Відгук Geely CK 2008 1.5 бензин + ГБО механічна

никита
никита

Украина
Киев

17.08.2012
Geely CK
Geely CK

Рік, пробіг: 2008, 65.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин + ГБО
Компл.: comfort
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Машиною користуюсь вже 4 роки. За цей час серьйозних проблем не було. Але можу підрахувати усі поломки. Полетіли термостат, датчик АВС, підшипник задній, подушка двигуна. Весь час рвуться резинові пильники амортизатора. Вже міняв їх 2 раза і знов треба міняти. Самі аморти - ззаду все ОК. Спереду поміняв на 45000 один і він вже потік, другий потіє. Також замінив ВВ провода весь комплект. Резинові прокладочки стоєк стабілізатора (коштують копійки) міняв кілька разів. Весною здохла магнітола. Проблема - неякісні запчастини. (купив в магазині провода таке фуфло, що навіть до свічки не дістає). Хоча самі запчастини не дорогі. Більше викидаєш за роботу. Думаю за свої гроші (купляв її за 42000 грн.) машина цілком адекватна. Все одно нічого краще за ці кошти не купити. Жере за містом 7 л. по місту 8-9 л.

Плюси автомобіля:
Чудовий двигун, невисокі витрати на обслуговування, зручне водійське місце.

Мінуси автомобіля:
Погана якість фарби вже є ржавчина на стойках, резинові деталі просто фуфло. Невисокий кліренс.

Порада покупцеві: Якщо немає грошей на щось краще й нове, то цілком можна купувати. Машина недорога й проста і своїх грошей коштує.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely CK 2008

pchola  

Привет всем! планирую покупать машину Geely CK 2008 с пробегом 110тыс цена вопроса 3200 $! Кто знает что это за машина? Как она? Часто ломается? Фанатиков таких как "китай говно и всё тут" ниразу не ездя на этой машине прозьба не писать! Потому что не могу понять! Одни говорят, что с салона взяли и сыпятся, а другие что покупали б / у и говорят что нормальные! а тут 110 тыс ... я хочу эту машину, но парень не богат и на запчасти и по сервисам ездить каждую неделю особо не хочу!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely CK

Yurchello
Украина, Одесса
06.06.2008

до этого у меня была таврия, потом - вольво... старенькие, но все ж... купил джили... Ребята, небо и земля!!! лучше б/у иномарки - только новая машина :) Если у вас встал вопрос - брать или нет - за т читати відгук

Юрий
Украина, Киев
29.07.2008

Проехал 15000 км., Никаких вопросов. Проехал по российским дорогам 3000 км., лучшего тест-драйва не надо. Слава Богу никаких поломок за єто время не било. Машиной доволен. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely CK

Geely CK 2013 Geely CK 1500$ 2013