Відгук Daewoo Nexia 2012 1.5 бензин механічна

DIMA BASARABA
DIMA BASARABA

Украина
Тернополь

04.01.2014
Daewoo Nexia N150
Daewoo Nexia

Рік, пробіг: 2012, 2.500 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: low cost
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Взяв цю бричку з салона, вибирав між ЗАЗ Сенсом і нею, ваза не розглядав принцепіально, брав у лютому - була знижка на 5тис гр, купив її за 65 тис разом зі знишкою, на 7тис дорожче ніж Сенс, але воно того варте і багажник більше і мотор від древнього опеля, краще від старого німця ніж від десятилітньой таврій. Якщо порівняти з іншими машинами такой самой ціновой категорій, то вази Сенси чи Китайці, на мою думку не конкуренти Ксюсі. Обгрунтовою, мотор коробка повністю зібрані в Корей, великий багажник, не поганий салон досить лаконічно і всьо під руками. Хороша підвіска мяка по сільській дорозі не більше 20км/гд як корабель, навіть приємно качкється по ямах, по трасі більше 130км/гд їде не погано, но вже трохи стрьомно. Вигляд машини з заді і спереді менш більш привабливий, з збоку страшненька але ніхто не досконалий. Мотор хаває 10л по місті і 8л траса. Вона ще обкатується надіюсь потім буде менше. Перше ТО обійшлось в 480гр. Коли брав з салона поставив захист картера 400гр, двохстороня сигналізація 1200гр, антікор 900гр, короче коврики в салон і багажника, реєстрація в ДАІ, страховка, запаска і джентельменський набір, всьо разом потянуло ще на 10тис гр. Тож купляючи машину з салону до її ціни бутьте готові ще витратити не одну штуку на її оформленя і комплектацію.

Плюси автомобіля:
Перечислені вище. Дешеве обслуговуваня і запчастини.

Мінуси автомобіля:
Самий більший мінус це Узбецка зборка. Тонкий метал кузова. Відсутність нормального ТО в нашому місті. Низька посадка авто. Нехватає коників мотору. Відсутність ГУР і регулюваня руля, маловато місця заді. Поява свірчка на першій 1000 км. Не давно виявив мокру підлогу під ковриками з переду.

Порада покупцеві: Кожна машина має власні не достатки і кожен підбирає авто під себе, но якщо хочте купляти ксюху, дивіться на кузов зазори, покраску, щоб в салоні не скрипіло і не гуркотіло, цікавтесь про СТО. На мою думку якби ксюху збиралиб в Корей чи в Польщі як колись Деу Ланос, то цих недостатків не булоб, але за таку ціну з такими косяками можна миритись.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Nexia N150 2012

Владимир Vladimir  

Зачем взял брычку,взял бы машину.

-3ВІДПОВІСТИ  
kostabest  

Не зрозумів про запаску вона що окремо ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

запаска окремо 900гр

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Nexia

Сергей
Россия, Нижний Новгород
14.01.2013

Всем добрый день! Хочу рассказать про авто под названием Дэу Нексия. Авто хотел давно, ездил на очень многом, была шестерка давно, разбил в мясо, 2 года за рулем не сидел! У родителей Нива и Фолик, бы читати відгук

Владимир
Украина, Запорожье
02.01.2014

Здравствуйте владельцы Нексий, будущие владельцы, а также просто читатели. Приобрел свою Нексию в августе прошлого года, пробег сейчас еще малый 2283км, бегает отлично. Хотел взять Богдан, тоесть 10-к читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo

Daewoo Lanos 2006 Daewoo Lanos 2400$ 2006