Відгук Daewoo Nexia 2007 1.5 механічна

Сергій
Сергій
Украина
Черновцы

20.02.2009
Daewoo Nexia
Daewoo Nexia

Рік, пробіг: 2007, 9.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5
Компл.: GL
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Машина супер (раніше був ОПЕЛЬ КАДЕТ). Після покупки, не ставили нічого зразу і антикорозійку не робили (не бачу сенсу — ролять не якісно) та й підкрилки не ставили (не хотілось сверлити нові крила). Через пару сотень км загорілась лампочка несправності двигуна, на сервісі сказали що через якість бензину, нічого не зробили. Загорається й досі, але не завжди, правда тьфу-тьфу-тьфу все нормально. Власноручно встановили (економія та й своїми руками надійніше) захист картера і коробки КОЛЬЧУГА, просто супер, багато разів на каміння залітали, один раз навіть завис на ній. Також самостійно встановлено централку і сигналізацію. Заміна свічок на БОШ покращило роботу двигуна. При 6 тис. заміна масла й фільтра, те що при гарантійному ТО (1.5-2 тис.) почорніло і стало жахливе (вони ж за чуже авто не переймаються). На трасі йде прекрасно, витрати 6, 5-8 (залежно від стилю), по місту важкувато, особливо в пробках (великі габарити), але звикнути можна. В салоні 5 чоловік почуваються нормально, можна втиснутися й 8-9 (залежно від габаритів пасажирів :) ). Скрипить пластик центральної консолі, можна проклеїти місця стику, (я обтягнув атласом, планую шкірзамінником, а можливо шкірою). Скрипить капот (заводське), рішення — обмотав ізолентою потлю біля замка капота.

Плюси автомобіля:
Стійка на дорозі, величезний багажник (1 раз заклав скільки речей, що коли витягнув і склав на купу то був шокований), в салоні доволі просторо, пічка гріє прекрасно.

Мінуси автомобіля:
За такі гроші (в порівнянні з іншими по такій ціні) майже немає. Поганий сервіс (від гарантійного ТО відмовились після 2 тис.)

Порада покупцеві: При покупці оглянути авто поністю, заглядайте кругом, звертайте увагу на все: зазори деталей, дверей, фар, зробіть тест-драйв.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Nexia 2007

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Nexia

Максим
Украина, Киев
12.09.2008

Отличній бюлджетный автомобиль! За 34 000 пробега не разу не подвел! Под капот заглядывал только при замене масла и доливании омывателя стекла в бачок! :) Цвет яркий! Резвый двигатель - 16 клапаннов! читати відгук

артем
Украина, Киев
02.11.2008

Нексия-отличное авто в своей ценовой категории. Относительно неплохая шумоизоляция даже при скорости свыше 100 км.ч. большой багажный отсек. Если сравнивать авто с ВАЗами, без всяких сомнений-мой выбо читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo

Daewoo Lanos 2008 Daewoo Lanos 3500$ 2008