Відгук Daewoo Matiz 2007 0.8 бензин механічна

Саша
Саша

Украина
Киев

26.06.2013
Daewoo Matiz
Daewoo Matiz

Рік, пробіг: 2007, 74.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 0.8 бензин
Компл.: 0.8, г.у., конд
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Мене дуже здивувало, що на цьому сайті всі відгуки позитивні, ніби їх хтось редагує, тому вирішив зареєструватись і написати свій.

1. Автомобіль має дуже коротку колісну базу через що кожна ямка ДУЖЕ відчувається.

2. Антикор кузова дверей, днища замовляв додатково окремо - але не помогло і перша іржа вилізла на водійских дверях вже на третьому році життя, не врятувала навіть краска "металік", зараз вже на місці іржі дірки по кромці дверей. Дивує те, що навіть в автосалонах на нових машинах можна побачити ржавчину якщо відкрити двері і подивитись на передню кромку дверей. Я думав, що це якісь мовіль або ще якийсь антикор але все таки іржа.

3. відносно поломок:

- 32тис.км. - генератор - заміна діодного моста і регулятора напруги.
- 41тис.км. - заміна тросу вибора і включення передач.
- 43тис.км. - заміна заднього скла - це у всіх воно розсипається - виходить кузов втрачає жорсткість, мабудь від того що машину постійно трусить на наших "дорогах".

4. Відносно витрат палива - все правильно пишуть тихіше їдеш менше витрачаєш, місто - від 6 до 7 літрів/100км, траса від 5 (до 100 км/г) до 6.5 (швидкість 130 - 140 км/г) літрів/100км.

Плюси автомобіля:
Маленька, але в середині для трьох достатньо місця. Економічна якщо порівнювати з Ланосами і ВАЗами. Швидко розганяється і досить пристойно себе почуває на трасі з вантажем 50 кг в багажнику.

Мінуси автомобіля:
Навіть за такі гроші машина не повинна гнити на третьому році. Занадто сильно стрибає - один знайомий сказав: "якщо на "лежачому поліцейському" газнути таке враження, що сальти зробить!" :-) Легка і висока на швидкості не комфортно.

Порада покупцеві: Рекомендую як перший автомобіль, не вибагливий і досить економіний.
Комфорт відносний але це й плюс - будете знати що таке швидкість, вітер і т.п.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Matiz 2007

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Matiz

Николай
Украина, Харьков
22.11.2007

Нужен был автомобиль для перемещения по городу на работу и обратно. Денег было в обрез. Но машина нужна была с "автоматом" и обязательно новая... Как вариант рассматривались: ford fiesta, for читати відгук

Сергей
Украина, Киев
18.12.2007

Машинка не плохая, юркая, в нутри очень просторная как для своих размеров четыре взрослых не худых мужчин ростом до метр восемдесят помещаються легко и с комфортом читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo

Daewoo Lanos 2006 Daewoo Lanos 2400$ 2006