Відгук Chery Tiggo 2008 2.4 бензин + ГБО механічна

Алексей
Алексей
Украина
Киев

26.04.2016
Chery Tiggo
Chery Tiggo

Рік, пробіг: 2008, 380.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.4 бензин + ГБО
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка2
Витрата пального по місту: 12.0 л/100км, по трасі: 10.8 л/100км, середній: 11.4 л/100км

Пересів на дане авто після ВАЗ 2112 1.6л 8кл. Перші враження - сидиш високо, рульове керування легке, дзеркала заднього виду інформативні, двигун - звір. Сів на авто з пробігом 268000км, тому, звичайно ж, було і є багато недоліків. По-перше, встановлено ГБО-4, яке шкодило роботі двигуна, холості обороти плавали і плавають, при переході на бензин все ок. По-друге, на холостих не рушає, постійно треба нагазовувати, тому при їзді по місту це створює значні незручності.

Автомобіль службовий, тому експлуатується жорстко. За півтора року експлуатації (112000км), було замінено всю ходову + рульова рейка. Головною проблемою мого Чері було те, що вона не хотіла заводитись зранку, на холодну. Причина: неправильно працював датчик коленвалу і система подачі палива з баку. Закипають пальчики в задніх тормозних супортах і стирають одну внутрішню колодку. Машина передньоприводна із 70 000км через поломку в роздатці. Ходова потребує постійного ремонту (ТО потрібне дуже часто). Постійно напрягають датчики АВS через їх намокання, або коли їдеш по пересічній місцевості. Фари тьмяніють; корозія на порогах, передніх крилах біля бризовиків і фар. Два рази робили головку, міняли клапани. За 100000км пробігу на запчастини потрачено 100000 грн. Судіть самі.

Плюси автомобіля:
Хороший мотор (Mitsubishi), коробка, багажник, дзеркала заднього виду, кондиціонер.

Мінуси автомобіля:
Слаба ходова, тісний задній ряд, погана звуко і шумоізоляція, дорогі задні підшипники півосі (2400 один), малий бардачок, немає підстаканників, "всмоктує" пилюку з дороги.

Порада покупцеві: Можу тільки сказати, що з пробігом понад 100000км не варто купувати дане авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Chery Tiggo 2008

Azazello  

"Можу тільки сказати, що з пробігом понад 100000км не варто купувати дане авто."
Золотые слова...

+3-1ВІДПОВІСТИ  
GregK  

Ваші слова...(По-перше, встановлено ГБО-4, яке шкодило роботі двигуна)...Хто вам сказав,що ГБО шкодить ДВИГУНУ??? Це як мінімум БРЕХНЯ...На газу Пропан-Бутані,моторесурс з ЯКІСНИМ МАСЛОМ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ В ДЕКІЛЬКА РАЗІВ. А на МЕТАНІ ШКОДИТЬ клапанам і не тільки,бо сухий газ природній...4-рте покоління в гарного майстра росхід на 100км ОДИНАКОВИЙ,сам їздив і не мало провірив,після третьої заміни масло на Пропан-Бутані,мотор став ЯК НОВИЙ,через 8000тис міняв масло і думав не раз,що напутав з пробігом бо масло було практично ЧИСТИМ в...Моторчик шепотів...Потрібно вчасно міняти фільтри і заправляти гарним ЯКІСНИМ ГАЗОМ...Якщо літом в ЖАРУ то РАНО В РАНЦІ,якщо бочка на поверхні землі...

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Константин Алёхин  

Нельзя о хорошей машине так отзываться.
1. Ходовая от РАВ4, ставьте комплектующие от РАВ4 и она вам прослужит до 200тыс.км., а не китайское фуфло с левых заводов типа кимико или афтермаркет. Жлоб всегда платит трижды.
2. Суппорта закисают, так они и на РАВ4 закисают. Я раз в год их смазываю и нет ни каких проблем. Любую машину нужно обслуживать.
3. Заводится у меня всегда с полтыка. Ставьте хороший бензонасос Сименс и вы машину не узнаете. Как вы к ней относитесь так и она к вам.
4. ГБО нужно ставить у нормальных мастеров, и нормальное оборудование. Я поставил себе КМЕ, и машина стала тупить и обороты плавать на холостых. Два раза ездил на СТО говорят что всё в норме. Купил себе адаптер, сам с нуля всё настроил и машину не узнать, на газу прёт что на бензине, а обороты держит как вкопаные. Не машины плохие, а мастера дебилы.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Chery Tiggo

Виталий
Украина, Киев
09.07.2008

Я за рулем не первый год. Tiggo моя первая машина с нуля. Ездил и на горбатом и на мерсе (правда, не 600). Но машину надо сравнивать с одноклассниками (в цене). По качеству сборки салона это чуть лучш читати відгук

Honzik
Украина, Полтава
22.09.2008

Класная машинка.У меня Tiggo 2.0(передней привод)в полне устраивает, розход 8л.на 100км.Машина и товар возит и на отдых ненада палатки(2 человека в салоне спят как на диване) СОВЕТУЮ ВСЕМ p.s ну тоже к читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Chery

Chery Amulet 2010 Chery Amulet 1000$ 2010