Відгук Volkswagen Passat 2004 1.8 механічна

Олег
Олег
Украина
Ивано-Франковск

01.11.2009
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat

Рік, пробіг: 2004, 180.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8
Компл.: Basis
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Автомобілем дуже задоволений. Машина показала добре себе на європейських автобамах там мотор виклався на повну і не було ніяких скарг на нього. На автомобілі стоїть турбо надув який дає змогу на хороший ривок при обгоні.

Плюси автомобіля:
Автомобіль надійний, мотор 1, 8Т (150к.с.) потужний і порівняно економічний місто 11л на 100км траса- 6л на 100км. Салон авто зручний і великий нормально вміщається 5 чоловік.Підвісці автомобіля жирний плюс витримує наші дороги дуже добре но не без поломок.Трансмісія пятиступінчата добре співпрацює з двигуном авто. Кузов авто тримається на ура ніде не наблюдається корозії .Електроніка автомобіля теж радує в ночі хороша синя підсвітка і такого ж кольору магнітола, клімат салону підтримує Clima-Tronik яка добре справляється з своїм завданням.

Мінуси автомобіля:
І як і у всіх машин і в цій існують мінуси. Після купівлі почав звучати дивний хрускіт стартера проблема була вирішена заміною бендікса.Ше був обірвався тросік склопіднімача він також був замінений. В принципі більше нама мінусів бо авто проходить постійне і передчергове тех. обслуговування: заміна масла, топлевного фільтра, недавно було замінено всі ремні і також ремінь приводу помпа і два роліка. Ходова автомобіля вже казав тримається добре но невитримує наших доріг було замінено тільки один ричаг з двох боків і один салінблок теж з обох боків.

Порада покупцеві: При купівлі цього авто потрібно звертати увагу на механіку авто тобто мотор і підвіску.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Passat 2004

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Passat

Ирена
Украина, Киев
11.02.2008

Надежный немецкий автомобиль, достаточно неприхотлив в обслуживании, небольшой расход топлива. Прошел 176000 километров. читати відгук

Игорь
Украина, Киев
20.03.2008

Хорошая машина представительского класса, комфортная, быстрая, надежная, просторная. Хорошо чувствуэт педаль газа и мгновенно срывается с места. Красивый дизайн и удобное управление. Машина достойна с читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2018 Volkswagen Passat 15999$ 2018