Відгук Ford Kuga 2013 2.0 turbo дизель механічна

Андрей
Андрей
Украина
Киев

14.03.2015
Ford Kuga
Ford Kuga

Рік, пробіг: 2013
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.0 turbo дизель
Компл.: тренд еко
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Привіт всім! Вирішив написати декілька слів про форд куга, за цією моделлю слідкував ще з першою появою куга1 в 2013 став власником куга2. Дизайн просто бомба мені дуже подобається, щодо інтер"єру все зроблено якісно, але не ідеально, зараз пробіг становить 15 тис. в салоні чути деякі поскрипування не значні, але мене нервує. За таку ціну могли б поставити сенсорний дісплей в мене друга комплектація. Ходова не дуже м"яка на більших ямах пробиває зато на трасі як самольот... набирає швидко і тримає дорогу, мак. швид. яку набирав180 більше не пробував, але думаю піде і більше. Розхід траса-місто в мене показує 7.2. Салон просторий і багажника мені вистачає. В зимовий період проявив себе на відмінно я часто їзджу в Буковель по снігу і каші ніразу ніде не застрягав, в мене повний привід колеса general. Хто вагається можу сказати беріть не пожалкуєте, але бачив ціни на них зараз я в шоці!!!

Плюси автомобіля:
Великий кліренс, малий розхід як для такої машини і взагалі форд2 для людей, які люблять активний відпочинок.

Мінуси автомобіля:
Немає.

Порада покупцеві: Машина зроблена якісно купуйте хто може.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Kuga 2013

mr.Rolg  

Хлопці, а шо таке РОЗХІД??? Я знаю про ВИТРАТИ пального, може це з московії? Машина "бомба" - це ні про що. Таврія при своїй ціні і цільовому використанні - ще краща БОМБА!

+4-2ВІДПОВІСТИ  
Sаня  

Да ладно, не придирайся к человеку. Розхiд не понравился, куда там... Когда в армии дали команду, чтоб к утру все надписи в казарме были только на украинском языке, я, после развода зайдя в туалет справить малую нужду, от смеха чуть не обосрался - на ящике в углу вместо свежезакрашенной надписи "Хлорная известь" гордо белела новая, на родном языке: "Хлорна звiстка"! Старшина заморачивался недолго, поставленную задачу выполнил? Так точно! Ну и шо ему скажешь тут!

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Bilyy  

Как у вас работает кондиционер в жару 30 ивыше - справляется?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Kuga

Евгений
Украина, Нетишин
30.03.2013

Что можно сказать. Проехал только 300км и понял что сделал правильный выбор. Самое первое, что мне понравилось - это шумоизоляция, она по сравнению с 1-й Кугой на голову выше. Салон сделан из очень ка читати відгук

Андрей
Украина, Харьков
07.04.2013

Сборка авто очень качественная, материалы салона БМВ-ного уровня, прекрасно работает голосовое управление. Ходовая на высоте, отрабатывает неровности не беспокоя пассажиров. До этого были только бензи читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford

Ford Fusion USA 2013 Ford Fusion USA 7800$ 2013