Відгук Citroen C4 2021 1.2 turbo бензин автоматична

Тарас
Тарас
Украина
Львов

16.02.2022
Citroen C4
Citroen C4

Рік, пробіг: 2021, 2.300 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.2 turbo бензин
Компл.: Shine
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 8.8 л/100км, по трасі: 6.8 л/100км, середній: 8.3 л/100км

Купив авто в салоні в грудні 2021 року. Замовив ще в серпні. Додатково встановлено сидіння з підтримкою попереку із підлокітником позаду, люк, напівавтономне водіння, ну і передні та задні болотники.

Стиль водіння у мене середньо-агресивний.Зрідка вмикаю економ та спорт режими, але в основному користуюсь нормальним.

Витрата по трасі, у завантаженому авто із 4 людьми та повним багажником, 7.4л. Швидкість варіювалась від 60 до 165.

За цей короткий час встиг скористатись послугами каско відносно заднього бамперу.

Надійність - наразі важко говорити, після першого ТО можливо стане зрозуміліше. Наразі влаштовує все.

Зовнішній вигляд - на любителся. Я пройшов усі стадії від ненависті до любові дизайнів автомобілів Citroen. В темну пору, виглядає досить стильно, освітлення красиве. БІльшість лампочок - це леди, але наприклад повороти звичайні. Немає опції купити диски 19" з салону, але можливо і не потрібно в Україні. Дах з люком закритий чорним скляним пластом, який надає машині трушки сучаснішого вигляду. Дуже молодіжна.

Комфорт - на диво, все просто чудово. Панель приборів дуже зручна. Все у своїх місцях. За контроль кліматом окремими роторами на панелі приборів, особлива подяка. Єдине що не сподобалось, Apple CarPlay в новіших версіях уміє показуватись на весь розмір майже будь якого екрану, але нажаль в даному авто він займає лише стандартні 7", а по ліву і праву сторону івнформація про клімат контроль. Часом, мені здається, що сидіння водія стоїть трішки дивно, бо голова знаходить не по самому центру підголівника, але це може бути пов'язано з проблемами хребта. Користуватись напівавтономним режимом в круїз контролі, по Львівській області склану, оскільки багато поворотів і неідеальна розмітка. Працює до повної зупинки. Ще потрібно до нього звикнути.

Ходова - не гримить і не стукає. Ще жодного разу не сів дном, навіть в карпатах на дуже кривих дорогах і при повній завантаженості. Ями проходить без проблем. Задні пасажири (з чималим досвідом водіння), були здивовані що позаду балка.

TL;DR
Покупкою авто задоволений. Системи безпеки дуже помічні на трасі. Мені і дружині подобається. Задні пасажири мають повно місця. Багажник міг би бути трішки більший.

Плюси автомобіля:
За свої гроші і всі системи безпеки, які є в авто, на мою думку, найкращий варіант.

Мінуси автомобіля:
Задній спойлер перекриває велику частину виду, а під ним завжди повно бруду. Відсутність заднього склоочисника часом засмучує. Верхня частина скла, в основному завжди чиста.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Citroen C4 2021

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Wert  

Великий мінус- немає вибору КПП. В ЄС він є

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Shep  

Wert, а нашо тут вибір? стоіть дуже класна та надійна коробка, айсін на 8ст, м'яко та швидко перемикає, я катався на мокка та с4 цьому.

+5ВІДПОВІСТИ  
Kiri1971  

То ви батєнька агресор...як ви середньо агресивно їздите....нова така машина послужить,але наша соляра вбивця...удачі!!!

ВІДПОВІСТИ  
Kiri1971  

Пардон,у вас бензин...трохи замалий об'єм...хоча б 1.6 турбо.

ВІДПОВІСТИ  
b.i.s.  

Kiri1971, Такий двигун навіть на Берлінго ставлять. На комерційний. З коробкою автоматом. Як власник авто з таким двигуном можу сказати, що його достатньо для міста з головою. Він з довгим ходом поршню, 200 нМ крутного, тягне як дизель. Так, повністю завантажена машина зменшує динаміку помітно, але для міста, де середня швидкість 27-29км/год це не принципово особливо. Але, мінус також, що він не сильно економічний. Хочеться бачити цифри в 5-6, а реально їсть 7-9 (залежить від моделі, може й більше)

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Citroen C4

Олександр
Украина, Белая Церковь
28.10.2021

Буду постепенно обновлять свои впечатления о владении авто. Это первая машина, которой я владею, сравнивать не с чем, однако постараюсь объективно оценить плюсы и минусы, как и свои ощущения от исполь читати відгук

yurii
Украина, Киев
22.10.2023

Придбано новою в салоні. Муки вибору були невеликі. Критерії: - автомат. - максимальна кількість асистентів. - макс сума 30 тис. Дивився ще Шкоду камік (не було турбованих версій в наявност читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Citroen C4

Citroen C4 2012 Citroen C4 5500$ 2012