Відгук ЗАЗ Sens 2012 1.3 бензин механічна

Гість
Гість
Украина
Черновцы

27.07.2012
ЗАЗ Sens
ЗАЗ Sens

Рік, пробіг: 2012, 2.600 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.3 бензин
Компл.: s
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Машина використовується в місті і на трасі. Розхід по трасі 6, по місту до 9 в пробках. Керованість нормальна, підвіска досить непогано справляється зі звичайними нерівностями, але на великих ямах дуже жорстка. Розгін повільний але запас швидкості є. На 2ій при обгонах 70 витягує. Шумоізоляція не дуже, чути все що попадає в днище, але на трасі вмикаю п'яту, і мотору майже не чутно. Багажник, великий і зручний, задні сидіння складаються. Із поломок тільки бракований передній стабілізатор, проблему усунули по гарантії.

Плюси автомобіля:
Недорогий, практичний автомобіль, в порівнянні зручніший ніж ВАЗи і надійніший і кращий у керуванні ніж китайське гівно.

Мінуси автомобіля:
Слабенький двигун (Ланос 1.5 набагато кращий, але і дорожчий) і погага шумоізоляція.

Порада покупцеві: Якщо потрібний дешевий автомобіль для активної експлуатації - беріть Сенс, але найкраще взяти з кондиціонером.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ЗАЗ Sens 2012

Михаил-Ровно  

Будеш на другій 70 їздити, і буде тобі щастя)))))

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ЗАЗ Sens

sens
Украина, Киев
13.05.2012

Всім привіт! Купив "Сенс SX" Наїздив 100 км. Із зауважень: трохи туга коробка, але вже ніби розробляється (зчеплення потрібно повністю вижимати). Ходова чудово ковтає ямки. Проблем з динамік читати відгук

Ronia Olexandrovich
Украина, Тернополь
23.08.2012

Привет ! хотів би залишити відгук, на рахунок даного авто. машинка взагальному БомбА, але нерадує те, що на 8000 тис. пробігу, датчик холостого ходу навернувся, і сальнік (під защітою мотора) дрибіжит читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ЗАЗ

ЗАЗ Forza 2013 ЗАЗ Forza 1500$ 2013