Відгук Daewoo Matiz 2011 0.8 бензин механічна

ВИКТОР
ВИКТОР
Украина
Кривой Рог

26.02.2015
Daewoo Matiz
Daewoo Matiz

Рік, пробіг: 2011, 41.258 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 0.8 бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Всим хороша машина, тільки по європейским дорогам їздить. На наших дорогах колеса гнуця аж бігом. Діски не вспівав возить на прокатку. Потім навчився сам рихтувать - Наставка з балоного ключа вантажної машини і кувалдочка - все, питання вирішив, не знімаючи колеса, прямо на машині ставлю наставку и бю.

Потім случайно вичитав, що передні амортизатори з Волги підхдять назад Матізу по ходу штока, а вмене була перед цим Волга і залишились в гаражі газомасляні амортизатори голанської фирми ХОлла. Тільки потрібно було переварити провушину верхню з жигуля - старого амортизатора. А ви можете купити рідні, на задок - газомасляні. Тільки почитайте як їх ставить, бо вони не так ставляться як масляні, а з вибриками. Чому газомасяні і саме назад??? Задок держе від прокльовування передок, який загружений двигуном і машина не провалюєця в яму, а перелітає її. Таким чином не бьються діски.

А ще, я поставив ризину москвичовську 165/70/13. Тільки увага - на задні газомасляні амортизатори, а то машина буде їхать по дорозі, як корова по льоду, а після 80 км/час воще не керована. Повишаєця кліринс на 20мм, проходимість як у джипа і ям меньше на дорозі будите відчувати.

Расход топлива 6 в городе и 5 по трассе.

Всем Удачи!!!

Плюси автомобіля:
Вместительность.
Простота маневрирования в любой дорожной ситуации.

Мінуси автомобіля:
Маленькие колеса для наших ям.

Порада покупцеві: покупайте только не автомат. на автомате ест все 10л.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Matiz 2011

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Matiz

Александр
Украина, Полтава
29.11.2011

Машину взяли отцу как подарок, но он отказался на ней кататься и сел я со своим ростом в 1, 98 см. О машине: за такие деньги просто супер, можно было взять китайца но честно китаец не внушает довери читати відгук

Сергей
Украина, Одесса
27.02.2012

Купил свой Matiz 5 месяцев назад у официального дилера в г. Одесса. С тех пор не знаю покоя. За 5 месяцев у меня возникали проблемы с топливной системой (не держал холостой ход, то "захлёбывался& читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo

Daewoo Lanos 2006 Daewoo Lanos 2400$ 2006