Відгук ВАЗ 2112 2008 1.6 бензин механічна

andrew
andrew

Украина
Киев

08.10.2014
ВАЗ 2112
ВАЗ 2112

Рік, пробіг: 2008, 60.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Автомобіль брав новий з салону. Обирав між іномаркою Б.У та новою ладою. Обрав ладу і пошкодував.

Плюси автомобіля:
Непоганий дизайн в порівнянні з іншими жигулями, економна, надійна, дешеві запчастини, досить швидка, добре тримає дорогу, невибаглива.

Мінуси автомобіля:
Автомобіль не для поїздок на далекі відстані, оскільки відсутні шумо та вібро ізолція, внаслідок цього я завжди стомлювався від шуму мотора та дороги в салоні. Літом їздити ще важче, тому що відсутній кондиціонер, а при відкритих вікнах додавалося ще більше шуму та свисту в салоні. Постійні незрозумілі скрипи в салоні, особливо при їзді на бруківці та нерівній дорозі. Кришка багажника завжди дрибіжала неможливо ніяк позбутися цього шуму, що я тільки не перепробував нічого не допомагало, треба просто змиритися. Шумів ричаг кпп, необхідно було завжди тримати на ньому праву руку, щоб він не дзижчав. Дешеві матеріали салону та поганий, навіть, уродливий дизайн. Підвіска машини завжди видавала незрозумілі скрипи та свисти на нерівностях.

Порада покупцеві: Краще купити стару іномарку ніж жигуль, тому що на жигулі комфот нульовий. Деталі звісно дешеві на автомобіль, але міняти їх треба частіше як на іномарці, а якщо підсумувати всі витрати на неї за рік то вийде дешевше обслуговувти іномарку. Правду кажуть, що жигулі купляють багаті люди, бо тільки забезпечина людина зможе постійно витрачати грощі на її ремонт))). Зате є один величезний плюс в жигулях, після того як ви його здихаєтесь, любий інший автомобіль здасться вам просто вершиною інженерної думки, та комфорту ))).

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ВАЗ 2112 2008

Оникс  

Интересно у автора узнать что менялось за такой пробег?

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ВАЗ 2112

Дмитрий
Украина, Киев
06.06.2008

Купил в салоне новенькую ВАЗ 21123(купэшку) Машина хорошая если сравнивать из семейства ВАЗов, но те кто собирал и проводил предпродажную подготовку откровенные уроды. На шлангах системы отопления не з читати відгук

Константин
Украина, Харьков
04.09.2008

Не знаю как все, но достойным автомобилем назвать сложно. Во первых на второй день после покупки автомобиля, замкнуло всю электрику - при запуске двигателя все электроприборы "живут" своей ж читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ВАЗ

ВАЗ 2106 1992 ВАЗ 2106 640$ 1992