Відгук Citroen Berlingo 2019 1.6 turbo дизель механічна

Денис
Денис

Украина
Каменец-Подольский

07.02.2021
Citroen Berlingo Multispace
Citroen Berlingo

Рік, пробіг: 2019, 15.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 turbo дизель
Компл.: shine
Кузов: мінівен, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 6.0 л/100км, по трасі: 5.0 л/100км, середній: 5.5 л/100км

Шукали автомобіль для сімї. Посидівши декілька днів на просторах інтернету, почитавши відгуки, вибір був між Peugeot або Citroen. Поїхав до столиці, пішов в автосалони, не памятаю адреси салонів, але вийшло так, що ці салони були поруч. Два автомобілі, які були в пріоритеті мого вибору як не дивно стояли поруч, тому було що з чим порівняти. Комплектацію відповідно вже склав собі в конфігураторі, тому довго менеджерів не прийшлось мучати). Душа більше горіла до Peugeot, але посидівши в салонах цих автомобілів, зрозумів, що комфортніше мені було в Citroen. Мінусом в Peugeot для мене стало (меньший руль, та двері пасажирів з однієї сторони). По друге, склавши однакову конфігурацію авто, Peugeot вийшла дорожче щось на 2.5-3 тисячі доларів. Зараз на даний момент на спідометрі приблизно 15000, машиною задоволені. Якщо надумаєте брати, не сумнівайтесь, а маючи кошти, доплатіть та візьміть автомат 1.5.

Плюси автомобіля:
Перед цим був Туксон, проти нього сітроент набагато мякший. Всі 7 місць повноцінні, на полу не сидиш (6-7 місце). Економічний. Пічка працює нормально, на салон її вистачає.

Мінуси автомобіля:
Чомусь погано стали закриватись пасажирські двері, поїду до дилера хай щось роблять, просто жах((. Ще з мінусів замітив таке: 1. ляда в багажника постійно в погану погоду забруднюється дуже сильно, тому відкрити багажник не замастивши рук не вийде; 2. Засускаючи пасажирів на 3 ряд сидінь крісло не забирається повністю, а пасажири стають на спинку сидіння, тому прийдеться змиритись з царапинами на спинках 2 ряду, або постійно запускати пасажирів через багажник.

Порада покупцеві: Якщо надумаєте брати, не сумнівайтесь, а маючи кошти, доплатіть та візьміть автомат 1.5. + задні парктроніки, тому що, ви може і вправний водій, вам вони не потрібні, но для жінок вони потрібні))

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Citroen Berlingo Multispace 2019

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Citroen Berlingo

Konstantin
Украина, Одесса
07.10.2019

Для работы и для семьи понадобилась машина побольше, рассматривал разные "пирожки" и универсалы. Больше всего понравился Пежо Рифтер, потом узнал, что Ситроен Берлинго тоже обновился + компл читати відгук

Виталий
Украина, Никополь
01.09.2020

Очень долго и тщательно выбирал авто для работы и семьи. Занимаюсь торговлей, много езжу. Очень много пересмотрел б/у "свежепригнаных" и пришёл к выводу - ни один иностранец, нормальную маши читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Citroen Berlingo

Citroen Berlingo 2021 Citroen Berlingo 17400$ 2021