Відгук Citroen C3 Aircross 2020 1.2 turbo бензин автоматична

Egor
Egor

Украина
Киев

10.12.2022
Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross

Рік, пробіг: 2020
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.2 turbo бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 7.4 л/100км

Брав з салону. Був дуже дратуючий звук після обкатки десь з під козирьку, щось при деформаціїї кузову на наших дорогах там клікало, пофіксили в салоні. Другий раз би не купив, але здається що через 15 років пожалкую, бо машина буде здаватися ще гарнішою візуально. Рекомендую брати дизель, пожалкував що не взяв одразу, бо була цікава комплектація, зараз таке вже не завозять да і нова модель якась калічна.

Плюси автомобіля:
Ціна. Зовнішній вигляд все ще дуже подобається. Салон можна підлаштовувати під свої потреби. Непогана ходова. Оглядовість. В багажнику є подвійна підлога і ніші з кришками. Шумоізоляція непогана. Захист двигуна стандартна опція.

Мінуси автомобіля:
Слабкий двигун для цієї моделі і це впливає на єкономічність. Пластик всередині панелі приладів то тут то там поскрипує. Дуже погані динаміки і карти дверей при прослуховуванні на середній гучності починають тріщати. Намучився з їх віброізоляцією. Тупа мультимедія котрою дуже важко користуватись і багато чого туди напхано замість кнопок. Єкран на панелі приладів туже примітивний і мало корисного показує.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Citroen C3 Aircross 2020

Danubecaptain  

Скільки вже машина пройшла?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Citroen C3 Aircross

Олексій
Украина, Полтава
18.11.2021

Власник C3 Aircross Shine 1.5 bHDi 6 ст АКПП - це мій другий сітрік, після С3 Picasso є як + так і -. Коротко - якщо вам авто для міста щоб вас не роздягало, не напрягало та радувало око і дивувало читати відгук

Сергей
Россия, Москва
25.07.2019

Citroen C3 Aircross - история не про кроссовер, а скорее про хэтчбек, просторный и с необычным дизайном. За внешность ему многое прощаю. Он выглядит круто и точка. Нравится не всем, но наверное именно читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Citroen

Citroen C1 2019 Citroen C1 11500$ 2019