Роздумуєте над покупкою Daewoo? Сумніваєтеся в надійності або зручності? Прислухайтеся до відгуків власників Дэу. Наш каталог відгуків про авто допоможе Вам зробити правильний вибір і залишитися задоволеним купленим авто. Оберіть зі списку модель Daewoo, яка Вас цікавить і перейдіть до каталогу відгуків її власників. Для Вашого зручність ми зробили можливість знаходити відгуки за роком випуску автомобіля. Середня оцінка:
![]()
Загальна оцінка
Оберіть модель DaewooВам вже пощастило їздити на автомобілі Дэу? Розкажіть про свої враження іншим - напишіть свій відгук, щоб допомогти іншим зробити правильний вибір - купувати чи не купувати автомобіль марки Daewoo Останні відгуки про автомобілі Daewoo
Daewoo Lanos 2007
Идеальный автомобиль за свои деньги относительно свежих годов. Надежный мотор, крепкая подвеска, ооочень дешевое обслуживание. Это не крутая иномарка, это рабочий автомобиль на каждый день, з/ч на который можно купить в любом магазине, в любой деревне, его можно отремонтировать в поле на коленках читати відгук
Daewoo Lanos 2008
Наїздив до 91 000 км років і продав оскільки потрібно було більше авто. Газ не ставив. Додатково підняв перед, а також обробив двері та крила антикорозійкою, а пороги антигравієм, тому в 11 річному віці мій Ланос був не гнилий і не ржавий :) За 11 років у машині крім розхідників замінювались читати відгук
![]() Сергей Украина Харьков
Daewoo Sens 2006
В общем пересел я с ваз 2106 на сеню, вроде классом выше, но тоже говно... коробка это что-то, как самолет на взлет идет... по городу не сильно слышно, а по трассе больше 90 км едешь, как будто ща развалится... гул такой стоит, что просто... надежности никакой, 200 км проехать без приключений - прое читати відгук
Найбільш обговорювані моделі Дэу
Дивіться також: