перевіреного посередника.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
Ser Gio  

Дякую за гарний відгук!

+6ВІДПОВІСТИ  
Yuriy_K  

Також хочу подякувати за розгорнутий відгук! Сам колись розглядав собі такий варіант. Витрата палива як мінус авто стала визначальною у прийнятті рішення. Сьогодні є чимало пропозицій на ринку, прихильників у цього покоління чимало, чи не легендарним його визнають. Цікаво на якому авто Ви зупинитесь, інтуїтивно відчуваю що Вам ближче японці))

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Yuriy_K, у цій ціновій категорії і такого віку - однозначно японці
А про витрату палива - зараз з ГБО я б не сказав, що це якийсь відчутний мінус. У перелічених мною конкурентів (може за вийнятком авенсіса 1.8) витрата буде +- така сама на автоматі.

ВІДПОВІСТИ  
Shep  

отзыв супер!

+6ВІДПОВІСТИ  
Exelero  

Может стоит пригнать Outlander 3.0 2016-2017 года из США с минимальным пробегом в этот бюджет?!

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Exelero, як варіант, але спочатку треба прокататися на такому. На днях у Львові продавався такий, вже зроблений, але досить швидко пішов, не знайшов часу попробувати

ВІДПОВІСТИ  
Niki3003  

Такой отзыв надо в пример всем ставить!

+4ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Нагадав про цей свій відгук, прочитав, просльозився
Між іншим, на заміну куплений таки Lexus RX350'06, давня мрія. Вже з ним 1.5 роки і повністю задоволений вибором.

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Gooliver, згадав про цей відгук, знову зайшов.
Попри плани міняти авто через 2роки на лексусі відїздив повні 4 роки і 80тис.км пробігу без жодних серйозних проблем. Чудове авто окрім їзди по трасі.
Зараз пересів на Таурег НФ дизельний і поволі знову дивлюся що купяти на заміну.

+1ВІДПОВІСТИ  
malakhatkooi  

Прекрасний відгук, опис детальний. Дякую Вам.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Honda Accord

Сергей
Украина, Киев
31.03.2008

Привет всем автовладельцам такого замечательного, на мое усмотрение, авто как HONDA ACCORD!!! Перед нами (отец и я) постал серйозный и тяжолый вопрос, хотя, когда покупка авто была всего лиш в нашый далек читати відгук

Миша
Украина, Донецк
18.05.2008

Машина хорошая управляемост по луце чем SUBARU Legacy 2.0 165 лс но там 4х4 но тут двигатель слабый и коробка 4 ступка автома луче чем Accord в таком классе нету рекомендую спасиба за внимание читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Honda Accord

Honda Accord 2014 Honda Accord 11800$ 2014