Відгук Fiat Doblo 2010 1.6 turbo дизель механічна

Ivan Nesterov
Ivan Nesterov
Украина Луцк 19.02.2013
Fiat Doblo Cargo

Інформація від власника

Рік, пробіг:
2010, 140.000 км
КПП, привід:
мех., передній
Двигун:
1.6 turbo дизель
Компл.:
maxi
Кузов:
фургон, 4 дв.

Оцінка авто

Загальна оцінка:
4
Надійність:
Комфорт:
Ходова:
Зовнішність:

Фіат з 2010р 1.6 мультиджет 77kw. З 5 балів поставлю 4 тільки за те, що дорогі оригінальні запчастини. А оп всьому іншому зауважень нема, якщо вчасно міняти розхідні матеріали. Підвіска дуууже мяка, але не вічна, як і на інших авто. Комфорт від експлуатації в порівнянні з іншими черевиками на 5 балів. Машинка, як іграшка, легка в керуванні, зручна для роботи, економна для гаманця, розхід 6.7 по місту. Пробіг 140 тис. км. на фірмових СТО не обслуговував через їхні ціни. В інших, за менші гроші, можна замінити все дешевше та якісніше. В іншому, пускати СОПЛІ не буду, тому, що не зустрічав серед своїх колег (в яких різні авто) нікого, хто б сказав, що в ньго щось не летить, або щось не ломаїться, особливо на наших """ДОРОГАХ""". Всім водіям ні жезла, ні цвяха і тільки зеленого світла на дорозі.

Плюси та мінуси автомобіля

Мяка підвіска. Економний розхід. Містка буда. Швидкий та тихий двигун, невідчуваєш, що це дизель. Сучасний, красивий салон. Оригінальний дизайн.

Дороге сервісне обслуговування. Ціна парктроніка 800грн. його установка на сервісі 800грн ...АБСУРД... Дорогі оригінальні запчастини.

Порада покупцеві

Не обслуговуйте машину на фірмових СТО. Рекомендую тільки дизель, навіть 1.3. Їздить краще ніж бензин 1.4, а різницю в ціні вернете швидко на заправках авта.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Fiat Doblo Cargo 2010

Олег Рогозинский  

говорят дизеля долго прогреваются.поэтому для маленьких расстояний лучше бензин.а меня бензин не прикалывает.правда ли?

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація