Відгук Citroen C3 2006 1.4 бензин механічна

Олександр
Олександр

Украина
Киев

02.01.2024
Citroen C3
Citroen C3

Рік, пробіг: 2006, 230.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Купили в 2017, ми другі власники, проїхали десь 120тис і продали в 2021. При купівлі пріоритетом було те що у машини при невисокій ціні приємна зовнішність, і в потоці нечасто зустрічались.

По факту не пожалкували, об'їздили на ній декілька країн, доїжджали до Італії і Норвегії. Але за 4 роки багато що ламалось. Найболючіше місце це рульова рейка, можливо це особливість нашого екземпляру, але реставрували її 2 рази і все одно бували приколи. Навісне також мінялося майже все. Лопала пружина, їздив на евакуаторі. А сервіс дорожче ніж у ланоса, і не кожне сто хоче братися, тому доводилося трохи переплачувати на спеціалізованих по PSA груп, але воно того варте бо як правило з першого разу робили те що треба, а не здогадувалися.

Ходовка нормальна. Посадка висока, на любителя, я за весь час на 100% комфортно так і не зміг налаштувати сидіння. Бензин їла будь-який, в тому числі спиртовий.

Плюси автомобіля:
Зовнішність, порівняно великий багажник, простий надійний двигун, ціна на вторинному ринку.

Мінуси автомобіля:
Невисока надійність більшості вузлів після 100 тис. Специфічний електропідсилювач.

Порада покупцеві: Не оптимальний вибір якщо плануєте їздити дуже багато. Але машини ламаються усі, тож якщо лежить душа - беріть, найкраще буде для поїздок по місту.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Citroen C3 2006

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Citroen C3

Роман
Украина, Киев
04.03.2008

Решили купить новый авто, причем с расчетом что это будет авто жены. Решил полностью доверить выбор авто жене, именно не с точки зрения ттх и денег (в меру), а сточки зрения эмоций и радости. Выбор па читати відгук

Наталья
Украина, Киев
12.10.2008

В целом юркий и удобный городской автомобиль, однако не приспособлен для сильных морозов и для палящего зноя. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Citroen C3

Citroen C3 2019 Citroen C3 13300$ 2019