Відгук Ford Sierra 1989 2.3 дизель механічна

Виталик
Виталик
Украина
Ровно

07.11.2012
Ford Sierra

Рік, пробіг: 1989
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 2.3 дизель
Компл.: гидрач, 5-кпп,
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Скажу зразу це перший автомобіль, який у мене був і який я вибирив сам! (До цього давали користуватися Chery jaggi 1.3 бензин.)
купив в 2010році, у дуже поганому стані, і биту в передню праву сторону.

За 2 роки поміняв тільки:

Генератор (був вже неробочим при покупці) 250грн., ліву передню пружину ( теж при покупці) 150грн., переварив днище за 1500грн.,
поміняв лобове (побите перед покупкою) 500грн.(разом з роботою), поміняв механізм склоочисників (також перед покупкою був зроблений якнебуть, купив інший за символічну ціну в 20 грн.:)), міняв задню гранату (кулак зовнішній) 200грн. Тобто як видно виправляв погане ставлення попереднього власника!

АЛЕ за 2 роки НІКОЛИ не зупинявся в дорозі!!! плюс до всього дізнався що двигун неубиваємий, а після убивання тагне як майже несталося нічого! (мені вже попався перегрітий, як потім вияснилось). Краще ВАЗів (вже їздив і на них) в 2-3 рази + комфорт!!
Розганяв до 140 км/год., з убитим двигуном, а далі стояв огранічітєль у виді підкрученого болта максимуму на тросі газа:)

Плюси автомобіля:
Гідропідсилювач, 5-кпп, 5-дверка, складаються заді сидіня (хетчбек), великий багажник, приємна у керуванні, незважаючи на 2.3 дуже економічна машина (може звучить смішно але скільки не заливав завжди хватало солярки:) було шо і по 3л., і по 5л. Зимою можна зробити літо в салоні!, хороший щиток приборов, все інформативно на її вік.

Мінуси автомобіля:
Корозія! особливо задні арки, пороги, моловато світла(ближнє), (хоча протитуманки в деяких випадках помагають), зимою треба грузить машину чим небуть шоб прижать до дороги (задню частину), нехвватає швидкості склоочисникам.

Порада покупцеві: В першу чергу дивіться на кузов! на наявність корозії задніх арок - це їх хвороба найбільша!
Коли їдете дивитися машину беріть з собою людину яка розбирається в двигунах і кузові, якшо знайдете ухожену машину вона вас ніколи непідведе. Краще беріть 1.8 турбо дизель, або 2.0 газ/бензин.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Sierra 1989

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Sierra

Макс
Украина, Киев
18.06.2008

Синоним марки Ford это НАДЕЖНОСТЬ не смотря на почтенный возраст. Езжу пятый год на Sierra 1989 года выпуска, в базовой комплектации, доволен. читати відгук

Павел
Украина, Киев
06.08.2008

в целом хороший первый автомобиль (для начинающих автомобилистов), хорошая альтернатива стареньким ВАЗам. Неплох в управлении, хотя нехватает усилителя руля. По Украине еще ездит много таких авто и эт читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford

Ford Fusion USA 2013 Ford Fusion USA 7800$ 2013